Μια χαρα την ψιλιαστηκε!! Φανηκε απο τις ερωτησεις της!!!
Printable View
Μια χαρα την ψιλιαστηκε!! Φανηκε απο τις ερωτησεις της!!!
Ε θα την ειχε υποψιαστει σιγουρα...τους μυριζεται αυτη η ατιμη απο χιλομετρα...ποσω μαλλον αυτην την σουλτουκω...
Παντως παιδια η πιο συγκλονιστικη υποθεση που εχει δειξει νομιζω πως ηταν με τον παπαγεωργιου...Δεν ξερω αν το ειχατε παρακολουθησει...
Πω αυτος ο δικηγορος της τι αχωνευτος που ειναι...
Χαχαχαχαχα!!!! Αντε μωρε τον χασοδικη!!! Βιβιαν ενα χαρισματακι μου εδωσε ο Θεος..κοβω φατσες και δεν πεφτω ποτε εξω!!! Ουτε μια φορα μεχρι στιγμης...οταν την ειδα τον Ιουνιο, στα 5 πρωτα λεπτα λεω στον αντρα μου...αυτη τον εφαγε...δες ακριβεια στα λογια της...ποσο ψυχρη ηταν...θυμοταν τα παντα με καθε λεπτομερεια...
Εγω παλι δεν το χω πολυ με αυτα... βασικα και εμενα μου φαινοταν περιεργη η σταση της, αλλα λεω αμα τον ειχε φαει αυτη θα επαιζε θεατρο για να μη δωσει δικαιωματα πχ θα εκλαιγε η θα φαινοταν πιο στενοχωρημενη για να μην τραβηξει τα βλεματα...Αλλα τι λετε να εγινε και να τον εφαγε τελικα.? Αλλη γκομενα?
Ετσι ετσι κ μενα δε μου κολλουσε η απαθεια της που ελεγε ταχα οτι στερεψε απο κλαμα κλπ... εγω τι σκατα εχω κ δε στερευω ποτε?? Βανα που ανοιγει κ τα παιρνει ολα??
Αχαχα καλα κανεις και κλαις γιατι ξεθυμαινεις!
Παντως το παιδι της δεν το σκεφτηκε καθολου ρε γαμωτο? Κριμα ειναι...:(
Τι να πεις γοα τη διαστροφη της σλλης...εγω πιστευω οτι αυτη ειχα γκομενο γτ πολλα ακουγονταν γι'αυτη!! Τι να πεις!!! Σας καληνυχτω κοριτσια μου!! Αλλο ενα βραδυ με πονους πφφφ..κουραση κ αυτο!!!
Οντως ειναι πολυ σπαστικος...Αλλα σε αυτο που ειπε για τα κιλα εχει ενα δικιο...Πως τον εβαλε κατω αυτη? Πρεπει να ειχε και συνεργο,ισως τον γκομενο της...Καλο βραδυ κοριτσια μου και ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη ημερα για ολους μας! :)
Καληνυχτα Βιβιαν!!!! Καλη ξεκουραση!!! Και εγω κοριτσαρες θα αποσυρθω στα ιδιαιτερα μου! :P
Κλωτσαει και ο μπεμπης και να δω πως θα κοιμηθω κι αποψε!!! Kick boxer θα γινει αυτο το παιδι!!!
Καληνυχτα κοριτσαρες!!! Ραντεβου αυριο εδω να λυσουμε τα ψυχολογικα μας!!!
Στεφανιογραφία???Υπάρχουν άλλες 3 εξετάσεις που ελέγχουν την αθηρωμάτωση και είναι μη επεβατικές...
Αλλά τζάμπα λεφτά θα χαλάσεις..Οι Ταχυκαρδίες δεν έχουν σχέση με στεφανιαία νόσο...
Οχι καλε δεν θα εκανα:) ετσι το ειπα...Ειπαμε ολα εχουν και ενα οριο...!
Καλημερες ομορφες!
Καλημερα κοριτσια μου!! Ελπιζω να μου ειστε πιο καλα απο χθες και λιγοτερα καλα απο αυριο!!!
Θεανω οποτε καλο ειναι να μην εχεις υπερβολικες σκεψεις και να βλεπεις τα πραγματα πιο ωραια και να περνας καλα.