Πόσο δίκιο έχεις κοριτσάκι μου! Ναι, κάποιοι όσο πρόλαβαν πήραν πράγματα και διδάχτηκαν από την προσωπική σου ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι θα τα κάνουν και κτήμα τους. Μην φοβάσαι τίποτα και μην ξεχάσεις να διαβάσεις όποτε μπορέσεις τα βιβλία!
Printable View
δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει εμενα να πω κάτι εδώ, να το εκθέσω στον καθένα (δεν μιλάω προσωπικά) αφήνωντας τον να πεί ότι θέλει πανω σε αυτό..είπα όσα νιώθω ότι μπορώ να πω. πάνω σε αυτά είμαι διαθετειμμένη να συζητήσω , τουλάχιστον εδώ. θα με ενδιέφερε επίσης ίσως να συζητήσω το πως θα πάω σε κάποιον ειδικό αφού το αναβάλλω κ;αι το απφεύγω μάλλον κατα κάποιο τρόπο
arktosσε ευχαριστώ και σε σένα :)
Έχεις σκεφτεί γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, εκτός από το ότι λες πως φταίει η διάθεση;
Γιατί άραγε ενώ νιώθεις ότι κάτι θα πάρεις από την συνεργασία μ' ειδικό τ' αναβάλλεις;
Η απάντηση νάναι ότι το αποφεύγεις όπως λες γιατί δεν είσαι έτοιμη ν' ανοιχτείς;
Όμως του αλλουνού αυτή είναι η δουλειά του. Να σε πάρει από το χέρι και να σε βγάλει
στο φως.
όχι και μου φαίνεται περίεργο, νομίζω ότι θα ανοιγόμουν σε κάποιον ειδικό.δεν είναι παράλογο; εννοώ ότι ξέρω ότι θα βοηθηθώ αλλά και πάλι δνε βρίσκω το χρόνο, τη διάθεση να πάω; το αναβάλλω και το αναβάλλω χρόνια.ουσιαστικά αυτό που μου φαίνεται δύσκολο όταν το σκέφτομαι είναι το να βρω κάποιον..να τηλ., να πάω στο ραντεβού..το μετά δεν με δυσκολεύει σαν σκέψη
Ναι αν μου γι' αυτό σε ρώτησα.
Πιστεύω ότι δεν είσαι μάλλον έτοιμη για την απόφαση αυτή, αλλά σ' αυτό τον λόγο δηλ. την αναβολή, χρειάζεται και να επιβληθείς.
Βέβαια εσύ ξέρεις τους χρόνους σου και τις προτεραιότητές σου κι όταν θάρθη η κατάλληλη στιγμή θα τ' αποφασίσεις.
Επιμένω να διαβάσεις τουλάχιστον σε πρώτη φάση!
θα κοιτάξω να διαβάσω αυτό της βαμβουνάκη το συντομότερο :)
και να κλείσω ραντεβού σε κάποιον
Ήθελα να σου πω, ότι γι' αυτά μπορείς να ρίξεις και ματιά στο google και μάλιστα στο site των εκδόσεων Λιβάνη για το " Άλεφ " μπορείς να ξεφυλλίσεις και να διαβάσεις μερικές σελίδες του.
Πάντως είναι και τα 2 εκπληκτικά. Θα με θυμηθείς.
Αν αποφασίσεις να πας σε ειδικό επέλεξε να κάνεις γνωσιακή συμπεριφοριστική, που είναι σύντομη υποστήριξη και την κάνουν πολλοί και γι' αυτογνωσία.