Quote:
Originally posted by krino
αχχ αυτη η ρημαδα η προσωπικοτητα μου....
ποτε θα την κρασω να πιω το ζουμι της και εγω δεν ξερω....
\"Δεν αλλάζει ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας...\"
Εχω μπερδευτει λιγο, κλαις η σφιγεις τα χειλη??
η παλια εσφιγγες μονο ενω τωρα κλαις κιολας??
παλιά, δεν μου επέτρεπα να αγγίξω περιοχές που μου προκαλούσαν κλάμα, ήμουν σκληρή εσωτερικά. Σαν το βακτηρίδιο που παγωνει για να επιβιώνει και δεν αναπτύσσεται. Ετσι, συχνά δεν αντιλαμβανόμουν τα ίδια μου τα συναισθήματα, δεν τα ένιωθα ( αν και λογω της ευαισθησιας που παρολαυτα υπηρχε μεσα μου υπηρχαν συναισθηματικες μεταπτωσεις εντονες πανω μου και κατά καιρόυς καταθλιπτικά ξεσπάσματα). Ετσι, συχνά δεν μπορούσα να εκτονωθώ μέσω του κλάματος, γιατί δεν με άφηνα. Δεν μου έβγαινε... μπλοκάρισμα. Αργότερα, μαλάκωσε η σκληρότητα αυτών των περιοχών, μου έγινε πιο ευκολο να τις δω και να τις ακουμπήσω και το κλάμα με βοηθησε να αποφορτιστώ. Τωρα μου είναι πιο ευκολο και να εκφραζω το συναισθημα μου και να το αφηνω να βγαινει μεσω του κλαματος, όχι και με τους κουβαδες όμως ;)
Παλιά σφιγγόμουν, χερια, πόδια, στόμα, ενα κουβάρι... δεν ήμουν χαλαρή και πολλες φορές εδειχνα σκληρη και ακαμπτη.
Πλεον εχω μαλακώσει,
χωρίς να εχω σταματησει να σφιγγομαι καποιες φορες.. οι κακες συνηθειες βλέπεις..
Δεν θεωρω το κλαμα αδυναμια, αντιθετα το θεωρω σημειο εκτονωσης, οπως το γελιο. Και η εκτονωση ειναι παντα καλη οπως και να γινεται.
Τωρα εγω οντως δεν ειμαι πολυ του κλαιω ;)
ειμαι πολυ συγκρατημενος στα συναισθηματα μου και μαλλον το μονο που μου βγαινει ειναι η πικρια μου και εκει στερευω.
Με συγκινεί πολύ αυτό που γράφεις. Να λοιπόν, νέα εδάφη προς κατάκτηση. Νέες προκλήσεις! Θυμασαι την φιλοσοφία σου? Θα σου το πω κι εγω τωρα, ΑΦΕΣΟΥ... με εναν τελειως διαφορετικό τρόπο ίσως απο οτι εχεις συνηθίσει, αλλα καντο. Γιατί μετα θα νιωσεις ακομα πιο λιγότερο συγκρατημενος κι άρα πιο ελευθερος και αρα πιο ευτυχισμένος :)
Ή πικρία είναι το κατακάθι. Απο πίσω της υπάρχουν πολλά άλλα που δεν στερευουν εύκολα...
Σταματησα να κλαιω πολυ μικρος, γυρω στα 12-14 και εκτοτε προσανατολιζομαι στους στοχους που βαζω και προπσαθω να τους εκπληρωσω.
Θα μπορούσα να σταθω πολυ σε αυτή σου την φράση και να σου μιλησω πολυ γι αυτην. Αλλα δεν θελω να το κάνω δημόσια....Δεν το βρίσκω σωστο....:)
Δεν με χαλαει να κλαψω αν το βαζεις ετσι, με χαλαει ομως να μην εκπληρωνω τους στοχους που βαζω.
Τωρα αν μιλησω μονο για μενα, οταν βαζω στοχους συνηθως τους φτανω εκει που πρεπει.Η συνταγη χαλαει οταν μπλεκουν και αλλοι παραγοντες στη πορεια που δεν εχουν να κανουν μονο με εμενα....
Ακούω μια πίκρα για τους άλλους παράγοντες ε?
Αλλα....
c\' est la vie....
Κρίνο τα πολύχρωμα γράμματα πμου βγήκαν αυθόρμητα και θέλησα να το αφησω ετσι.