καλε ο τζων αυλακιωτης ποιος ειναι???
Printable View
καλε ο τζων αυλακιωτης ποιος ειναι???
μπουτον, κομπινεζον, σαλον, μερσι, καλσον
Λε κεγ (η καρδιά). Ανακεφαλαιώνω: Θα φάω ψάρια, θέλοντας και μη, θα πιω κόκκινο κρασί, δεν έχω άλλη επιλογή.. Εκτός αν το λευκό είναι μπλαν, οπότε κάτι γίνεται και θα μιλήσω για έρωτα με κάποιον κύριο. Δε θα περάσω κι άσχημα!
ʼβα μου δεν τον ξέρω τον κύριο Αβλακιώτη. Τι σχέση έχει με την τρίχα στο πόδι; :lol:
Πρόκειται για ένα παμπάλαιο σήριαλ, που μόνο οι ηλικιωμένοι το θυμούνται πια.. :grin:
Ο Μεσιέ Τζων έχει σχέση με την εξαφάνιση..
Η τρίχα, εντός ολίγων ωρών θα αποτελεί παρελθόν! ʼντε, γιατί με σιχάθηκα πια!
Γενικώς, πήρα την ψιλοκατηφόρα. Πριν από λίγες μέρες βρήκα νέο τρόπο αυτοκαταστροφής. Έφαγα, ούτε λίγο ούτε πολύ, τριάντα παγωτίνια! Η συνέχεια α τουαλέτ, α βε σε, δεν ξέρω πως λέγεται.. Ευτυχώς συνήλθα πια και κατήργησα και τα παγωτά, παγωτίνια, παγωτάρες!
http://www.youtube.com/watch?v=OAEZUFI_7hM
Για τις δασκάλες μου!
Και για να ξεφύγουμε από τις τουαλέτ και να ξαναβρούμε την κομψότητα!
Σταμάτησα για λίγο την κατασκευή των φο-μπιζού (faux bijou) γιατί πιάστηκε ο κ@λος μου να κάθομαι στο σκαμπό (escabeau), θα προτιμούσα να είμαι ξάπλα σε μία σεζ-λονγκ (chaise-longue) και είπα να φάω ένα κρουασάν (croissant) και να διαβάσω τα νέα σας μήπως και ξεχαστώ λίγο από το πρόβλημα που έχω στο κουτουπιέ (coup de pied) και δεν μπορώ πλέον να κάνω πα-ντε-ντε (pas-de-deux) και έχω ξεραθεί στα γέλια!!!!! :lol: :lol: :lol:
Επιστροφή στην ποιότητα! :lol:
Το βουλέ βου κουσέ αβέκ μουά σε σουάρ δε βρίσκω στα γαλλικά σου κι ανησυχώ...Quote:
Originally posted by Ava
Σημασία έχει, Eli μου, το ποιόν των πληροφοριών!
Τζίνα δεν παίζεσαι :lol:, έχεις και σεζλόγκ και μας την έκρυβες; Αύριο θα απολαύσω τον καφέ μου ξάπλα στην σεζλόγκ σου λοιπόν!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σταμάτησα για λίγο την κατασκευή των φο-μπιζού (faux bijou) γιατί πιάστηκε ο κ@λος μου (cul) να κάθομαι στο σκαμπό (escabeau), θα προτιμούσα να είμαι ξάπλα σε μία σεζ-λονγκ (chaise-longue) και είπα να φάω ένα κρουασάν (croissant) και να διαβάσω τα νέα σας μήπως και ξεχαστώ λίγο από το πρόβλημα που έχω στο κουτουπιέ (coup de pied) και δεν μπορώ πλέον να κάνω πα-ντε-ντε (pas-de-deux) και έχω ξεραθεί στα γέλια!!!!! :lol: :lol: :lol:
Μπραβό Τζινά!Τρε μπιάν!
Ελπίζω να μου επιτρέπεις μιά σημαντική παρένθεση,που παρέλειψες...
Λοιπόν τώρα που κάθομαι και βάφω νύχια και περιμένω να στεγνώσουν λέω να ξεκινήσω και εγώ την δική μου ιστορία αγάπης και πάθους :lol:
Παγντονέ μουα, παράλειψίς μου... http://www.youtube.com/watch?v=irjbAudhIYc
Ναταλί, ετοιμάσου να πέσεις ξερή! Ξέρεις τι άλλο θα πω; Montrez moi votre penis! Ααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον, όμως, θα φάω λε μπουγλότ! :lol::lol: