Quote:
Originally posted by interappted
τουλαχιστον ο κηπ το παραδεχτηκε με τη μια.Δε με χαλανε αυτοι που λενε θελω να το κανω μαζι σου με χαλανε αυτοι που εχουν μαθει απο εξω ερωτικες ατακες εχουν κανει απειρες προβες στον καθρευτη για να παρουν το πιο ερωτευμενο βλεμμα,βγαζουν αναστεναγμους ερωτα οταν σε αγγκαλιασουν σου φαινονται ως το επιτελους αλλο μισω κ μετα αρχιζουν τα κουλα περνει κανενας κολλητος τηλ.ελα ρε με την ιωαννα ειμαι σπιτι μου(φανταζομαι τον κολλητο τη γαμισες? )-ναι ρε οκ θα τα πουμε σε 10 λεπτα για καφε,ντυνονται βιαζονται,εξαφανιζονται μεχρι την επομενη καυλα και μετα σου λενε σορυ μωρε που χαθηκα δουλειες με το μαγαζι ηρθε το σοι απο την τουμπαη κτλ,,σε ταχαμ πειθουν επαναλαμβανεται το σεναριο 5-10 φορες και μετα ξερεις δεν ειμαι σε φαση να κανω σχεση,δεν νομιζω οτι σου δειξα κατι τετοιοκτλ.....τοσο χαζη μοιαζω η μηπως τους ειπα να παντρευτουμε....cool babe...γιατι αμα ξεcool εγω θα το σκεφτεις πολυ να ξαναπας με γυναικα χωρις να το πληρωσεις με ψυχολογικα αποθυμενα
Πω σε γουστάρα πολύ γυναικάρα.Μια χαρά τα λες....έτσι,έτσι πάει.Ήμουν τώρα με έναν τύπο μετά από έξταση παίρνει ο κολλητός...έλα,ναι είμαι εδώ...με την....Θες να της μιλήσεις;;;