ναταλια μου εγω δεν μπορω να σε βοηθησω καθολου, γιατι ειμαι φατσοασχετη....
μπαινο για μπανακι! μολις γυρισω ελπιζω να δω τη συνεχεια!!
Printable View
ναταλια μου εγω δεν μπορω να σε βοηθησω καθολου, γιατι ειμαι φατσοασχετη....
μπαινο για μπανακι! μολις γυρισω ελπιζω να δω τη συνεχεια!!
αφου ειχα περασει κανα δυο μηνες απο οταν αρχισε το σχολειο ο δολιος ο Κωστακης παρεες δεν ειχε κανει και κατι μεσα μου τον λυπηθηκε.λεω στην παρεα μου ελατε βρε παιδια ας μην τον εχουμε στην απεξω και ετσι εγινε.ο ετερος διεκδηκητης βεβαια δεν ηταν και πολυ προθυμος ομως μου εκανε τη χαρη να τον δεχτει.αρχισε να με φλερταρει εντονα.μου διαβαζε ποιηση(τρομαρα του και αυτου.ηταν της θεωρητικης) μου εκανε κοπλιμεντα με διεκδικουσε κανονικοτατα ενω ο αλλος καπου κολλαγε και ενω εδειχνε την ζηλια του για αυτι που "ψηνοταν" δεν εκανε τιποτα.ηρθαν τα χριστουγεννα και εγω επρεπε μεσα στις διακοπες να αποφασισω τελικα τι θα κανω???θα ενδωσω στο φλερτ του Κωστακη ή θα πιασω τον αλλο και θα του πω εξω απο τα δοντια ουτε μου αρεσει ρισκαρωντας να τον χασω και απο φιλο μου?ο ενας θα γυριζε αθηνα για τις διακοπες και ο αλλος εμενε εκει.εγω θα πηγαινα πατρα για τις γιορτες.
Quote:
Originally posted by lila198621
ηρθε η ωρα να γνωρισουμε τον αγνωστο μας.
τον ελεγαν Κωστα...αλλο φρουτο σε σχεση με τους ντοπιους.
Καλημερούδια και από εμένα!
Σήμερα παρακοιμήθηκα, το είχα ανάγκη, 2 μέρες τώρα ξυπνάω πολύ πρωί χωρίς να χορτάσω τον ύπνο μου και με χαζή διάθεση. Σήμερα θέλω να είναι μία χαρούμενη μέρα μιας και θα ετοιμάσω την προίκα μου για την αναχώρηση προς τα Βόρια :D
Καλλιοπίτσα καλές δουλειές!
Αγγελικούλα μου με το καλό η κουμπαριά :)
Μακ να περάσεις τέλεια, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μία κουκλίτσα!
Τζινάκι συγχαρητήρια για το κιλάκι αν και σιγά σιγά θα πρέπει να φας κάτι μανάρι μου ε;
Λιλάκο και Ναταλία βλέπω η εξιστόρηση συνεχίζεται :lol: διαβάζω με ενδιαφέρον :D
--->ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣQuote:
Originally posted by lila198621
ηρθαν τα χριστουγεννα και εγω επρεπε μεσα στις διακοπες να αποφασισω τελικα τι θα κανω???θα ενδωσω στο φλερτ του Κωστακη ή θα πιασω τον αλλο ...?
Ελπίζω μόνο,Λίλα,όταν μεγάλωσαν αργότερα,να μην έγιναν ο ένας αστυνομικός κι ο άλλος ποδοσφαιριστής...
:lol::lol::lol::lol::lol:
Υποδείξεις δε δέχεται το γραφείο μας!Quote:
Originally posted by koritsaki
εδω σε θελω ναταλια! να δω τι φωτο θα βαλεις για ''την υπογραφη του λυκειαρχη!""
Αν θέλετε να μας κλέψετε τη δουλειά,στείλτε το βιογραφικό σας στη Λίλα να σας προσλάβει στη θέση μας...
Πάντως-συναδελφική συμβουλή-πρέπει να μάθετε να τονίζετε τη λέξη κλειδί στο κείμενο.Στο εν λόγω,
δεν είναι η υπογραφή του λυκειάρχη!Το σημαντικό πρόσωπο,που η ιστορία επιβάλλει να φωτιστεί είναι το άλλο φρούτο-Κωστάκης
κι όχι ο φαλακρός μεσήλικας λυκειάρχης με την εύκολη μάλιστα προς πλαστογράφηση υπογραφή!
