Σβήστο μήνυμα σε παρακαλώ κοπέλα μου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Printable View
Σβήστο μήνυμα σε παρακαλώ κοπέλα μου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Στο λέω πολύ ευγενικά.
...................................
σκεφτομαι πως τιποτα δεν ειναι ποιο ωραιο απο εναν ζεστο καφε!
Έλα να τον πιούμε παρέα ρε μυξιάρικο λολ χεχε :p
Αυτα που γραφεις δεν εχουν νοημα. Γραφεις που γραφεις τουλαχιστον κανε τον κοπο να εχουν καποια συνοχη... αλλα τι λεω τωρα, ποιος την εχασε για να την βρεις εσυ.. Ποτε σου μιλησα σαν να εισαι ηλιθιος? Ξεχνας μηπως ποσα ποστ σου εχω γραψει σε θεματα προσπαθωντας να σε βοηθησω? Αλλα ας προσεχα, δεν μου φταιει κανεις, επρεπε να μην ασχοληθω να μην σου μιλαει κανενας, γιατι μονο εγω σου απαντουσα. Κι εγω σε λυπαμαι κ ευτυχως που δεν ειμαι στη θεση σου. Αντε γιατι δεν ξερεις που σου βαραινει, οτι θυμασαι χαιρεσαι, χτες μια χαρα μιλουσαμε κ σημερα τα σκατωνεις.
...............................
...............................
..........................
Ινσταντ αυτο που κανεις αυτη τη στιγμη πιστεψε με δεν βοηθαει.. προσπαθησε να ηρεμησεις κ μπορουμε να τα βρουμε μια χαρα, κ να λυσουμε ο,τι υπαρχει, δεν εχουμε αλλωστε χωραφια να μοιρασουμε, στο ιδιο καζανι βραζουμε κι οι δυο.. μηπως θα ηταν καλο να παρεις ενα αγχολυτικο να ηρεμησεις? Μην με βρισεις για το καλο σου το λεω.
.............................
δε λυπαμαι για να μη με λυπουνται!
Επέστρεψα στον παράδεισο μετά από τόσο καιρό, όμως τώρα που χάνονται παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να το σταματήσω αυτό ακόμα κι αν χρειαστέι να θυσιάσω τη ζωή μου.
Ινσταντ προσεξε με καλα. Αμα στα αληθεια εκοψες τις φλεβες σου κ βγαινεις στα μπαλκονια κ φωναζεις, χρεαζεσαι βοηθεια κ δεν ξερω τι διαδικασιες πρεπει σ αυτην την περιπτωση να γινουν. Αμα απλα σκεφτεσαι να το κανεις, ηρεμησε, πετα το μαχαιρι, κ κατσε εδω να συζητησουμε, μπορουμε μια χαρα να τα βρουμε. Αλλα προπαντων σε παρακαλω ηρεμησε. Μην κανεις καμια τρελα σε παρακαλω.
Η νταιάνα πέρασε μια εβδομάδα στον Άδονη, έκανε πρωτοχρονιά μόνη της, κι όμως, όταν η ΄Νταιάνα σκέφτεται να θάψει το παιδί μου δεν ξέρω πρέπει να σκεφτώ που θα αφρήσω την κληρονομιά μου; Α.Ρ. (από τον βυθό της θάλασσας <>)
Η έρευνα της Σ. για τους νόμους της φύσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ , δυστυχώς, κερδίζουμε ατμό και πάλι αλλά οι πατεράδες είναι έτοιμοι μοναχά για μάχη, και παραδίπλα υπάρχει απλά ένα δέσιμο με το θυλικό όταν αυτό είναι κόρη.
Ινσταντ εισαι καλυτερα? :)
Όχι διοτί με γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Μιλάμε είσαι πολύ υποκρίτρια. Σου ζητησα να σβήσεις το μήνυμα σε παρακαλώ, δεν σε αφορά το οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου. Σοβαρά μιλάω.
Ο παράδεισος είναι παράδεισος του εγώ Έλενα, κάτω από τον Άδωνι όλες οι φωνές τραγουδάνε τις αρετές της απληστίας και της περηφάνιας. Η αλήθεια όμως είναι στο σώμα καλή μου. Ήδη όλοι είναι μπλεγμένοι σε άκαρπους άφρουτους θα έλεγα ανταγωνισμούς.
cool:
Περιμένεις να σε σεβαστώ μετά από αυτό το ύπουλο χτύπημα Lacrymosa;
Δεν αναφερθηκα σε κανενα μελος της οικογενειας σου πουθενα, ουτε ξερω την οικογενεια σου ουτε με ενδιαφερει να την μαθω. Αλλα επειδη μαλλον "πεταει πεταει ο γαιδαρος" κ ειλικρινα δεν καταλαβαινω σε ποιο μηνυμα μου απ ολα αναφερεσαι, πες μου τον αριθμο του ποστ (πανω δεξια ειναι διπλα απο το #) κ το σβηνω.
σελ. 422 τελευταίο μήνυμα σελίδας.
Οκ εγινε !
Μπράβο σου. Δεν είσαι τόσο προβλήματική όσο σε ωθεί το σύνολο φαίνεται. Τα λέμε. γειά.
καλη συνεχεια! :)
Τι συνέχεια ρε συ έχει σταματήσει η ζωή μου στο ίντερνετ. Δες και την ταινία ρε συ. Ίσως νιώσεις καλύτερα (και καταλάβεις τι εννοω προβληματικό σύνολο) σε περίπτωση που δεν κάνεις παιδιά. Μην το παίρνεις προσωπικά ούτε εγώ δεν βλέπω να κάνω επειδή δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά και μεταφέρουμε τα ελατωματικά μας γονίδια.
Κι εμενα εχει σταματησει η ζωη μου στο ιντερνετ. γαμησε τα, μπαινω πανω απο 16 ωρες τη μερα.. σχετικα με την ταινια, αν κ δεν μου φανηκε κ τοσο ενδιαφερουσα, ωστοσο αμα βρω χρονο θα την δω! :)
Σκεφτομαι οτι κανω αλλαγη, επιστροφη στη φυση απο αυριο, ξεκουμπιζομαι κι εξαφανιζομαι, αντε γεια, κομμενο το ιντερνετ κ ολα, back to nature!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JgaMt8tZKgs
Cool! Αν δε σου ειμαι βαρος... παρε με κι εμενα!
Σκέφτομαι βασικά ότι όσοι δεν έχουν δουλειά, μεταφορικά η κυριολεκτικά είναι αυτοί που πέφτουν τα θύματα αυτής της αναθεματησμένης κοινωνίας.
εφαγα 2 πιτες με απ'ολα και τα εχω δει ολααααααα!στομαχααααακι μου!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι πως σε 1 ωρα απο τωρα φευγω διακοπες στο χωριο, Χαλκιδικουλα σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μίλησε κανείς;
Πως να πάει, είναι σαν να με εμπόδισαν να βγω σήμερα και έχω ξενερώσει. Εσύ; Πως το βλέπεις το όλο θέμα; Είμαι πολύ πληγωμένος από τόση μοναξιά, Σάββατο βράδυ χωρίς κοπέλα να βγω έξω να γελάσουμε να πούμε δυο βλακείες να περάσει η ώρα και να κάνουμε έρωτα κάτω από το φεγγαρόφωτο.