Γλαύκη ποιό ένοχο μυστικό κρύβει το ʼργος κι αναστενάζεις; Για πες, για πες!!
Printable View
Γλαύκη ποιό ένοχο μυστικό κρύβει το ʼργος κι αναστενάζεις; Για πες, για πες!!
ΤΖινάκι μήπως είσαι λίγο φοβισμένη με την αυριανή εξέταση;
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!
Είμαστε όλες δίπλα σου!!!!!!!:love::love::love:
Γιωτακι πως εισαι σημερα?
Εγώ πάντως παρήγγειλα μια φωτο επειδή δεν έχω facebook αλλά πολύ αργεί να μας την ντελιβερίσει η Μακ!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Aσε η Μακ που πηγε στο Ναυπλιο,που ειναι κοντα στο Αργος,Αχ!Με τα λευκα sexy πουκαμισακια της!Θελω να δω κ εγω στο φατσοβιβλιο!
Λιλάκι είμαι όπως ακριβώς κ τις προηγούμενες μέρες ,με τα νεύρα πάνω από το κεφάλι,αλλά προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα κ μας διαβάσετε στις εφημερίδες !!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
Γιωτακι πως εισαι σημερα?
Την τύχη μου μέσα!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Δεν έχεις άδικο Ναταλία μου... άλλες ηλικίες άλλα μυαλά πράγματι. Υπήρχε και μία φιλία στην μέση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοίρα. Και στην δική μου ιστορία συνωμότησε όλο το σύμπαν για να είμαι μαζί με τον Γιώργο.Quote:
Originally posted by NADINE
Μωρέλι(=μωρέ Έλι)μου,μην είσαι τόσο αυστηρή με το παλικάρι μου!Μιλάμε για άλλες ηλικίες...τι εμπειρίες και τι διπλωματικοί χειρισμοί...Quote:
Originally posted by Eli
Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε.
Εγώ πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπω.Αυτό το the end δεν το βάζω...Θα βάλω ένα θα δούμε...Εξάλλου η δική σου ιστορία happy end
περισσότερο από κάθε άλλη ενισχύει το --->"It Ain't Over Till It's Over"
Λιλάκι,μη μου πέφτεις!Βρες εσύ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι αν αυτό είναι ο Γιώργος,συντονίσου σε αυτό και όλα είναι πιθανά!
Εδώ παντρεμένοι χωρίζουν,όχι απλά σε σχέση...Κι αν πάλι δε γίνει μαζί του τίποτα ξανά,είναι επειδή μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!
Έτσι και με την Λίλα μας άμα είναι γραφτό να είναι μαζί θα είναι κάποια στιγμή στη ζωή τους. ʼμα είναι για να ευτυχίσουν όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να τους φέρει και πάλι κοντά.
Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.
Γιωτάκι καλά είμαι, δεν είμαι φοβισμένη γιατί είμαι εκπαιδευμένη! :lol: Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι, όπως είπα και στη Γλαύκη, να με κάνουν μόνιμη στα Ελληνικά Στρατά :lol: και είμαι προετοιμασμένη για το τι μπορεί ν'ακούσω. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.
Γιωτακι τι να φοβηθει το τζινακι με παρεα τη μικρη αφη και τη μακ?τοση θετικη ενεργεια θα ξεχυλισει το νοσοκομειο ειναι να φοβαται τιποτα μετα?
Λίλα μου γιατί κατηγορείς την μπίρι μπίρι, αφού ίσα ίσα σε βοηθάει να σκάσεις για τις παλιές σου αγάπες μία ώρα αρχίτερα με το σκόρδο και το κρεμμύδι! :lol: :lol:
Έλλη είσαι εδώ και δε γράφεις;
ʼρε Λίλα σε βλέπω να κλαις πάνω από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα :crazy:
Ούτε να στεναχωρηθεί ένας άνθρωπος με την ησυχία του δεν μπορεί! :lol:
Λιλάκο τα κοριτσάκια μου δεν θα έρθουν τελικά στο νοσοκομείο μαζί μου γιατί τους το ζήτησα εγώ κι επειδή με αγαπάνε και με καταλαβαίνουν μου έκαναν το χατήρι και θα βρεθούμε μετά την εξέταση για καφεδάκι. Ακούγεται περίεργο αλλά προτιμώ να πηγαίνω μόνη μου στις γιατροβόλτες. Εξάλλου η θετική ενέργεια και η αγάπη όλων σας με συντροφεύει είτε είστε εκεί είτε όχι.
Σαν χασαποταβερνα μυριζει το σπιτι.η μπιρι μπιρι εκδικητης ξαναχτυπα.οχι μονο το ζουζουνι που ετρωγε τα λουλουδια θα εχει πεθανει σε λιγο θα πεθανουμε και εμεις.