Quote:
Originally posted by lila198621
με φιλησε.
Printable View
Quote:
Originally posted by lila198621
με φιλησε.
Αααααααααααααα
Πολύ Κώστας-Γιώργος το κάναμε εδώ μέσα!
θελω να τον προστατεψω μιας και τωρα ειναι αλλου
ναταλια ειδες το ποστ πριν το σβησω.Quote:
Originally posted by NADINE
Αααααααααααααα
Πολύ Κώστας-Γιώργος το κάναμε εδώ μέσα!
Κοριτσάρες μου,πάω μια βολτούλα,που έχουν να με δουν τα πεζοδρόμια από Δευτέρα πρωί!
Περιμένω να διαβάσω το βράδυ τη συνέχεια των ιστοριών σας με αγωνία...Φιλάκια πολλά πολλά!
ειχαν βαλει η δικη μου βυσμα να παρω μεταγραφη για αθηνα μιας και τους ειχα πεισει οτι αλλιως θα ημουν δυστυχισμενη.μεσα στις γιορτες εμαθα οτι την πηρα τη μεταγραφη και μαζευα μπογαλακια για αθηνα απο σεπτεμβρη ομως και επρεπε να παω για ενα εξαμηνο λαμια.ο γιωργος επαιρνε τηλεφωνα εγω δεν απαντουσα ουτε ελεγα ομως και στον κωστα τα καλα νεα.
σηκωσα το τηλεφωνο στο γιωργο και του ζητησα να βρεθουμε.δεν μπορουσα να αντισταθω σε αυτο που ενιωθα για αυτον ομως ηξερα και οτι αυτο που ενιωθα για τον κωστα δεν ειχε τελειωσει ακομα.μου κρατουσε το χερι και ενιωθα καθε μου κυτταρο να ανατριχιαζει.με πηρε αγκαλια και ενιωθα κατι που δεν μπορουσα να εξηγησω.εκανα ερωτα μαζι του.αυτο συνεχιστηκε για ολες τις γιορτες.ειπα στον κωστα οτι θα παω πατρα στην οικογενεια της μανας μου και οτι δεν θα μπορω να επικοινωνω μαζι του.
και εκει εκανα κατι το οποιο μετανιωνω καθε μερα.του ειπα οτι εφευγα για αθηνα.οτι δεν μπορουσα να αφησω τον κωστα οτι πρεπει να με ξεχασει και να συνεχισει τη ζωη του.
με επαιρνε τηλεφωνο μου αφηνε μηνυματα ηθελα να πεθανω.ηρθε το φθινοπωρο και μετακομισα στην αθηνα.ειχα ηδη παρει 25 κιλα μεσα σε λιγους μηνες οσο καιρο εμεινα στη λαμια ετρωγα για να μην τον σκεφτομαι.οταν πηγα αθηνα αρχισαν τα προβληματα με τον κωστα.ηρθαν ξανα τα χριστουγεννα και με καλεσαν σε ενα παρτυ.ηταν εκει με τη νεα γκομενα την οποια μοσταρε με καθε τροπο.
μειναμε μονοι καποια στιγμη.τον ρωτησα τι κανει και μου απαντησε αυτο που θελεις συνεχιζω τη ζωη μου χωρις εσενα.μετα απο λιγο καιρο χωρισα με τον κωστα.τον ξαναειδα 2 χρονια πριν πρωτη φορα μετα τα γεγονοτα.τηλεφωνιομασταν ποτε ποτε και πριν τον δω.εχουμε ξαναβρεθει απο τοτε αλλα ποτε μονοι.μεσολαβησαν αλλες σχεσεις ενας μονομερης ανεκπληρωτος ερωτας με τον καθηγητη μου πολλα κιλα μια καταθλιψη κιλα αντικαταθλιπτικα.συζει με την γκομενο εχουν και ενα σκυλο.
αυτη ηταν η ιστορια αγαπης μου.με το γιωργο.αυτον που δεν του εδωσα την ευκαιρια.
Αχ Λίλα μου.... οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι ότι χειρότερο στον τομέα της αγάπης. Μένουν απωθημένα που τα σέρνουμε για χρόνια, μέχρι να βρεθεί Ο Έρωτας για να μας τραβήξει μακριά τους. Είχα και εγώ ένα απωθημένο έρωτα από το σχολείο. ʼλλη ιστορία και τούτη. Ο πρώτος μου έρωτας, ο πρώτος που δόθηκα που ποτέ δεν με αγάπησε και στο τέλος ερωτεύτηκε την ξαδέρφη μου και έκανε σχέση μαζί της. Για χρόνια δεν μιλούσα στην ξαδέρφη μου. Στην αρχή το κρατούσαν και κρυφό για να μην με πληγώσουν. Όταν τελικά το έμαθα και μάλιστα από μόνη μου σε ένα πάρτυ, το χτύπημα ήταν μεγάλο και αβάσταχτο. Με είχε στοιχειώσει για χρόνια αυτή η απόρριψη του πρώτου μου έρωτα, ευτυχώς κατάφερα να τον ξεπεράσω.
Εύχομαι και εσύ να έχεις συγχωρήσει τον εαυτό σου για τις επιλογές σου. Όλα γίνονται για ένα λόγο που δεν κατανοούμε αλλά αποκαλύπτεται στο μέλλον....
Τώρα πια μιλάτε Λίλα μου με τον Γιώργο;
Με τον Κώστα τελικά γιατί χωρίσατε;
Λίλα χαίρομαι που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας και σου εύχομαι να βρεθεί ένας άνθρωπος στο δρόμο σου που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα άσχημα που έζησες και θα σου χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές.
με το γιωργο μιλαμε για να πουμε καλη χρονια σε γενεθλια γιορτες και τυπικοτητες.αποφασισα να τον απομακρυνω για να μην του κανω περισσοτερο κακο απο τον καιρο που τον ειχα σε μια αναμονη.με τον κωστα βαρεθηκαμε.αλλες παρεες αλλα ενδιαφεροντα.ενιωθα και πραγματα για το γιωργο ακομα και αν τελικα τον αφησα να ζησει μια αλλη ζωη χωρις εμενα μεσα.
'Ελλη με έχεις καθηλώσει!!!!!!!!!!!!
Τι όμορφη ιστορία, τόσες δυσκολίες κ όμως άντεξε στο βάθος του χρόνου, μια αληθινή αγάπη!
Λίλα τη δική σου σε λίγο θα την ξεκινήσω γιατί θα κάψω τον εγκέφαλο απο τις πληροφορίες που θα πάρει.