Originally posted by justme
Quote:
Originally posted by Kassi
Ματς μουτς,μωρό μου γλυκό μου....
Φτάνει η ώρα που λες για ψυχίατρο και τα συναφή...
*Κοίτα πολύ θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά να μωρέ έχω και εγώ τα προβλήματά μου........
*Όταν κάνεις κάτι που δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό(δηλαδή σχετίζεσαι με άτομα που πάνε σε ψυχίατρο) δεν πρόκειται να βγει σε καλό....
Ευχαριστώ ρε αδέρφια υγιή που μπορεί να είστε και διαταραγμένα αλλά δεν σας έπιασε η βούλα του ψυχίατρου γιατί δεν είχατε τα κότσια να τον επισκεφτείτε.....Δεν θα πάρω τέτοια αγάπη και έρωτα......Γαμηθείτε με υγιείς αντικατοπτρισμούς σας διαιωνίζοντας έτσι το είδος.........Ψυχικά ασθενείς+\"Υγιείς\"= HATE FOR EVER....
Χαρίστε μια ακόμα πετριά στον λαιμό μας.....Σας ευχαριστούμε γιατί ελπίσαμε σε εσάς για να μπορέσουμε να αντεπεξέρθουμε αλλά μας αποδείξατε ότι εκεί στον βούρκο μας είμαστε πιο άνθρωποι και υγιείς από εσάς....
Ο επόμενος παρακαλώ με ρατσισμό και κόμπλεξ.....
Kassi,
Εδώ (αν θυμάμαι καλά) ο ίδιος ο δόκτοράς σου σου έλεγε πως \"δεν θα σου κάνει καλό\" μία σχέση με κάποιον (που ο ίδιος θεωρούσε) μη ψυχικά υγιή....... Τι να ψάχνεις τώρα.....
Αλλά αν θές την δική μου γνώμη όταν κάποιος φτάνει στο σημείο να λέει\" ξέρεις μωρό μου σε αγαπάω ΑΛΛΑ έχω και εγώ τα δικά μου απότε bye\" έψαχνε για κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτό δεν είχε τιποτα να κάνει με το να ΔΩΣΕΙ αλλά μόνο με το να ΠΑΡΕΙ.
Η δε κατηγορία αυτών που κινούνται σε αυτά τα επίπεδα συναισθηματισμού δεν έχει να κάνει με τον αυτοχαρακτηρισμό τους ......... μη τους τσουβαλιάζεις όλους...... δεν έχει να κάνει ούτε με αυτό που λές προς το τέλος (την ανθρωπιά)..... μάλλον έχει να κάνει με την ατομική τους αδυναμία, την δική τους συναισθηματική μικρότητα