ευτυχως οχι.εγινα κοινωνιολογος και προγραμματιστης-οργανωμενος στον συριζα.λετε να ειναι χειροτερο αυτο????Quote:
Originally posted by NADINE
Ελπίζω μόνο,Λίλα,όταν μεγάλωσαν αργότερα,να μην έγιναν ο ένας αστυνομικός κι ο άλλος ποδοσφαιριστής...
Γεια σας τρούπρες μου!
Μετά από μία σύντομη ανασκόπηση, κατάλαβα ότι στα γαλλικά ξέρω τις εξής λέξεις κι αυτές μόνο να τις λέω, όχι να τις γράφω: Μερντ (σκατά), τε τουα (σκάσε), ανησυχητικό αυτό, πουαζόν (δηλητήριο ή ψάρι, θα σας γελάσω), μπονζούρ, μπονσουράρ, μπόνουί (καλημερο-καλησπερο-καληνύχτα), μαντάμ, μεσιέ, γκαρσόν (κυρία, κύριος, αγόρι), μον πετίτ (μικρό μου), φορμάζ (τυρί) βιν ρουζ (κόκκινο κρασί), αμούρ (αγάπη). Δηλαδή μπορώ να πω κάποιον άσχετο που θα συναντήσω στη Γαλλία, μον αμούρ, πάμε για κρασί και τυρί και θα ενθουσιαστεί ο μεσιέ! Εκεί, βέβαια, ποντάρω στη Ναταλία, που θα περνάει δήθεν τυχαία δίπλα και θα πει εις άπταιστον Γαλλικήν, κύριε, δεν είναι τρελή, μην την παρεξηγείτε, παρέα θέλει! Αν έχετε και έναν φίλο, δεν είναι κακή ιδέα να βγούμε οι τέσσερις, βρίσκετε;
Πριν, όμως, γίνουν όλα αυτά, ας κοιτάξω καλύτερα να διώξω το γορίλλα από πάνω μου! Πήγα στην τράπεζα και εκεί που περίμενα αφηρημένη τη σειρά μου, καθόμουν σταυροπόδι, τρομάρα μου!Σηκωμένο το μπατζάκι, η τριχάρα σε όλο της το μεγαλείο! Μερντ! Σήμερα έχω ραντεβού, να την αποτελειώσω! Έπειτα, θα πάω να κάνω προμήθειες για το σαχλαμαράκι μου, που αγαπηθήκαμε ξανά με πασιόν! Ο λα λα, Ναταλί!
ʼβα το κοινό σου έχει πάθει στερητικό!
Μπαίνεις βγαίνεις μας πετάς σκόρπιες πληροφορίες και εξαφανίζεσαι!
Αστέρι μου!Καμάρι μου!Ο λα λα!
Πουαζόν=δηλητήριοQuote:
Originally posted by Ava
πουαζόν (δηλητήριο ή ψάρι, θα σας γελάσω),
Πουασόν=ψάρι
Φρομάζ=τυρίQuote:
Originally posted by Ava
φορμάζ (τυρί)
Avaki ξερεις και αλλες λέξεις:
ασανσερ, καλοριφερ, ντεκορατερ, ντεκορ, ντεκολτε, σουτιεν, γκαζον, κολιε, ντεμπραγιαζ, πεζο, σιτροεν, ντεκαπαζ, σουρεαλ (αυτές μου ήρθαν τωρα... θα επανέλθω με περισσοτερες)
Σημασία έχει, Eli μου, το ποιόν των πληροφοριών! Είναι να μη πάθει στερητικό το κοινό μου (τρομάρα μου) με το μήκος της τρίχας; :lol:
Προβλέπω να με κάνετε σήριαλ: http://www.youtube.com/watch?v=u_zD3HsDGsQ
Τι καλά! Μαθήματα Γαλλικής, όχι άνευ διδασκάλου, αλλά με τις καλύτερες δασκάλες!
Επίσης, σολέιγ (ήλιος), μαλάντε (άρρωστος).. Μη πάνε χαμένα τα ξενύχτια με τα γαλλικά τραγούδια!
http://www.youtube.com/watch?v=6o9TrOpFM9o
Μπορεί να μην έχει σπουδαίο στίχο (μίλησε η ειδήμων)!, αλλά έχει ωραία μελωδία και παραπέμπει στη διαφήμιση από την προιστορία, μαντάμ, μεσιέ, λα τουρ (μάρκα κολώνιας).