Έχει κι άλλη ταινία παράλληλα Koritsaki, δεν πρόσεξες που το εισητήριο που πληρώσαμε ήταν για δύο ταινίες; :lol:
Printable View
Έχει κι άλλη ταινία παράλληλα Koritsaki, δεν πρόσεξες που το εισητήριο που πληρώσαμε ήταν για δύο ταινίες; :lol:
σωστα!!!
λιλα με συγχωρεις αν σου εκοψα τον ειρμο!!
συνεχισε!!!!!!!!!!!!!!
ερχονται οι εξετασεις τα πηγα σκατα μιας και δεν ειχα καν ακουμπησει τα βιβλια μου και ειχα γκρινιες και απο τους γονεις μου που προσπαθουσαν να καταλαβουν πως απο αριστουχος επιασα πατο.
το καλοκαιρι μου πηρε τον κωστακη μακρυα και που να παω να τον δω στην αθηνα που ημουν μολις 15????και τα ακομα χειροτερα νεα???δεν θα γυριζε ξανα μιας και η αποσπαση του πατερα του τελειωσε.μιλαγαμε στο τηλεφωνο κλεβαμε κανενα σκ που ελεγα οτι θα ημουν ολη μερα στο φροντιστηριο και πηγαινοερχομουν αθηνα αυθημερον.
ειχα αρχισει να κανω πολλες απουσιες για να του μιλαω στο τηλεφωνο της μερες που ηταν απογευματινος.αν δεν ηταν ο αλλος θα ειχα μεινει απο απουσιες.μου τις εσβηνε στα κρυφα χωρις καν να το ξερω τοτε.εκλαιγα στον ωμο του για τον κωστακη τον εβαζα και ελεγε ψεματα στη μανα μου οτι ημασταν μαζι και διαβαζαμε για να μπορω να τρεχω στην αθηνα.που μυαλο για διαβασμα για εξετασεις???το μονο που ηθελα ηταν να περασω στην αθηνα για να ειμαι με τον κωστακη.
Δε θα μπορούσα να οπτικοποιήσω τίποτ'άλλο από τη λέξη της εβδομάδας και μάλιστα στα πλαίσια της λινγκουαφόν:Quote:
Originally posted by lila198621
ερχονται οι εξετασεις τα πηγα σκατα μιας και δεν ειχα καν ακουμπησει τα βιβλια μου
στις εξετασεις πατωσα ομως χεστηκα το μονο που με ενοχλησε οτι δεν περασα στην αθηνα να ειμαι μαζι του.ηταν ομως καλοκαιρι το πρωτο που ειχα το δικαιωμα να παω διακοπες μονη μου.μαζι του.περασαμε μια ομορφη βδομαδα στην αιγινα.
ειχα περασει στη λαμια ομως το δευτερο εξαμηνο οποτε μεχρι το μαρτη μπορουσα να βολταρω πυργο-αθηνα ανενοχλητη.εδω θελω να κανω μια παρενθεση για να πω οτι ο αλλος δεν ειχε δεσμο με καμια οσο ειμασταν στο σχολειο οσες και αν του την επεφταν γιατι ειναι και ωραιο παιδι.ηρθαν τα χριστουγεννα και εγω κλεισμενη στο σπιτι μου.ειχα μονο τα ταξιδια μου στην αθηνα τα οποια με ειχαν κουρασει γιατι ο κωστακης δεν ξεκουναγε απο αθηνα.ολοι οι φιλοι μου ειχαν φυγει για σπουδες.χτυπαει παραμονη χριστουγεννων το κινητο μου γυρω στις 10 το βραδυ και ηταν ο αλλος.
μου λεει το ξερω ειναι αργα ομως θελεις να βγουμε με καποιους αλλους φιλους???
Έλα να βλέπω την αδρεναλίνη ν'ανεβαίνει!!!
δεν ειχα καμια ορεξη να παω πουθενα.τσακωθηκα ομως με τον κωστακη και στις 11 και μιση λεω στη μανα μου πηγαινε με πυργο ΤΩΡΑ.ειδα τους φιλους μου περνουσα ομορφα καμια σχεση με το ποσο ασχημα ενιωθα ολο τον υπολοιπο καιρο.στην παρεα ηταν μια κοπελιτσα που την επεφτε στον αλλον απο το σχολειο.ειχαν περασει και οι 2 στην πατρα και εκαναν παρεα πλεον εκει.οπως εφτανε η νυχτα στο τελος πηγαινα να παρω ταξι να γυρισω στο χωριο.μου λεει ασε θα σε παω εγω μην μπεις μονη σου σε ταξι τετοια ωρα.
με ρωτησε πως τα παω με τον κωστακη πως περναω γενικα και αλλα τετοια.και ετσι οπως ελεγε τα ασχετα κανει το αυτοκινητο στην ακρη και μου το ξεφουρνιζει.οτι δεν μου αξιζει ο κωστακης οτι τοσα χρονια ειναι ερωτευμενος μαζι μου οτι δεν μπορουσε να μου πει τιποτα γιατι φοβηθηκε οτι η φιλια μας θα καταστραφει.οτι με σκεφτεται συνεχεια και οτι δεν θελει καμια αλλη οσες προτασεις και αν εχει.
εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.ηταν κατι που δεν το περιμενα εκεινη τη στιγμη.δεν ηξερα πως να αντιδρασω.με φιλησε.
Αχ!Τ'αγόρι μου!Και δεν ξέρουμε καν και τ'όνομα του!Αυτός ο άλλος κι αυτός ο άλλος μας αναφέρεται συνέχεια...
Kαλησπέρα όμορφε Λιλόκοσμε!
Δεν θα γκρινιάξω που γεμίσατε τόσες σελίδες γιατί απ΄ ότι βλέπω υπάρχουν ιστορίες αγάπης, που πολύ μου αρέσουν!!!!!
Λοιπόν στρώνομαι στη μελέτη!
ακομα το θυμαμαι αυτο το φιλι και η καρδια μου χτυπαει πιο δυνατα.καναμε την υπολοιπη διαδρομη στα μουγκα.του ειπα καληνυχτα και τον αφησα στα κρυα του λουτρου.