Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Kαλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!
Μαρακι ωραια τα λες..
ζουζουκα μου αυτο που λες για τους συγγενεις.. το πιθανοτερο ειναι αυτα που θα σου προσφερουν να μην ειναι τροφες που θες να βαλεις στο στομα σου, και να μην ειναι καν τριαδες ή διαδες.. εγω στη θεση σου, αφου ειχα μαζι μου το ταπερακι, αφου πρωτα τους ευχαριστησω με χαμογελο παντα!, και χωρις να αισθανθω καμια ντροπη θα ελεγα οτι εχω μαζι μου ενα ταπερακι με κατι που εφτιαξα επειδη το "λαχταρησα" και οτι προτιμαω να φαω απο εκεινο.. φυσικα προσφερεις αν θελει καποιος να δοκιμασει. Αν εχει ερθει η ωρα σου να φας κατι και ειδη ψιλοπεινας ειναι πολυ χαλια αισθηση να βλεπεις τους αλλους να τρωνε και να περιμενεις ποτε θα φυγεις για να φας κι εσυ. οχι..δεν καταλαβα. δεν ειναι ντροπη να εχεις ετοιμασει κατι δικο σου, και υγιεινο. Μπορεις μαλιστα να πεις οτι εβλεπες μια συνταγη με μαυροματικα πχ, σου ετρεξαν τα σαλια και ηθελες να φας οπωσδηποτε!! στην περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου κατι, το καλυτερο θα ηταν να ετρωγες λιγο απο αυτα που θα σου εβαζαν, ή να ζητησεις κιολας κατι- αν εχουν πχ κατι σε σαλατα..γενικα το να μην ντρεπομαστε νομιζω ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις, και δεν πρεπει να αισθανομαστε ασχημα επειδη δεν λεμε σε ολα ναι!
το ξέρω καλό μου, έχεις δίκιο, όλο το σκεφτόμουνα να βγάλω το φαγητάκι μου έξω αλλά ντρεπόμουνα μωρέ.......και μετά με πιάσαν οι τύψεις που το έφαγα τόσο αργά...αλλά έστω, ήταν τόσο νόστιμο!!!! αχ!!! μαυρομάτικα I love you!!!! χαχαχαχχαα