Συμφωνω , βασικα ειναι περιεργο αλλα προβλημα δεν νομιζω να υπαρξει.
Α , και να πω πως καλο ειναι να μην πειραζουμε τους κινητηρες , οσο και αν νομιζουμε πως ξερουμε τι κανουμε.
Printable View
Βρε μπετελ , μεντυπωσιαζεις ! που ξερεις εσυ απο αυτα ? συμφωνω να μην πειραζουμε τους κινητηρες , παλια γινοταν, αλλα πλεον ειναι τοσο εξελιγμενοι ( ιδιως των μοτοσυκλεττων ) που δεν σηκωνει να βαλεις χερι .
Καλη επιτυχια στην αποφαση σου να γινεις μοντ . ,
Αγγελος .
[QUOTE=ioannis2;521927]
Συμφωνω Γιαννη , δεν υπαρχουν συνταγες στις σχεσεις ( συμφωνω καιμε Θεοφανια ) . Δεν ηξερα σε ποιο σταδιο βρισκοταν η σχεση σας , τωρα το καταλαβα . Το υψος αδιαφορο , προσωπικοτητα μετραει . Εσυ θα παρεις λοιπον πρωτοβουλια , και διαφωνω ελαφρως οτι αν κατι δεν εξελιχθει θετικα απ την αρχη , ειναι δυσκολο να συμβει στην συνεχεια . Εκτος βεβαια αν υπαρχει πληρης αδιαφορια . Και κατι τελευταιο , λες οτι αυτο που αξιζει , ειναι δυσκολο η αδυνατον να ταποκτησεις , διακρινω μια ελαφρα ηττοπαθεια . Τιποτα δεν ειναι δυσκολο , αν πιστευεις στον εαυτο σου , οσον αφορα τις γυναικες .( και οχι μονον )
Καλη επιτυχια .
Παρακαλείται η αποτυχημένη εγχείριση αλλαγής φύλου να έρχεται πιο συχνά να μας φτιάχνει την διάθεση :-)
Σκεφτομαι αυτοι οι πολιτικοι με τι μουτρα βγαινουν απο το καβουκι τους το γραφειο με την ζεστη τους τα εσπρεσο τους στους δρομους και στις καφετεριες με το φακελακι λεφτα για αυτα εχουν να ταισουν κανεναν φτωχο οχι εν οψη εκλογων αλλα γενικοτερα ειναι ανυπαρκτοι πουθεναδες και βγηκαν τωρα σαν τα στρουμφακια ολοι μαζι να μας πουν τι?? Ψηφηστε μας με απειλες πως αν ψηφησουμε αλλο κομα θα καταστραφουμε ωραια επιχειρηματα λες και τους νοιαζει τπτ αλλο εκτος την οικονομα.. Με τι θρασος ρε γ*** τν αντιχρηστο μου ενω μας κοψανε τα χερια και τα ποδια φερανε την μιζερια αυτοκτονιες υποκρητες φουλ μεχρι να παρουν αυτο που θελουν και μετα σε εχουν κλασμεμο που ειναι υπευθυνοι για την καταντια ξεπουλπντας τα παντα σαυτη τη χωρα στουσ ξενους που μας καναν ρεζιλι παγκοσμιος. Αλλα δυστιχως θυματα υπαρχουν που θα τους δωσουν παλι μια σφαιρα ακομα γτ την πρωτη φορα αστοχησαν... Δυσαρεσκεια μονο νιωθω τιποτα παραπανω.
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ανορθοδοξη λυση , αλλα γιατι τρυπαει η σιδερενια ταπα ? το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο ( εκτος αν το ανακατευεις με νερο , εγω δεν το κανω ποτε ) , βεβαια αν τρυπησει η ταπα , αστα να πανε . Μην καταδικαζουμε ολα τα ιταλικα μηχανακια ( αν και ουτε και εγω τα εχω σε εκτιμηση ) , προτιμω τις bmw και τις honda βεβαια , αλλα και αυτες βγαζουν που και που προβληματα . Την φημη των πιο ζημιαρικων την εχει η ΚΤΜ και δικαιως , εχω προσωπικη πειρα .
το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο αλλα οι πιο πολλοι συμπληρωνουν νερο η για καποιο λογο στα σερβις δεν τους βαζουν την σωστη αναλογια νερου-αντιψυκτικου οποτε αραιωνεται πολυ.συν οτι το σιδερο ειναι πολυ ευπαθες στο νερο οποτε δεν θελει και πολυ!κανονικα δεν θα επρεπε καν να υπαρχει εκει ταπα και αντε αφου εισαι Ιταλος και θες να κανεις μ@@@@α καλα και σωνει,βαλε τουλαχιστον μια μπρουτζινη,οχι σιδερενια!Ενα πραγμα εχω να πω:Ιαπωνας,εγγυηση!!!