αυτά που δεν υπολόγισες.;)
Printable View
αυτά που δεν υπολόγισες.;)
Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιον Ψυχολόγο & όχι ψυχίατρο. Διαβάζοντας τις ανωτέρω ερωταποκρίσεις σε βρίσκω ιδιαίτερα συζητήσιμη και διόλου σε σημείο να έχεις ανάγκη ψυχίατρο. ... Αφήνω ένα κενό εδώ για να ακούσω πρώτα την άποψή στο ερέθισμα \"Ψυχολόγος και ΟΧΙ Ψυχίατρος\".. τι έχεις να πείς.. πως το λαμβάνεις?.. πως απορροφάται το μήνυμα?
γιατί πολύ απλά ο ψυχίατρος είναι και ψυχολόγος. λάθος;
ο ψυχίατρος έχει τη δικαιοδοσία να χορηγεί φάρμακα ενώ ο ψυχολόγος όχι. Βασίζεται στην θεραπεία μέσω του διαλόγου, κάτι το οποίο κατ\' εμέ τον τάσει επιστήμονα με περισσότερες γνώσεις, όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..
τσου...
ti simainei to tsou?
Ακριβώς το ίδιο μου λέει κι εμένα.Και το ξέρω ότι έτσι είναι.Αλλά είναι τόσο δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου να ξεκολλήσει από όλα τα αρνητικά.Quote:
Originally posted by interappted
ο γιατρος μου μου λεει οτι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδι να με κανει καλα πρεπει πρωτα να πεισω τον εαυτο μου να ΘΕΛΕΙ να το παλεψει...
Υπάρχουν όμως και ψυχίατροι που κάνουν και ψυχοθεραπεία μαζί με τα φάρμακα ή και χωρίς φάρμακα κάποιες φορές.Quote:
Originally posted by emvogia
ο ψυχίατρος έχει τη δικαιοδοσία να χορηγεί φάρμακα ενώ ο ψυχολόγος όχι. Βασίζεται στην θεραπεία μέσω του διαλόγου, κάτι το οποίο κατ\' εμέ τον τάσει επιστήμονα με περισσότερες γνώσεις, όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..
τσου=τσούκου=νο=ζαμέ=όχιQuote:
ti simainei to tsou?
emvogia αλλο ψυχολογος κι αλλο ψυχιατρος.Ο ψυχιζτρος γραφει τα φαρμακα αφου κανει συνεδρεια για να δει τη δοσολογια η ενδεχωμενως αλλαγη θεραπειας αν πας σε ψυχιατρο δεν σημαινει οτι νομιζεις οτι εισαι ο Ναπολεων..αλλα τις διαταραχες δεν μπορουν να τις χειριστουν τοσο καλα οι ψυχολογοι.Προσωπικα για να εξισορροπω ναι χρειαζομαι τα φαρμακακια μου!!!χωρις αυτα δεν ξερω προς τα που θα στριψει το τιμονι.....γενικως υπαρχει ημιμαθεια για τους ψυχιατρους νομιζω οτι συνεβαλλαν οι ελληνικες ταινιες..ο ψυχιατρος ειναι κι αυτος γιατρος που πας για την ψυχη οπως θα πηγαινες και σε ενα ορθοπεδικο για μηνισκο...
dalia ξερω πολυ-πολυ καλα τα κολληματα στα αρνητικα κ οτι δεν ξεκολλαει ,δεν ξεκολλαει το γμμενο το μυαλο αλλα απο κει και περα μαλλον πρεπει να πεις στον ψυχολογο σου να δουλεψετε ωστε να αποφασισεις να προσπαθησεις πολυ-πολυ ειμαι σιγουρη απο προσωπικη πειρα οτι τοτε θα σε βοηθησει:)
αν και δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, το φάρμακο δεν σε αναγκάζει να το πάρεις...στο προτείνει...τώρα αν εσύ είσαι σε θέση να καταλάβεις αν το χρειάζεσαι αυτό είναι μια άλλη ιστορία...Quote:
όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..
εγω τον ακουω αλλωστε αν δεν παρω τα χαπια μου δεν ειμαι καθολου καλο θεαμα ουτε για το παιδι μου ουτε κ για κανεναν αλλον
\"Τσου, ρε Λακη\"! http://homepage.eircom.net/~bray/em/ofootie.gifQuote:
ti simainei to tsou?
(για να μαθενουν κι οι νεες γενιες)
\"je m\'en fous\", παρακαλο. πανο απολα ι ορθογραφια. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mshalo.gifQuote:
Originally posted by keep_walking
Προσωπικα δεν αργω ποτε στα ραντεβου (τουλαχιστον τωρα που μεγαλωσα γιατι οταν ημουν πιτσιρικας ημουν πολυ ja man fu ) και οταν οι αλλοι αργουν εκνευριζομαι γιατι το εκλαμβανω ως ελλειψη σεβασμου...
Να σου πω την αληθεια ειχα κολλησει με αυτο πως γραφεται...πως γραφεται καλα λεω δεν βαριεσαι αρκει να ακουγεται το ιδιο:)