Quote:
Originally posted by krino
Σαφώς μπορείς να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα ! Στο σεξ όμως κάνεις πράγματα μαζί με κάποιον και δεν είσαι μόνος σου !
1. τι σχεση εχει η πρωτη προταση με την δευτερη??
και εν τελλει τι απο τα δυο ισχυει??
2. ειτε μονος σου ειτε με παρεα μπορεις να ερθεις σε οργασμο σωστα??
αυτο δεν ειναι το ζητουμενο??? η κανω λαθος?
3. εκτος αν θελεις να πλεξετε και πουλοβερ στο καπακι....
1. Κρινο, η Λιμπερ μίλησε για αυτοικανοποίηση. Ολες οι προτάσεις απαντάνε στο παραλληλισμό που εκανε η Λιμπερ με την αυτοικανοποιηση ! Μηπως είσαι χαζούλης ?
2. Ζητούμενο είναι ! Δεν εξετάζω αυτό , αλλα το ποσο εμπλέκονται τα συναισθήματα με το σεξ !
3. πουλόβερ οχι, αλλα μια κουβερτούλα ! Σοβαρεψου βρε ! Εξηγώ οτι δεν μπορώ να επιλέξω καποιον επειδή είναι παιδαράς ή κατι τετοιο! Αν δω εναν ωραίο αντρα δεν μου αρκει για να θέλω να κάνω σεξ μαζί του ! Η επιθυμια για σεξ μου δημιουργείται απο μια συνολικότερη εικόνα ! Και υπάρχουν υποψήφια άτομα που όμως είναι για μενα και ερωτευσιμα ! Ετσι λειτουργώ εγώ ! Μπορείς να το δεχτείς ????????? Αν εσυ λειτουργεις διαφορετικά και δεν μπορεις να το καταλάβεις, ασε την επιθεση κατα μερους (που κλιμακώνεται στα επομενα σχολια σου), γιατι δεν είμαι υποχρεωμενη να είμαι ιδια με εσένα !
Και ο καθένας μας βγάζει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του σε κάθε δραστηριότητα, αρα και σε αυτή !
αυτο που βγαζεις ειναι αν εκανες καλο σεξ η οχι.
το ιδιο και οταν αυτοικανοποιησε.
Αν για καποιο λογο παει κατι στραβα τσαντιζεσαι εξισου.
Για τον καθένα το καλό σεξ δεν έχει τον ίδιο ορισμό ! Δεν είναι απλά η εκσπερμάτιση ή κατι παρομοιο για την γυναίκα ! Δεν είναι ο άλλος απλά ενα μηχάνημα άψυχο σαν τον δονητή ή η γυναίκα μια πλαστική κούκλα ! Ετσι το βλέπω εγώ ! Εσυ δες το αλλιώς ! Οκ ?
Αν λοιπόν η εικόνα που έχεις για τον αλλον που είναι σίγουρα ενα παζλ με πολλά κομμάτια και κάποιο απο αυτά είναι το σεξ (σημαντικό κομμάτι , αλλα οχι μοναδικό) είναι ερωτευσιμη και επιπλέον μαζευεις όμορφες αναμνήσεις και κοινες εμπειρίες ηδονής και ευχαρίστησης, τι σε εμποδίζει να τον ερωτευτείς ?
1. το εχεις κανει μπαχαλο....
2. ειπαμε να κανεις καλο σεξ και εσυ ετοιμαζεσαι να παντρευτεις...
3. με αυτα και με αυτα οι γυναικες δεν χαιρονται τον ερωτα γιατι βαζουν 1002 προυποθεσεις.....
να ειναι και ετσι και να νιωσω αλλιως....
αρα αοφυ δεν αυτο και δεν εκεινο δεν γινεται.
4.Ε οκ κατσε και κανε την καλογρια εσυ και χιλιαδεσ αλλεσ γυναικες που διυλίζετε τον κωνωψ ....
5. Το σεξ ειναι σεξ τελος δεν εχει να κανει με ερωτες.
Γιατι πχ μπορει καποιος /α να κανει καλο σεξ αλλα σε ενα Χ ζητημα να εινια ξενερωτος.
Το πρωτο ομως δεν αναιρει το δευτερο.
