http://www.youtube.com/watch?v=eb3y2...eature=related
Παντα, ενα τραγουδι βοηθαει να ξεπερναμε τους μεγαλους ερωτες
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=eb3y2...eature=related
Παντα, ενα τραγουδι βοηθαει να ξεπερναμε τους μεγαλους ερωτες
..με το συγκεκριμενο μαλλον θα κοψουμε ομαδικα τις φλεβες μας εδω μεσα!! :P ..Θεά παντως η Μποφιλιου!
Η δικη μου εμπειρια λεει οτι -μετα συγχωρησεως κιολας- αυτα περι "οταν δε το ψαχνουμε τοτε μας ερχεται" ειναι μ@λ.κιες.+-
Και γενικα ολα αυτα περι κοέλιο.
Και εγω δεν εψαχνα και ειχα και την ησυχια μου και την ηρεμια μου και την γαληνη μου αλλά οταν ηρθε μου ταραξε ολο μου τον κοσμο και με εκανε πολυ χειροτερα.Και τι σκ@τα καταλαβα τωρα?Ισως δυο πραγματα περισσοτερα για τον εαυτο μου και να τον εχω θεοποιησει σε σημειο που να λεω πως ενας ηταν για μενα και εφυγε.
Ανεμελη εγω ειμαι πολυ χειροτερα απο εσενα σε θεματα σχεσεων!!!!Πιστεψε με!Υπαρχουν ΚΑΙ χειροτερες καταστασεις.
αρα οταν δεν το εψαχνες σου ηρθε κι εσενα, ασχετα αν σε εκανε χαλια!!!
που διαφωνεις λοιπον???
μην με μπλεκεις με τον κοελιο και τις παπαριες του..
ο κοελιο λεει οτι αν το θες πολυ θα συνομωτησει το συμπαν να σου ρθει.
ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ αν ψαχνεις γκομενο!!!
η καλη σχεση θα ερθει, γιατι εσυ θα ασχολεισαι με την ολοκληρωση της προσωπικοτητας σου αντι με κυνηγι γαμπρου ( κι ετσι οταν ερθει, θα εκτιμησει εναν ενδιαφεροντα ανθρωπο που παταει στα ποδια του και οχι μια απελπισμενη που ψαχνει γαμπρο), και ΟΧΙ γιατι το συμπαν φερνει γκομενους στις μοναχικες υπαρξεις...
b.m. πιστευω πως δεν εισαι κ σε τοσο χαλια κατασταση οσο νομιζεις,γιατι ξερεις πως να περνας καλα κ να εισαι ηρεμη με τον εαυτο σου χωρις να σερνεσαι πισω απο καποιον αντρα για να σου τα δωσει αυτα..
αν θες να πεις κ για σενα καποια πραγματα παραπανω να "κραξουμε" ολες μαζι τον τυπο που σε εκανε χαλια,ειμαστε στη διαθεση σου! :)
κοντευει 2 μερες να εμφανιστει.ξερει κανεις τιποτα;;
ήθελα να πεθάνω. ήμουν κάπου ψηλά και ήθελα να πέσω. αλλά κόλωσα. τόσο κότα. και μην κοροιδεύετε "μια χαζή θέλει να αυτοκτονήσει επειδή έφαγε χυλόπιτα". καμία σχέση. απλά συνέβησαν τόσα πολλά και άσχημα τον τελευταίο χρόνο που έχω χάσει τις δυνάμεις μου. δεν θέλω να συνεχίσω. πραγματικά. τίποτα πλέον δεν με κάνει να ξεχνιέμαι.
εγω ανησυχησα τελικα.ζηταω συγνωμη
ανεμελη σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ ! ειμαι στην ιδια φαση αλλα δεν μπορει να μην υπαρχει τιποτα που να σε κραταει..
