Καλε το χωριο δεν ειχε καρτοτηλεφωνο τοτε.
Printable View
Καλε το χωριο δεν ειχε καρτοτηλεφωνο τοτε.
Πωπωπωπω απαράδεκτο! Και μετά την φραγή τι έκανες για να μιλάς με τον έρωτα;;; Του έστελνες γράμματα με το περιστέρι; :lol:
Στις ουρές,στον καύσωνα,στο κρύο,στους ψιθύρους να μην ακούσουν οι πίσω ή ο περιπτεράς...Quote:
Originally posted by Eli
Τότε υπήρχαν και οι τηλεκάρτες κοπελιά! Στις ουρές περιμέναμε ααααχ!
Να είναι κατειλημμένη η γραμμή και να πρέπει και πάλι να περιμένεις τη σειρά σου...
Να τελειώνει η τηλεκάρτα πάνω στο καλύτερο...ή σε μια παρεξήγηση που δε λύθηκε...
Κι ακόμα όταν αποκτήσαμε σταθερό,να λείπει ο άλλος ταξίδι και να περιμένεις εβδομάδες
ένα του τηλέφωνο...Αχ!Πού να καταλάβετε η σημερινή νεολαία με τα τρίτης γενιάς κινητά...
Ααααχ Ναταλία μου τι εποχές... τις πρόλαβα και εγώ....
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΛΙΛΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
θα αρχισω λεγοντας πως μισω τις αλλαγες.ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τη ρουτινα και οι αλλαγες με κανουν νευρικη.
Πρωτη μερα στο σχολειο.ξεκινουσα τη δευτερα λυκειου.νεος μαθητης στο τμημα.κακο σημαδι.πηγαινα με τα ιδια ατομα σχολειο απο την πρωτη γυμνασιου ποιος ηταν αυτος ο ξενος που ηρθε να χαλασει την ησυχια μου?
Quote:
Originally posted by lila198621
ποιος ηταν αυτος ο ξενος που ηρθε να χαλασει την ησυχια μου?
Οταν μου εβαλε φραγη πληρωνα τον αδερφο μου να μου ξεκλειδωνει τη φραγη οποτε ελλειπε η μανα μου.του ειχε πει τον κωδικο σε περιπτωση αναγκης.μετα βγηκαν και τα Q τα καρτοκινητα.
Κι έχασε ο καημένος το χαρτζιλίκι του...Καταραμένη κινητή τηλεφωνία!Quote:
Οταν μου εβαλε φραγη πληρωνα τον αδερφο μου να μου ξεκλειδωνει τη φραγη οποτε ελλειπε η μανα μου.του ειχε πει τον κωδικο σε περιπτωση αναγκης.μετα βγηκαν και τα Q τα καρτοκινητα.
Ευχαριστω για τα οπτικα εφε ναταλια.
Quote:
Ευχαριστω για τα οπτικα εφε ναταλια.
Εδω θελω να κανω αλλη μια παρατηρηση.οτι απο την πρωτη γυμνασιου ημουν κρυφα ερωτευμενη με τον καλυτερο μου φιλο.οταν φτασαμε στο τελος της πρωτης λυκειου ξυπνησε και αυτος και αρχισε να δειχνει ενδιαφερον.οποτε οταν γυρισαμε απο τις καλοκαιρινες διακοπες ηταν καθοριστικη στιγμη.αρχισε ξανα το φλερτ.εχουμε αφησει και εναν αγνωστο Χ στην ιστορια μας που ηρθε για να τα κανει ολα ανω κατω.
Κοριτσάκια μου κουτουλάω. Πάω να ξαπλάρω.
Καληνύχτα Λιλόκοσμε! Λίλα ανυπομονώ να διαβάσω το Lovestory σου :D
Quote:
εχουμε αφησει και εναν αγνωστο Χ στην ιστορια μας που ηρθε για να τα κανει ολα ανω κατω.
:lol::lol::lol::lol:
Καληνυχτα ελλακιον.η συνεχεια αυριο γιατι ξεμεινα και εγω απο μπαταρια.καληνυχτα τσουπρες μου.αυριο η ναταλια θα συνεχισει να ντυνει με οπτικα εφε την ιστορια μου η θα τη βγαλω ξεροσφυρι.