Eli τι έκανες μανικιούρ (manicure) ή πεντικιούρ (pédicure); Και τι χρώμα μανό (manon) χρησιμοποίησες; :lol: :lol:
Printable View
Eli τι έκανες μανικιούρ (manicure) ή πεντικιούρ (pédicure); Και τι χρώμα μανό (manon) χρησιμοποίησες; :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία γιατί τώρα ξέρω πως λέγεται η ζωή μου και στα γαλλικά!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σταμάτησα για λίγο την κατασκευή των φο-μπιζού (faux bijou) γιατί πιάστηκε ο κ@λος μου (cul) να κάθομαι στο σκαμπό (escabeau), θα προτιμούσα να είμαι ξάπλα σε μία σεζ-λονγκ (chaise-longue) και είπα να φάω ένα κρουασάν (croissant) και να διαβάσω τα νέα σας μήπως και ξεχαστώ λίγο από το πρόβλημα που έχω στο κουτουπιέ (coup de pied) και δεν μπορώ πλέον να κάνω πα-ντε-ντε (pas-de-deux) και έχω ξεραθεί στα γέλια!!!!! :lol: :lol: :lol:
Μπραβό Τζινά!Τρε μπιάν!
Ελπίζω να μου επιτρέπεις μιά σημαντική παρένθεση,που παρέλειψες...
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000
Ήμουν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη τότε 22 χρονών. Αποφασίσαμε τότε να πάμε για 10 μέρες στην Μύκονο διακοπές. Εκείνον τον καιρό δεν πηγαίναμε διακοπές για να χαλαρώσουμε αλλά για να ξεφαντώσουμε. Είχα τότε μία σχέση που έκλεινε τα 3 χρόνια της με τον Κώστα (κι άλλος Κώστας :lol: ). Ήταν μία σχέση που είχε περάσει από διάφορες φάσεις και τότε πλέον ήταν στην φθίνουσα πορεία της. Δεν πήγαινα βέβαια με σκοπό να βρω γκόμενο ή να κάνω τρέλες αλλά για να διασκεδάσω και γιατί όχι να φλερτάρω. Αλλά ως εκεί. Κούνια που με κούναγε!...
Ευτυχώς υπάρχει και η γραφή, γιατί αν ήταν όλα στο μιλητό, θα είχαμε χοντρές παρεξηγήσεις: http://www.youtube.com/watch?v=Vdwdd4h1NYo
Ντάντυ cul; No,no,no, daddy cool! :lol:
Μανικιούρ αγαπητή! Σε φούξια (fuchsia) απόχρωσηQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
To πεντικιούρ (pédicure) το κρατάω από την προηγούμενη βδομάδα αλλά το μανικιούρ (manicure) χρειαζόταν ένα ρεκτιφιέ (rectifier)
:lol::lol::lol:
Μμμμ, Eli μου, historia de un amor, συνέχισε.... Είμαστε όλες μάτια!
Λιλάκι πιαστήκαμε με τα γαλλικά και δεν μας τελείωσες την ιστορία σου. Περιμένουμε.
Ωωω, ξεκίνησε καινούρια σειρEli!
Και ναι!Ο κινηματογράφος μας έχει πλέον δυό έργα να παρουσιάσει ταυτόχρονα(Σινέ Τσοντά!)
Μετά το Λιλάρλεκιν,Quote:
Originally posted by Eli
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000
Κούνια που με κούναγε!...
Λα Ελί Προντυκσιόν πρεζόντ (=παρουσιάζει)
Πήραμε λοιπόν το καράβι από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης 5 κοπελιές (εκ των οποίων η μία η αφή) και σαλπάραμε για τις Κυκλάδες. Αυτά ήταν χρόνια! Τότε κοιμόμασταν στο κατάστρωμα σε σλιπινγκ μπαγκ για να κάνουμε οικονομία. Το ταξίδι ήταν 20 ώρες περίπου θυμάμαι και το πλοίοσι γεμάτο πιτσιρίκια ορεξάτα για τρέλες.
Φτάσαμε στην Μύκονο την οποία παρεμπιπτόντως ερωτεύτηκα με το που πάτησα το πόδι μου. Έχει μία αύρα υπέροχη αυτό το νησί, ίσως να έχει να κάνει με την Δήλο που είναι εκεί κοντά. Έχει μία ενέργεια υπέροχη που σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερος και πιο ανάλαφρος.
Οι επόμενες μέρες μοιράζονταν κλασσικά στο Σούπερ Παραντάις την ημέρα και το βράδυ στις μπαρότσαρκες στην χώρα. Δεν θέλω σχόλια ήμουν μικρή τότε :lol:
Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου αποφασίσαμε να πάμε σε ένα κλαμπάκι που ήταν τότε πολύ γνωστό το Remezo για ένα ποτό. Δεν είχαμε ενθουσιαστεί και με το μέρος και εκεί που ψιλοβαριόμουν έγινε ένας φοβερός καυγάς και έπεσε ένα απίστευτο ξύλο μπροστά στα μάτια μας μεταξύ της ασφάλειας του μαγαζιού και κάποιων τύπων που μάλλον κάνανε φασαρίες.