Η αναποδα,
ας πουμε οτι εχεις σχεση με ενα θεσπεσιο τυπο (πχ μαθηματικος :P ) αλλα στο σεξ ειναι δευτερος.
Τι κανεις το ευχαριστιεσαι με το ζορι???
1. Αυτο κατα την δική σου αποψη και συμφωνα με τον δικό σου τροπο σκεψης και λειτουργιας ! Να μαθεις να δεχεσαι το διαφορετικό , χωρις να το προσβάλεις !
2. Δεν μιλησα για γαμο, αλλα προφανως βλεπω τον αντρα σαν ολοτητα και οχι σαν δονητη !
3. Με τις επιλογες που κανω χαιρομαι μια χαρά τον ερωτα ! Αν ακολουθήσω τις δικες σου ιδεες εγω δεν θα τον χαρώ ! Εσυ εισαι εσυ και εγω είμαι εγω !
4. Δεν κανω την καλόγρια και δεν εχω κανενα προβλημα να βρω άντρα ! Ποτέ δεν ισχυρίστικα κατι τέτοιο ! Απλά επιλεγω !! Και αφού μπορω να εχω επιλογή, δικαιωμα μου να την ασκήσω ! Επιλεγω λοιπον ερωτευσιμους αντρες, αφου για μενα υπαρχει αυτή η επιλογή που μπορουν να μου προσφέρουν κατι παραπάνω απο οτι ενας δονητης ! Αν δεν ειχα επιλογη μπορεί να αναθεωρούσα, αλλα εχω ! Και πληροφοριακά, δεν επιλεγω μονο εγω κατι παραπάνω ! Το επιλεγουν και οι μεχρι σημερα ερωτικοί μου συντροφοι ! Μια φορα ξεκινησε η ερωτικη σχέση αμεσα (υπηρχε χημεια φοβερη) και ενω θα μπορουσε να τελειωσει εκει, εγινε σχεση !
5. Δεχομαι την αποψη σου, αλλα εγω βλεπω τον ανθρωπο σαν ολοτητα ! Το εχω ήδη εξηγησει αρκετα !
Η καλή σχέση που εχεις με εναν άλλον ? Συγνώμη αλλα έχω φίλους άντρες που αν περνούσα πολύ χρόνο μαζί τους και έκανα και σεξ, νομίζω θα παθαίναμε και οι 2 ζημιά !! Βλέπω οτι παρόλη την συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον και οι 2 κρατάμε αποστάσεις ! Και ξέρω γιατί !
ξερεις το γιατι, γιατι ειναι μια ιστορια την οποια την εχεις κανει κουβαρι στο μυαλο σου.
Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το ξεμπλεξεις, ενδεχωμενα να πεθανεις και ετσι, δεν θα εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια.
Βρε επιμονη πως ολοι οι ανθρωποι είναι ιδιοι και εγω είμαι λαθος και πρεπει να αλλάξω !!!!!!!!!!!!! Και μαλιστα οχι μονο εγω , αλλα ενα σωρο γυναικες !!!!!!!!!! Ολες λαθος, ολες τα κανεμε κουβαρι και πρεπει σωνει και καλα να βλεπουμε το σεξ σαν το φαγητο ! Μια σωματική αναγκη !
Ακρως εγωιστικό ???????????????????? Τι λες τώρα ? Δηλαδή κάνεις σέξ απο φιλανθρωπία ??
εμ διαβαζεις εμ δεν καταλαβαινεις.
Το ποστ ειχε νοημα οτι διαχωριζετια το συναισθημα απλως.
Οκ το εμπεδωσαμε οτι δεν μπορεις,
αλλα μην το κανεις και θεωρια.
ακομα και μιγαδικα να το αναλυσεις δεν θα βρεις ακρη.
Τι λεξη εγωιστικό δεν την ανεφερα εγω! Επισης εγω σεβομαι τις διαφορετικές στασεις της Λιμπερ και Μαρινα, και συνδιαλεγομαι για να καταλαβω τον τροπο σκεψης τους και οχι για να κανω επιθεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το \'\'ΘΕΛΩ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ\'\' το δέχομαι.
εσυ πως το κοβεις να το κανει με το ζορι??
