αχ, ιστορίες μου, αμαρτίες μου, με καθηλώσατε την εκδρομιασμένη!
Printable View
αχ, ιστορίες μου, αμαρτίες μου, με καθηλώσατε την εκδρομιασμένη!
Μόλις ξύπνησε ο πασάς μαζεύτηκε παρέα στο σπίτι. Εγώ να τον κοιτάω με ένα βλέμα μοχθηρό, εκείνος να το παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Μέχρι και χαρτάκι στρώσανε οι γάιδαροι! Εγώ εκεί με την τεκίλα μου και το βιβλίο μου. Είχα γίνει ήδη τύφλα. Μου έκαναν και αστειάκια τα αγοράκια μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξα, σηκώθηκα, πήγα μέσα στο δωμάτιο, άλλαξα, βάφτηκα, έγινα μία κούκλα και είπα να φύγω για την χώρα. Όχι που θα καθόμουν να βλέπω και τα μούτρα του. Γυρνάω και του ανακοινώνω μπροστά στην παρέα ότι φεύγω και πάω έξω και αν θέλει ας έρθει μαζί μου. Αυτός κόλλησε και λέω καλώς εγώ έφυγα! Πήρα το αμάξι μου, κακώς βέβαια γιατί είχα πιει πολύ, αλλά έπρεπε να ξεφύγω από εκεί μέσα, πνιγόμουν! Ευτυχώς ξέχασα μεσα στην μούρλα μου να πάρω λεφτά μαζί μου και έτσι στην χώρα δεν ήπια άλλο. Αυτός με έπαιρνε τηλέφωνα εγώ δεν απαντούσα τα κλασσικά. Μέχρι που του απάντησα και του είπα να τσακιστεί αν γουστάρει και να με βρει! Εκείνος δεν ήρθε και κάποια στιγμή πήρα τον πληγωμένο μου εγωισμό και γύρισα στο σπίτι για να κοιμηθώ. Την μάχη όμως θα την έδινα. Την επόμενη μέρα ήρθε επιτέλους η ώρα της κουβέντας. Καθίσαμε μόνοι μας και άρχισα να του μιλάω. Νηφάλιοι και οι δυο, εγώ μιλούσα και ο Γιώργος άκουγε.
Καλησπέρα Μακ μου! Πως τα πέρασες αγαπημένη μου;
hellooooo mak.ωραιες οι φωτο απο το ναυπλιο.πως τα περασες?
Καλά ήταν, βολτάραμε, ευτυχώς γυρίσαμε πίσω σώοι και αβλαβείς, το Ναύπλιο βούλιαξε από μαθητόκοσμο!Δεκάδες πούλμαν, χαμός!Πόσταρα και φωτό από στενό λευκό πουκαμισάκι στο φατσοβιβλίο! Ναταλία, έφτασεεεεεεεε η παραγγελιά! Έχει και Μπούρτζι από πίσω!
Αποφάσισα να του μιλήσω έξω από τα δόντια και να του πω όλη την αλήθεια και τι αισθανόμουν. Σοφή επιλογή όπως αποδείχθηκε. Του είπα λοιπόν ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά έχω φάει πολλά σκατά και δεν δεν είμαι διατεθειμένη να φάω και άλλα. Αν θέλει να είμαστε μαζί θα πρέπει και αυτός να είναι ανοιχτός μαζί μου και να μου λέει τι σκέφτεται και τι νιώθει και πως είναι κρίμα γιατί ξέρω ότι νιώθει πράγματα για μένα αλλά δεν τα βγάζει προς τα έξω. Περνάμε όμορφα μαζί και θα ήθελα να συνεχίζουμε να περνάμε έτσι αλλά αν δεν αλλάξει συμπεριφορά έχω μαζέψει την ίδια μέρα τα πραγματάκια μου και έχω φύγει για άλλο νησί, να πάω να ηρεμήσω και να περάσω όμορφα, και δεν θα με ξαναδεί ποτέ του! Και δεν θέλω να ξανακούσω κουβέντες του στυλ το πάχος μου και άλλες τέτοιες παπαριές γιατί στο κάτω κάτω χοντρή δεν ΕΊΜΑΙ! Του είπα επίσης ότι αυτό που μου είπε ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω πως του ήρθε και ξεστόμισε κάτι τόσο απαράδεκτο! Αυτός που ποτέ δεν μου είχε πει κάτι για την εμφάνιση μου.
Έφυγε για την δουλειά του και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά.
Το βραδάκι μου ανοίχτηκε επιτέλους. Τα λόγια που είχε πει ήταν λόγια άλλων. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι οι φίλοι του και ο ίδιος ο αδερφός του επειδή είχαν αρχίσει να τον βλέπουν ότι την είχε πατήσει μαζί μου και του βάζανε λόγια. Του έλεγαν πως δεν είμαι εγώ για αυτόν και ότι αυτός κυκλοφορούσε με τις καλύτερες γυναίκες στην Μύκονο, και τι μου είχε βρει απορούσαν. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν ένιωθε έτσι και ότι ήθελε να είναι μαζί μου και μόνο μαζί μου. Και ότι θέλει να κάνουμε κανονική σχέση και να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε άλλες περιπέτειες με άλλους τρίτους. Μέχρι τότε κανείς μας δεν είχε ορκιστεί αποκλειστικότητα. Εκείνο το βραδάκι λοιπόν ξεκίνησε η κοινή μας πορεία και επίσημα. Δώσαμε ο ένας την υπόσχεση στον άλλον ότι παρόλο την απόσταση και παρ όλες τις αντιξοότητες που θα μας έρθουν εμείς θα είμαστε μαζί θα γίνουμε ζευγάρι και θα το παλέψουμε γιατί και οι δύο νιώθουμε πολλά για να αφήσουμε αυτή τη σχέση να χαθεί ξανά. :)
Το τείχος επιτέλους είχε γκρεμιστεί!
