δεν το νομίζω. Τα παιδιά στη σχολή της κοιτάνε στα μάτια της κοπέλες τους και κάποιοι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Εντάξει σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι..
Printable View
το κυριως θεμα ειναι ενα. πως πρεπει να δικτυωθεις αλλιως αντρα δεν βρισκεις!
να βγαινεις εξω, να παιζεις με τα ματια αν σε παιρνει κ να φλερταρεις, αν οχι, τοτε πρεπει να βρεις χομπι να μπεις σε καμια ομαδα να γνωρισεις κοσμο, η να βρεις καποιον απ το ιντερνετ η μεσω προξενιου. αλλος τροπος δεν υπαρχει!
και όσο για fb και προξενιό το αποκλείω δεν θέλω.
Δεν ξέρω εσείς τι χόμπι έχετε και βρήκατε σχέση; ίσως αρέσει και σε εμένα
μα απεκλεισες σχεδον τα παντα!δεν υπαρχει αλλος τροπος!
εγω επαιζα με τα ματια και φλερταρα και επισης εβγαινα με κοριτσοπαρεα και δεχομουν κ κανα προξενιο δν με πειραζε!
:( :( :( κατάλαβα
Εμενα μ ενδιαφερουν οι serial killers εχω φτιαξει και γκρουπ, ειμαι και σε καμια φιλοζωικη και γκρουπ για τρωκτικα που μαρεσουνε.
γκρουπ στο facebook μαλλον εννοει. ημουν κι εγω παλια μελος στους serial killers, μετα τα διεγραψα ολα.
fb ! εγω βεβαια για αλλο λογο ειμαι εκει μεσα, επειδη μαρεσουν αυτες οι ασχολιες, αλλα εχει κοσμο που θα μπορουσες να γνωρισεις. ψαξε στο φβ γρκουπ που να ταιριαζουν σε σενα και γινε μελος. σκεψου τι σαρεσει ρε παιδι μ
καμία άλλη πρόταση; γτ από το fb δεν μπορώ να κάνω γνωριμία δεν γίνεται να ερωτευτώ κάποιον και ούτε και να κανονίσω συνάντηση με κάποιον άγνωστο
βαλε αγγελια σε σελιδα γνωριμιων . με σκοπο την ''παρεα οχι αποκλειστικα σεξ''. ετσι γραψε,
παλι αγνωστος θα της ειναι. εγω διακρινω αρνητισμο εδω Εμμανουελα και να ξερεις δε προχωραει ετσι το πραμα. θα πρεπει να εισαι προθυμη, αν θελεις να πας παρακατω. διαφορετικα πες οτι θες καποιον συγκεκριμενο απ'τον κυκλο σου, οσους γνωριζεις ηδη, και μη γενικευεις οτι κανεις αντρας δεν ενδιαφερεται.