Ελενα αυτη η ιστορια ακομα με ποναει για να την ξανανοιξω.αν ηταν μονος ισως να εκανα μια κινηση.τωρα ομως φαινεται να ειναι καλα.απο κοινους φιλους ξερω οτι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση για πολυ καιρο.δεν θελω να τον πληγωσω παλι.
Printable View
Ελενα αυτη η ιστορια ακομα με ποναει για να την ξανανοιξω.αν ηταν μονος ισως να εκανα μια κινηση.τωρα ομως φαινεται να ειναι καλα.απο κοινους φιλους ξερω οτι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση για πολυ καιρο.δεν θελω να τον πληγωσω παλι.
Ελλάκι γλυκό χρόνια σου πολλά, χιλιόχρονη και ο,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!!
Να είσαι πάντα καλά,χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!!!!!!
Και εσείς αγάπες μου να έχετε όλα τα καλά του κόσμου! Ότι επιθυμείτε να σας έρθει στην ζωή σας απλόχερα και πάνω από όλα να έχετε υγεία εσείς και οι σημαντικοί σας άνθρωποι!
Και συνεχίζω με την ιστορία μου....
Είμαστε στην άνοιξη του 2006. Ενώ εγώ και ο Γιώργος περπατούσαμε στα σύννεφα όλοι οι υπόλοιποι είχαν διαφορετική άποψη και πρώτα από όλους εννοείται η οικογένεια μου. Δεν μπορούσε κανείς να χωνέψει πως μία ξεπέτα είχε ξαφνικά εξελιχθεί σε μία σχέση και μάλιστα τόσο δυνατή που όλο ήμασταν στα πήγαινε έλα. Μία καινούρια μάχη ξεκινούσε, μία μάχη που θα κρατούσε χρόνια...
Ωωωωωωω!Ξημέρωσαν τα γενέθλια των αγαπημένων μας Ταυρίνων(η μία μάλιστα στο τετράγωνο!)
Γενεθλελάκι μου,να μας είσαι πάντα γερό και πλατειά γελαστό,όπως άλλωστε σ'έχουμε συνηθίσει!
Τίποτα να μη σκιάζει τη χαρά στον ευτυχισμένο πλανήτη,που ζεις κι έτσι πηγαία να τη μεταδίδεις και σ'εμάς γύρω σου!
Ό,τι ενδεχομένως σημαντικό σου λείπει,σύντομα να τ'αξιωθείς,ώστε να ολοκληρωθεί το παραλήρημα ευτυχίας σου!
Να ευχαριστήσουμε τους γονείς σου,που σ'έφεραν στον κόσμο μας!Διπλό καλό μας έκαναν οι άνθρωποι(δύο Αφές γαρ!)
Ν'απολαύσεις τη μέρα σου,μισή κάτω,μισή πάνω,μια χαρά όλους θα τους χαρείς!Εμείς θα το γιορτάσουμε οσονούπω!ΧΧ
Είχα πόλεμο από παντού, ψυχολογικό πόλεμο. Μάλωσα με την φίλη μου την Ελένη, οι γονείς μου με κοιτούσαν με μισό μάτι, η αδερφή μου να προσπαθεί να με πλησιάσει και να μου εξηγήσει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για εμένα. Εγώ να παλεύω με όλους και με τον εαυτό μου. Τα επιχειρήματα πολλά. Δεν έχει στον ήλιο μοίρα, υπάρχει απόσταση, εσύ έχεις σπουδάσει αυτός είναι ένας σερβιτόρος, δεν έχει πτυχίο, δεν έχει οικονομική αποκατάσταση, θα παρουσιάσει κόμπλεξ κατωτερότητας, πως θα μπορέσετε να είστε μαζί; Θα δυστυχήσεις στην ζωή σου, είναι λάθος λάθος ΛΑΘΟΣ! Εγώ από την μία να ακούω αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι μου και από την άλλη η καρδιά μου άλλα να ορίζει. Ήμουν τόσο διχασμένη!
Λιλακι μου συγκινιθηκα... όλα όμως για κάποιο λόγο έγιναν.... ίσως αμα προλάβω να σας γραψω και την μικρή ιστοριουά με τον νυν και αει κατά πάσα πιθανότητα συζυγο μου πλεον!
Eli χρονια σου πολλά καλά ευτυχισμένα και γεμάτα!!!! μεγάλη και όμορφη ιστορια κα τόσο αληθινη!!! να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να σε χαίρεται και αυτος!!!
χρονια πολλά και στο Πωλινάκι μας!!!!
Μακ οι photos σου είναι απίθανες!!!!
Σας καληνυχτω γιατί αυριο πρωι πρωι έχω οδοντίατρο!!!! και όπως λεει ο οδοντιατρος - θειος - 10 χρονάκια μολις μεγαλυτερος μου "τρελο σεξακι θα παιξει πάλι πρωι πρωι!!!!!"