Από την επόμενη μέρα είδα κιόλας έναν άλλο Γιώργο. Είχε μάτια μόνο για μένα και άρχισε να μου ξετυλίγει για πρώτη φορά τον έρωτα του. Στα γενέθλια του στις 25 Αυγούστου με πήγε σε ένα πανέμορφο Ιταλικό εστιατόριο με θέα την Φτελιά, την θέα που αντίκρισα λίγο πριν κάνουμε για πρώτη φορά έρωτα. Παρήγγειλε ένα υπέροχο κόκκινο κρασί που από τότε είναι το αγαπημένο μας και πίνουμε σε πολλές ιδιαίτερες στιγμές μας. Εκεί μου άνοιξε εντελώς την καρδιά του και μου είπε ότι με αγαπάει για πρώτη φορά με δάκρυα στα μάτια. Η νύχτα ήταν μαγική. Το γεύμα ήταν υπέροχο, η περιποίηση απίστευτη, όλα τα είχε κανονίσει ο άτιμος!
Καταλήξαμε στην ερημική παραλία της Φτελιάς να κάνουμε έρωτα στην άμμο κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου. Μετά βούτηξα στα παγωμένα νερά της θάλασσας και θυμάμαι ακόμη να κοιτάζω μεθυσμένη το φεγγάρι μέσα από το νερό.... Ήταν μία βραδιά που θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.
End of part one!
Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί έχω και ταξίδι αύριο. Αν προλάβω θα σας γράψω και αργότερα περισσότερα! :)
Μακ μου είσαι μία κούκλα!!! Το πουκάμισο τέλειο αν και θα το προτιμούσα με ένα κουμπάκι ξεκουμπωμένο ;). Έχεις γίνει κορμάρα μάνα μου!!!! :lol:
αυτα ειναι happy end!!!!!!!!!
Έχει μεγάλη συνέχεια Λίλα μου :)
Μέχρι να καταλήξουμε να είμαστε μαζί περάσαμε από χίλια κύματα, αλλά άξιζε ευτυχώς κάθε δάκρυ και κάθε δυσκολία.
Μακ για να μιλήσω κι εγώ όπως οι νέοι μαθητές σου, πολύ σένιες οι φωτογραφίες στο Ναύπλιο και το πουκαμισάκι τζάμι! :lol: Αλλά πολύ λιτότητα βρε παιδί μου, μόνο με 2 φωτογραφίες θα τη βγάλουμε;
Λιλάκο, Ελάκιον και Τζινακο, ευχαριστώ για τα σχόλια ,είστε ευγενέστατες, και ειδικά εσύ παιδί μου Τζίνα, έκανες φιλότιμη προσπάθεια να μιλήσεις τη γλώσσα των μαθητών παρόλο που δεν τα κατάφερες αρκούντως αφού οι σύγχρονοι παίδες θα έλεγαν "Τα σπάνε οι φωτο και το πουκαμισάκι γ@#%ει!"
Eli περιμένω με ανυπομονησία το part two!! Τα περιγράφεις τόσο παραστατικά που διαβάζοντάς τα τα κάνω αμέσως εικόνες στο μυαλό μου και είναι σα να διαβάζω βιβλίο και να βλέπω ταινία ταυτόχρονα! Τι Walking dead και Game of thrones μου λες; Αυτή η σειρά έχει πολύ ζουμί και δε χρειάζεται και υπότιτλους! :lol: :lol:
Εδώ εγώ την έβαλα στην καρδιά μου για πάντα τη βραδιά αυτή,που δεν την έζησα κιόλας,εσύ δε θα την έχεις;Αχ....Quote:
Originally posted by Eli
Καταλήξαμε στην ερημική παραλία της Φτελιάς να κάνουμε έρωτα στην άμμο κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου. Μετά βούτηξα στα παγωμένα νερά της θάλασσας και θυμάμαι ακόμη να κοιτάζω μεθυσμένη το φεγγάρι μέσα από το νερό.... Ήταν μία βραδιά που θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.
:lol: :lol: :lol: :lol: Με το μπαρδόν αλλά έχω και μία χιλιετία που τελείωσα το σχολείο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Λιλάκο, Ελάκιον και Τζινακο, ευχαριστώ για τα σχόλια ,είστε ευγενέστατες, και ειδικά εσύ παιδί μου Τζίνα, έκανες φιλότιμη προσπάθεια να μιλήσεις τη γλώσσα των μαθητών παρόλο που δεν τα κατάφερες αρκούντως αφού οι σύγχρονοι παίδες θα έλεγαν "Τα σπάνε οι φωτο και το πουκαμισάκι γ@#%ει!"