Προφανώς ό,τι σου συνέβη τον τελευταίο καιρό σε έφερε στα όρια σου. Γιατί όμως δεν ζητάς βοήθεια? Ανθρώπινο είναι κι αυτό, δεν είναι ντροπή. Πολλά μέλη εδώ έχουν περάσει παρόμοιες φάσεις με την δική σου και με την κατάλληλη βοήθεια μπόρεσαν να τις ξεπεράσουν.
Δε νομίζω ότι σε κοροϊδεύει κάποιος, ίσως κάποια μέλη να θέλησαν να σε ταρακουνήσουν για να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα αλλά σίγουρα είναι φορές που δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα...
Ανέμελη απόλυτα καταλαβαίνω, ότι όταν έχεις τον πόνο σου, ό,τι και να σου λένε οι άλλοι π.χ."δεν είσαι ή μόνη..", "υπάρχουν και χειρότερα", δεν θέλεις ν' ακούσεις τίποτα, όσο καλοπροαίρετα και να λέγεται, γιατί τάχεις κατεβάσει τα ρολά. Κι έχει εξήγηση. Όταν περνάμε τέτοιες φάσεις είμαστε σε πλήρη άρνηση, θέλουμε να κλάψουμε γιατί πονάμε.. Τόχω ζήσει πίστεψέ με κι όχι για ερωτικά, αλλά για πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και φαίνεται πως κι εσύ θες να πάρεις τον χρόνο σου..Είμαι σίγουρη ότι όταν ο πόνος καταλαγιάσει θα κάνεις τα καλύτερα για σένα!
Άσχετο τώρα. Μένεις Αθήνα; Χτες έκανα μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα. Σ' αρκετά καταστήματα ζητούν υπαλλήλους. Ξέρω ότι δεν είναι ό,τι το καλύτερο, αλλά διανύουμε τα πλέον δύσκολα. Αυτό γιατί είπες πως είσαι κι άνεργη. Για της οικογένειά μας τώρα τα μέλη, πιστεύω ότι κι αυτοί οι έρημοι θάταν καλύτεροι αν δεν ήταν στην άγνοιά τους. Φίλες-ους μπορείς να κάνεις και μέσα από την εθελοντική δράση. Αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία. Κι εγώ ούτε που το φανταζόμουν, ούτε που το περίμενα, ότι σε τέτοιες "ιστορίες" μπορεί να υπάρχουν τόσο αξιόλογοι κι ανιδιοτελείς άνθρωποι!
Αγαπητη καλοπιστη μακαρι να μπορουσα να πω πολλά περισσοτερα για να καταλαβει η ανεμελη σε ποσο χειροτερη θεση ειμαι απο αυτην αλλά κωλωνω.
Ναι εμαθα να περναω καλα και μονη μου,να εχω την ηρεμια μου και να μην σερνομαι πισω απο αντρα.
Δεν εχει νοημα να τον κραξουμε.Τελικα καταλαβα πως εκανε το μεγαλυτερο καλο που θα μπορουσε να μου κανει καποιος.Αυτο εχει νοημα τελικα ανεμελη να βλεπουμε τα καλα αποσα μας συμβαινουν...
b.m πόσο σημαντικό είναι αυτό που λες, ότι δηλ. χρειάζεται να βλέπουμε τα καλά και μέσα απ' όσα δύσκολα μας συμβαίνουν. Νόμιζα ότι αυτά λέγονται μόνο από τις μεγαλύτερες ηλικίες και ότι οι νεότεροι τ' ακούνε για κηρύγματα. Μακάρι να δεχτεί κυρίως την πρόθεση μας για στήριξη.
Μαρκελα προκειμενου να γινω χειροτερα μετα απο αυτο που περασα προτιμησα να δω το καλο που μου εκανε αυτος ο ανθρωπος και το μαθημα που μου εδωσε.Ναι πονεσα πολυ αλλά εν τέλει καταλαβα και πολλά για μένα μεσα απολα αυτα...
Αναλογως το πως λες μεγαλη ηλικια..δεν ειμαι 30, ουτε και 20 ομως...