μπραβο βρε μπετουλα!! ειδες?? θελει υπομονη κι επιμονη!
παιδια η εβδομαδα ξεκινα με τις καλυτερες προοπτικες! ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!!!!!
Printable View
μπραβο βρε μπετουλα!! ειδες?? θελει υπομονη κι επιμονη!
παιδια η εβδομαδα ξεκινα με τις καλυτερες προοπτικες! ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!!!!!
Τα καλυτερα ευχομαι σε ολες.Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα.Για μενα μονο αμφιβαλλω, μονο προς το χειροτερο τα βλεπω αλλα νταξ τουλαχιστον αδυνατιζουμε.:P
ειναι να μη παρουμε την κατηφορα ετσι και την παρουμε δεν μας πιανει κανεις
καλη συνεχεια σε ολες μας!!!
Φυσάει η ομάδα μας!! μπράβο σε όλες μας,!
Constance μου γιατί κούκλα μου, αφού μια χαρά τα πηγαίνεις ?
Δε το λεω για τα κιλα Betty μου.Τα κιλα καλα πανε, και του χρονου θα παω για σταρ Ελλας μη σου πω (χεχεχε).Για ολα τα υπολοιπα λεω που πανε σκατα.
Καταλαβαίνω κοριτσάκι , αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή, όμως που θα πάει θα περάσει και αυτό....
Η ζωή μας είναι έτσι, μια πάνω μια κάτω
τυχερη...
εμενα δε θα με παιρνει η ηλικια να παω στα καλεστια το χρονου... σνιφ..........
:)
Quote:
Originally posted by Constance
Δε το λεω για τα κιλα Betty μου.Τα κιλα καλα πανε, και του χρονου θα παω για σταρ Ελλας μη σου πω (χεχεχε).Για ολα τα υπολοιπα λεω που πανε σκατα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, χαίρομαι πολύ για το ξεκόλλημα μπετιτζί...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΚΟΝΣΤΑΝΣ, πόσο σκ...ά μπορεί να είναι που είσαι νέα, ωραία και υγιής, ε; Για πάρτο αλλιώς...μη σε πάρει αυτό από κάτω!
Καλέ κοριτσάκια, ποια χρόνια μιλάτε;;;;;; 28 καλοκαιράκια βαραίνουν την πλάτη σας...δν ξέρω για τι πράγμα συζητούσατε αλλά έχετε χρόνο ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Καλή μου Κονστάνσ, δεν ξέρω το ακριβές πρόβλημα υγείας σου αλλά αν ειναι περαστικό ή συντηρήσιμο είναι σαν να μην υπάρχει, ε; Τώρα αν στριμωχτήκαμε λίγο οικονομικά ή μείναμε solo για λίγο..δεν πειράζει, όλα θα τα φτιάξει, έχεις τα νειάτα και το πείσμα σου.
Kαλα καναμε πλακα για να παμε στο διαγωνισμο σταρ ελλας.Ε δε μας περνουνε εχουμε περασει το οριο (ειναι 25 νομιζω).:P Ασε που και για μοντελο κοντη θα με ελεγαν.LOL!!!!
Τidekpe μου τα ειδες οποτε κανω edit και τα βγαζω γιατι δε θελω να ειμαι εκτος θεματος ουτε να κλαιγομαι συνεχως.Και συγνωμη για οποιον βαραινω με οσα λεω.
Σέβομαι το γεγονός ότι δε θέλεις να μιλήσεις και,ίσως άθελά μου, σε παρέσυρα στο να πεις όσα δεν ήθελες και γι'αυτό σου ζητώ συγνώμη! Επίτρεψέ μου μόνο να σου πω ότι έχεις πάρα πολλές χαρές μπροστά σου και λύπες, βέβαια...γιατί αυτή είναιη ζωή! Τώρα το θέμα φίλοι είναι πολύ επώδυνο και, δενξέρω αν σε παρηγορεί αυτό που θα σου πω, αλλά δυστυχώς αγαπάμε τόσο πολύ τον αυτό μας που ίσως δε χωράει άδολα κανείς ενδιάμεσα...ίσως, μόνο τα παιδιά μας! Ακόμη και από τους αδεφικούς μου φίλους εχω παρατηρήσει ότι πιο πολύ κοιτάνε τη βολή τους, όταν αυτή εναντιώνεται στο δικό μου θέλω....απλώς, το έχω δεχτεί! Με πονάει, βέβαια..αλλά μονολογώ λέγοντας, ε, κι εγώ δεν είμαι τέλεια, σίγουρα πράγματα πάνω μου τους ενοχλούν... Πίστεψέ με, η μοναξιά είναι σύνδρομο της εποχής μας...έχεις όμως τη σχέση σου! Μη το θεωρείς δεδομένο γιατί οι άνθρώπινες σχέσεις πράγματι είναι δύσκολες, οπότε να χαίρεσαι που τα έχεις καταφέρει σε αυτό!!!! Α, και στα κιλά, μην το ξεχνάς!!!!!ξέρεις τι θα έδινα να μπορύσα να κατέβω, όπως κι εσύ;;;;;;Πέντε χρόνια τώρα κάνω δίαιτες, ινστιτούτα, γυμνσατικές, γιατρούς και όλο ανεβαίνω...ενώ εσύ;;;; Έλα, μην ξεχνάς τι κάνεις...και μη θεωρείς τίποτε αυτονόητο! φιλιά
tidekpe μου μη ζητας συγνωμη.Ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου και μου απαντησες.Να εισαι καλα.Εσβησα οσα εγραψα γιατι δε νιωθω ανετα να λεω για καποια θεματα εδω.Να ειστε ολοι καλα.:)
Constance εχεις u2u.
πόσο κρίμα που δεν προλαβα , θα ήθελα πολύ να μπορουσα να σε βοηθήσω γλυκιά μου Constance, εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα, φιλάκιαQuote:
Originally posted by Constance
tidekpe μου μη ζητας συγνωμη.Ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου και μου απαντησες.Να εισαι καλα.Εσβησα οσα εγραψα γιατι δε νιωθω ανετα να λεω για καποια θεματα εδω.Να ειστε ολοι καλα.:)
Σου απαντησα Renaa μου.Bettaki εχω γραψει κατι λιγα και στο "ψυχολογια για ολους" στο θεμα μοναξια.Δε θελω να φορτωθω σε κανεναν και να σας βαρυνω.Ηδη νιωθω ασχημα.Αλλα μονο το φορουμ εχω.Προσπαθω να μη λεω οτι με απασχολει στους ανθρωπους γυρω μου και καποια πραγματα δεν τα ξερει κανεις μονο εγω.Παντως σας ευχαριστω πολυ.Παω για το καθημερινο μου περπατημα.Το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια θα τα πουμε παλι.:)