ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Printable View
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΤΑΤΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΟΠ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝΞ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ
ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΑΟΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΙΓΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΕΓΩ ΣΕ ΞΗΓΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ
αυτο που με χαλαει ειναι οτι απο το πουθενα βρίσκομαι μονιμως ο αντιπροσωπος του γυναικειου φυλλου... με την ιδια λογική μπορω να απαντησω και εγω οτι όλοι οι αντρες ειστε μαλακες και να καταλήξουμε να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον για πράγματα που ποτε δεν εχουμε κανει και να υπερασπιζόμαστε συμπεριφορες που ποτε δεν μας αρεσαν μονο και μονο επειδη τα γεννητικα μας οργανα μοιαζουν με αυτους που τα εκαναν. και σιχτιρ στην τελικη... την πατατε σαν χαιβάνια με τα διαφορα χαζο-κοτο-πορνιδια .. το ανεγκεφαλο σας φαινετε μοιραιο, το κιτς ειναι θυληκο, η χρηματικη εκμεταλευση και οι φασιστικες συμπεριφορες ειναι χαρίσματα της γυναικειας φυσης...και την νυφη την πληρώνουμε οι ασχετες ..γιατι δεν εχετε τα κοτσια να πάτε νατης πειτε στα μουτρα αυτα που νιωθετε..και εχετε και το θρασσος να μας βαζετε ολες στο ιδιο τσουβαλι...μονο και μονο επειδη φοραμε σουτιεν!!! ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ;
ειναι ασυγχωρητο για σενα να καταδεχεσαι τις κλισε εκφρασεις! βρες αλλο τροπο να το εκφρασεις ..και εγω δεν καταλαβα ποτε τις γυναικες,τους αντρες ,τους γκεη , τους σκυλους , τις γατες, την γαρυφαλια μου το μπιγκ μπανγκ...τις φιλίες τους ερωτες τους θεους και τους δαιμονες..και τελικα τι ειναι το αληθινο και τι το ψευτικο. και ουτε εσυ εισαι καλα...αλλα ποιος ειναι καλυτερα..αυτος που ξερει οτι δεν ειναι καλα ή αυτος που νομιζει οτι ειναι καλα?
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΓΤ ΑΟΠ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
μαλλον ειπα κατι που δεν επρεπε... δεν ηθελα να δημιουργησω προβλημα..και βεβαια θα σεβαστω την ησυχια σου ...και ειλικρινα 1000 συγνωμη αν... ξερω γω... την τυφλα μου δεν ξερω...παρεα ηθελα και τα σκατωσα... εχω χασει λιγο την μπάλα... δεν ξερω και τι παιζει εδω... οπως και να χει με βοηθησες πολυ και σ ευχαριστω...και πάλι συγνωμη και ας μην ξερω ... για να το λες κατι παραπάνω θα ξερεις... τα σεβη μου!!https://www.youtube.com/watch?v=eqgubQhdL7I