Κάτι ξέρω και εγώ.
Μιλάς με fan του Sauron!
Printable View
γκομενα ειμαι...χααχ
μεταξουργειο κωλολεει...αν κ πλεον εχιε πολυ κοσμο..ειδικα εκει στην ΠΛαταιων..παλια πηγαιναμε κ ειμασταν μονοι μας..πλεον εχει γινει λιγο Γκαζι κ μου τη σπαει αυτο.
Tι να λέμε τώρα..Είστε τυχεροί εσείς οι Αθηναίοι
Η ζωή είναι για τον πο.τσο
Δεν άντεχα να μην το πω...
πάντως, κάποιος (δεν θυμάμαι τώρα) είχε πει ...."η ζωή δεν είναι καλή, ούτε κακή...είναι ΑΥΤΟ που την ΚΑΝΟΥΜΕ εμείς..."
και πέρα από τις αντικειμενικές συνθήκες που υπάρχουν, σε κάποιο βαθμό (άλλοτε μεγάλο και άλλοτε μικρό) την καθορίζουμε εμείς...
μήπως και εμείς ψάχνουμε πάντα κάποιο άλλοθι...?
HONDΑ αξια!!!! Λεξη με ανειπωτη ιστορια!!!!!
Ηοnda Σ'αγαπω, honda σε λατρευω....
Ηonda εισαι μαγεια, μια οπτασια.....
Honda σε ευχαριστω πολυ.....
Honda οταν θα πεθαινω, θελω ενα Honda σ'αγαπαω, στο σταυρο επανω...!!!!
Δεν ειμαι οπαδος, ουτε λεγεται φανατισμος!!!
Ειναι κατι που σε ποιανει η τρελα μολις βρεθεις απανω στην σελα!!!
Εχει και δυο ροδες και σαν τυχη γινουν μια....
Η γης σου χανεται κατω απ'τα ποδια....
και εχει και εναν ηχο, που θεριζει τον αγερα
απο την εξατμιση μπουμ-μπομπονιερα!!!
Αφιερωμενο σε οσους βιαστηκαν και το σπτι τους κλεισαν.....
δύσκολα ερωτήματα... :)
από τα λίγα βιβλία (αυτοβοήθειας) που'χω διαβάσει αλλά και από άπειρες συζητήσεις μεταξύ φίλων κ.λ.π. έχω καταλήξει (δλδ, μάλλον :D ) ότι το "νόημα της ζωής" είναι για τον καθέναν διαφορετικό...
για κάποιους μπορεί να είναι να κάνουν οικογένεια, παιδιά, εγγόνια...για κάποιους άλλους μπορεί ν είναι να ταξιδέψουν σε όλον το κόσμο...κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν να κάνουν καριέρα - λεφτά... κ.ο.κ
Πλάκα πολύ γραφικό μέρος και Ακρόπολη επίσης, Ο Λυκαβηττός έγινε πολύ χάλια, παλαιότερα το βράδυ ήταν τέλεια να πας να αράξεις και να πιεις καμιά μπυρίτσα με παρέα, τώρα πλέον γέμισε με καγκουρισταν. Η πλατεία στα Πετράλωνα έχει ωραία καφενεδάκια και ξέρεις που είδα τώρα τελευταία κάτι καφέ αλλά χαλαρή φάση; Κοντά στο μετρό Πάνορμου, πολλά μικρά με ωραία μουσική
κι εγω δεν αντεχα να μην το πω.Quote:
Flatl μην καταντάς το θέμα για την πο. τσα.....