Χαλάστηκα εγώ και είπα να φύγω από το μαγαζί. Είμαι μαζί με την μία από τις φίλες μου ( οι άλλες κάπου αλλού βολόδερναν) και πάμε χέρι χέρι μέσα από το πλήθος στριμωχτά για να βγούμε από το μαγαζί. Στον δρόμο λοιπόν για την έξοδο μας σταματάνε δύο αγόρια. Ήταν ο Γιώργος και ο Κώστας (άλλος Κώστας).
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Λα Ελί Προντυκσιόν πρεζόντ (=παρουσιάζει)Quote:
Originally posted by Eli
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000
Κούνια που με κούναγε!...
Μας έπιασαν την κουβέντα λοιπόν τα αγόρια και μας κορτάρανε για τα καλά. Ο Γιώργος τότε ήταν κομμωτής, έκανε διακοπές στην Μύκονο και έμενε στο σπίτι του αδερφού του που τότε συζούσε με την κοπέλα του στο νησί. Ο Κώστας ήταν ο ξάδερφος τους. Από την αρχή ο Γιώργος έδειξε ενδιαφέρον προς εμένα και ο Κώστας προς την φίλη μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο καμάκι της ζωής μου, ήταν επιθετικό και λίγο άκομψο να το πω, αλλά είχε κάτι αυτό το μελαχρινό αγόρι με τα μαύρα μαλλιά και τα σκούρα καστανά μάτια που με είχε αιχμαλωτίσει. Αυτό που τότε δεν ξέραμε ήταν ότι τα παλικαριά είχαν ήδη κατεβάσει όλη την κάβα και ήταν ντιπ τύφλα :lol:, εξού και η ευθύτης στο φλερτ :lol:. Αυτά τα μάθαμε κατόπιν εορτής.
Και εδώ αρχίζουν τα καλάαααα.
Αφού μας κέρασαν κάτι σφινάκια τα αγόρια, με στριμώχνει ο Γιώργος σε μία γωνία στο μαγαζί και με αρχίζει στο μπαλαμούτιασμα ψιθυρίζοντας μου προστυχιές! Είπαμε ήταν τύφλα! Εγώ όμως δεν ήμουν και αντί να του δώσω μία σπρωξιά και να φύγω έκατσα η μουσίτσα γιατί είπαμε κάτι με τραβούσε σε αυτό το αγόρι :lol:
Μετά από κάμποση ώρα αποφασίσαμε να φύγουμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε θα βρεθούμε ξανά. Εγώ είχα σοκαριστεί από τον ίδιο μου τον εαυτό, γιατί τότε ακόμη δεν ήμουν τόσο τολμηρή και επίσης είχα και μία σχέση με τον Κώστα που μόλις τον είχα κάνει ολίγον κερατά :lol: (όχι πως δεν του άξιζε όπως έμαθα αργότερα...)
Για να μην τα πολυλογώ την επόμενη μέρα βρεθήκαμε και αφού πήγαμε για ένα ποτό πήγαμε στο σπίτι του αδερφού του όπου και όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε έγινε το έγκλημα για πρώτη φορά. Οι πρώτες φορές δεν μπορώ να πω ότι είναι το φόρτε μου αλλά μετά από 12 χρόνια την θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη μας φορά. Δεν υπήρχε στοιχείο ρομαντισμού, εκτός από την φανταστική θέα έξω από το παράθυρο, ξημέρωνε και κάτω η παραλία της Φτελιάς ήταν κάπως απόκοσμη... Εγώ ένιωθα σαν να είμαι στο σώμα μιας άλλης γυναίκας και δεν πίστευα αυτό που ζούσα και κυρίως αυτά που με τόση ευκολία έκανα. Η έλξη όμως ήταν τόσο δυνατή που δεν μπορούσα να ορίσω το μυαλό μου. Υπήρχε μία φοβερή χημεία μεταξύ μας που εκδηλώθηκε από την πρώτη ματιά.
Αλερκινίζω επικίνδυνα :lol:
Όχι ακόμη, Eli μου! Ως ειδική αρλεκινολόγος, θα σου πω πότε αρλεκινίζεις. Όταν αρχίζεις να μιλάς για θεληματικό πηγούνι, για αποφασιστικό, γερακίσιο βλέμμα, για τονισμένα ζυγωματικά και γεροδεμένο σώμα.. Όχι ότι με χαλάει αυτή η περιγραφή!