Σας φιλω γλυκα!!!!
Να τα εκατοστησεις Ελι μου κ να εισαστε παντα ετσι ευτυχισμενοι με το Γιωργο σου!Οτι καλυτερο να ερθει στη ζωη σου αυτη τη χρονια!Κ δουλεια αλλα πανω απο ολα ενα μωρο, ολοκληρωση της μεγαλης αγαπης σας .
Ελλάκι μου ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια της ιστορίας κ έχεις έναν τόσο περιγραφικό γραπτό λόγο, λες κ διαβάζω μυθιστόρημα, πτου σου κοριτσάρα μου είσαι μεγάλο ταλέντο!
Χρόνια πολλά και στο Πωλινάκι μας,που γίνεται κατά ένα χρόνο πλουσιότερο φέτος καθώς για δώρο θα'χει με το καλό την κορούλα της!
Να πάνε όλα κατ'ευχήν με την Αμαλία μας πρώτα απ'όλα,να είσαι ασφαλώς υγιής κι εσύ και όλα να σας έρθουν βολικά στην οικογένεια σου!
Τα παιδικά γέλια,που θα γεμίζουν όλο και περισσότερο την αγκαλιά σας να μεταδώσουν και σ'εσάς,τους γονείς,δυνατά συναισθήματα αγάπης!
Να περάσεις ξεκούραστα στα ξαπλωτά σου γενέθλια(μην ξεχνιόμαστε ε;) και του χρόνου θα ξεφαντώσουμε διπλά,με τόκο!Γενέθλια φιλάκια!ΧΧ
Ποσο χαιρομαι που μοιραζομαστε τις ιστοριες αγαπης!!!ειναι ψυχοθεραπευτικο.
Ναταλι μου!πεταει η μαγισσουλα σου κ μαλιστα λιγο πιο χαμηλα! Αντε κοριτσακι μου μετα το διαλλειματακι που τοσο ειχες αναγκη να ξαναβρεις τις ισορροπιες σου κ να κανεις παλι την προσπαθεια σου!Καθε καλο ψυχουλα μου!
Μέχρι να έρθει το καλοκαίρι είχα αλλάξει πάλι δουλειά. Ξεκίνησα να δουλεύω για μία τεχνική εταιρεία στην Σίνδο έξω από την Θεσσαλονίκη. Οι ώρες δουλειάς πολλές και οι υποχρεώσεις να τρέχουν. ο Γιώργος στην Μύκονο εγώ δεμένη χειροπόδαρα στην Θεσσαλονίκη. Είχα αρχίσει να κουράζομαι αλλά δεν τα παρατούσα με τίποτα! Προσπαθούσα να εξηγήσω σε όλους ότι περνάω καλά και δεν θα έπρεπε να ανησυχούν αλλά όλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι. Ο Γιώργος δούλευε σαν τρελός και αυτός. Οι ρυθμοί μας απίστευτοι αλλά εμείς εκεί τα τηλέφωνα μας και με την πρώτη ευκαιρία έπαιρνα το αεροπλάνο και κατέβαινα για να τον δω έστω και για δύο μέρες, έστω και αν δούλευε αυτές τις μέρες. Καθόμουν στο μαγαζί που δούλευε και του έκανα παρέα. Τον Αύγουστο κατέβηκα κάτω για μια βδομάδα και κάτσαμε και συζητήσαμε σοβαρά για την σχέση μας και για το τι χρειάζεται να κάνουμε για να είμαστε μαζί. Αποφασίσαμε να έρθει να ζήσουμε ένα χειμώνα στην Θεσσαλονίκη μαζί. Μεγάλο το βήμα, το τρέμαμε και οι δύο, αλλά η απόσταση μας είχε τσακίσει δεν αντέχαμε άλλο χώρια. Η σχέση μας έπρεπε να δοκιμαστεί, έπρεπε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί, στην ίδια πόλη, στο ίδιο σπίτι. Τον άφησα με την υπόσχεση σύντομα να είμαστε μαζί στην ίδια πόλη για πρώτη φορά! Θα μάζευε όσα πιο πολλά λεφτά μπορούσε και θα ερχόταν για μία νέα αρχή στην Θεσσαλονίκη. Μία αρχή που θα την κάναμε μαζί :).
Κατά λάθος μου αμολήθηκε κι αμέσως τη μάζεψα,Φτουτάτη μου!Τζάμπα χαίρεσαι!Το βαρομετρικό της είναι από παλιά εκεί...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλι μου!πεταει η μαγισσουλα σου κ μαλιστα λιγο πιο χαμηλα!
Χρονια πολλα Πωλινα!να εισαι κ εσυ γερη κ ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ με το καλο να κρατησεις κ το νεο μελος της αγκαλια!