χαχαχαχα Σταυρο οκ ακομα γελαω! χαιρομαι που εχεις κεφια σημερα μικρε δαιμονα!!! καλησπέρα σολο το παρεακι μου ... μια αγκαλια για όλους...ακομα και στον τυπο με τα περιεργα όνειρα!
Printable View
χαχαχαχα Σταυρο οκ ακομα γελαω! χαιρομαι που εχεις κεφια σημερα μικρε δαιμονα!!! καλησπέρα σολο το παρεακι μου ... μια αγκαλια για όλους...ακομα και στον τυπο με τα περιεργα όνειρα!
Αυτό το Remeron καλό για τον ύπνο αλλά κανά σοβαρό αντικαταθλιπτικό αποτέλεσμα δεν βλέπω να φέρνει!
Εκτός κι αν έχει αποτέλεσμα αλλά δεν το καταλαβαίνω!Τι να πω!Όλοι τα ίδια γράφουν!
Ξεκινήστε κανά σοβαρό Ssri-Snri θα έλεγα εγώ!
Fleur κάντο 40άρι το Ladose,έχεις ακόμα περιθώριο...
Ρέα πως πας εσύ???Νιώθεις καλύτερα κάπως??
και μενα το γεν ρεμερον μου το ειχε δωσει μόνο για τον υπνο και για την ημερα αλλο. προσοχη με το ρεμερον Ανδρεα το νου σου στην οδηγηση...ειχα τρακαρει 3 φορες... αλλο οχι τπτ σοβαρο ευτυχως...τα πιο χαζα στουκαρισματα.
στις κρισεις πανικου βλέπεις καποια διαφορα?
Κόβει το 80% των κρίσεων πανικού,σε εμένα τουλάχιστον, αλλά είναι αντικαταθλιπτικό.
Σοβαρά αντικαταθλιπτικά θεωρούνται η Βενλαφαξίνη,Παροξετίνη,Εσκ ιταλοπράμη,Ντουλοξετίνη.
Αλλά και άλλα όπως η Φλουοξετίνη αλλά σε ειδικές περιπτώσεις.
Όταν το άτομο έχει σοβαρού βαθμού κατάθλιψη ΠΟΤΕ δεν χορηγείς σαν πρώτη επιλογή το Ladose.
Εκτός κι αν ο ασθενής έχει αρκετά κιλά και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης άλλων ασθενειών από την παχυσαρκία,όπως ο διαβήτης.
Περιπτώσεις σαν της Ρ(αί)ας,(από το Ωρ(αί)α),θέλουν άλλα φάρμακα...
Αλλά τι να κάνω που δεν έγινα Ψυχίατρος.Από μικρός ήθελα αλλά με κέρδισε η δουλειά του μπαμπά!
Aυτό που περιγράφει η Ρέα συνήθως δεν είναι ο κανόνας.Μεγαλύτερες πιθανότητες αφηρημάδας,μειωμένης συγκέντρωσης και διαταραχών μνήμης έχεις με τα Ssri.Aλλά ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ίδιος.Συνεπώς έχει διαφορετικές εμπειρίες από το κάθε φάρμακο.Quote:
Ρέα:προσοχη με το ρεμερον Ανδρεα το νου σου στην οδηγηση...ειχα τρακαρει 3 φορες...
πως τα ξερεις όλα αυτα?? ..καλα σε λεω ψυχογκουρου... τι μαγαζι εχει ο μπαμπας αν επιτρεπετε?
Ανδρικο Κομμωτήριο έχω Ρέα.Αντί να κάνω εγώ Ψυχοθεραπεία,κάνω στους πελάτες!Χα χα!
Ρέα όταν ΔΕΝ είμαι για καφέ,όταν ΔΕΝ βλέπω αθλητικά στην Tv,και όταν ΔΕΝ κοιμάμαι,ψάχνω πολύ...
Είχα την τύχη να συνεργαστώ και το 2009 με κορυφαίο Ψυχίατρο της Ψυχοφαρμακολογίας (Δασκαλόπουλο) και έμαθα πολλά...
Αλλά με πολύ διάβασμα και όλα στα Αγγλικά...Στα Ελληνικά υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες...
Δυστυχώς μου κόψανε το Post που έγραφα για σύγκριση φαρμάκων...Προφανώς φαίνεται πως κάνω διαφήμιση...:mad:
Εγω με το ρεμερον αυξηση ορεξης ειδα φουλ και διακοπη αυτοκτονικου ιδεασμου. Σε ολα τα υπολοιπα κρισεις πανικου και δε συμμαζευεται η σερτραλινη κανει δουλεια στο 45% σε ολο το υπολοιπο η αλλαγη τροπου σκεψης. Φυσικα να μην ξεχασω τις αγαπημενες και εθιστικες Βενζο ... που μειωνουν την αυπνια, το τρεμουλο, την ταραχη γενικως για καποιες ωρες...