Η φράση ήταν μεσα σε ενα κειμενο που σχολιαζε την χρησιμοποιηση της λέξης εγωισμός. Μην την απομονώνεις !
[b]Οταν πρόκειται να διαθέσεις τον εαυτό σου εχεις δικαίωμα να είσαι εγωιστής και να το κάνεις με τους δικούς σου όρους !
ο καθενας το κανει με τους δικους του ορους.
Ειτε εσυ ειτε εγωμ ειτε οποιος,
κανενας δεν παει ετσι για πλακα.
Κατι τον ελκυει ειτε δεν παει γιατι κατι τον απωθει.
Σε τι διαφωνούμε εδω γιατι δεν καταλαβα !
Ακου να πρέπει να χαρίσουμε και την \'\'λειτουργία\'\' μας
σιγα καλε, θα πας και στον εσπερινο ετσι οπως πας....
δηλαδη τι λειτουργια εχεις και τι πρεπει να γινει για αυτο??
εμ τα ειπαμε και στο αλλο θεμα,
υπαρχουν γυναικες που νομιζουν οτι εχουν ψωνισει απο σβερκο....
και φυσικα αντρες θυματα δεν το συζηταμε...
Krino πας καλα????????? Παρακολουθείς την συζήτηση ?????????? Μονο για καρικατουρες είσαι ικανος??????? Την φραση \'\'χαριζω την λειτουργια μου\'\' την χρησιμοποιησε η Λιμπερ ! Νομιζεις οτι εμενα κοροιδευεις με το παραπανω σχολιο σου ???????????
και να μην επιτρέπεται να είμαστε εγωιστές στην επιλογή μας ! (Γιατί είναι κακό να επιλέγω αυτόν ή αυτους που θα μου εμπνέυσει (-ουν) συναίσθημα και να απορρίπτω τους άλλους ???????? Αν το κάνω για μένα, βάζω τις δικές μου προυποθέσεις ! Εσυ για σενα το κάνεις ????????? )
ειπαμε μπερδευτηκες αλλα αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενοιες.
Καλα εσυ που δεν μπερδευεσαι πάρε αλλη γυναικα να σου μαγειρευει, αλλη να σου κανει παιδια, αλλα να συζητατε και αλλη να κανετε σεξ (ή άλλες) Και οταν βρισκεσαι με αυτη που σου κανει παιδια μην μπερδευτεις και τις ζητησεις και καλο σεξ ! Υπαρχουν και οι άλλες εξαλλου !
Αν αρκείσαι και σου αρέσει , οκ ! Επειδή εγω εχω βρεί ανθρώπους που μου λενε κατι παραπάνω, δεν ρισκάρω αν μπλέξω μαζί τους ?
εμ βεβαια, για βαστα να ησουν απο την αλλη πλευρα να ψαχνεις να βρεις γυναικα και να ενιωθες την σεξουαλικη πεινα των αντρων στο πετσι σου ομως, και μετα θα τα συζηταγαμε τι θα ρισκαρες και τι οχι.
εκ του ασφαλους ολοι πουλανε θεωρια....
και απο την θεση του ισχυρου φυσικα ετσι??
να μην ξεχνιωμαστε ποιος κραταει τα κλειδια και ποιος κανει κουμαντο σε τετοιες περιπτωσεις.
Ποιος ειναι σε θεση να κυνηγαει και ποιος ειναι σε θεση να αποριπτει η να αποδεχεται.....
Ακου να σου πω φιλανθρωπια δεν εχει ! Σε πληροφωρώ όμως οτι οι γυναικες είμαστε περισσότερες και αν καθε μια μας εχει εναν , καλυπτεσται ολοι ! Καποιον καλυπτω και εγω και αρα η κοινωνια των αντρων δεν εχει λογους να εχει παραπονα ! Οσο για την σεξουαλικη πεινα του καθενος, δεν θα τη λυσω εγω ! Θεση του ισχυρου υπαρχει περισσοτερο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ! Υπάρχουν για παραδειγμα αντρες που εχουν περαση και αλλοι που πεινανε ! Οσο για τα κλειδια, οπως τα περιεγραψες στο άλλο μηνυμα σου, θα σε αφήσω να διορθώσεις πρώτα ο ιδιος τις υπερβολες σου!