ασε ρε τρολακι .. που δεν μπηκες για αυτο... 2 μερες τωρα προσπαθεις !!!..
άκου ξεφτυλοτρολακι...να φτασεις ατομα σαν την γκαλοου δεν φτανεις, ακομα και αν ζησεις 8 ζωες!!.. αλλα που να καταλάβεις κακομοιρη!!
Printable View
troll overdose σε αυτο το θεμα
Σιγά μην είναι τρολ.Ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν εκεί έξω; Για κάνε μια βόλτα στο fb και θα βρεις πολλούς σαν δαύτον και μάλιστα μερικοί έχουν likes και απο γυναίκες...
Ρε μαλακα κρισ νυσταζω πειναω ειμαι φτωχοσ ειμαι ασχημοσ ειμαι τρελοσ κ γενικα αμα με δεισ σαν αστεγοσ δυο τρια πραγματα θυμαμαι ακομα οτι ειμαι 190 κ 100 κιλα εχεισ καμια ορεξη να κοψω τα φαρμακα γτ εγω δεν εχω αμα εχεισ. Ομωσ πεσ μου
Κι εχω βαρυ χερι ετσι να σ ριξω μια φαπα να πηγαινεισ σκυφτοσ μια ζωη δε θελω να τα κοψω τα φαρμακα εσυ θελεισ εγω δε θελω πηγαινε αλλου
Ανεχτηκατε το γουαι να κι αυτοσ εμεισ φταιμε δε. Φταιει αυτοσ αυτοσ ειναι μαλακασ
Κι αμα θεσ σ λεω κ που μενω να ερθεισ να με δεισ ρωτα που ειναι η αρκουδα κ θα σ πουνε
Οσο παιρνω φαρμακα μη φοβασαι δε δαγκωνω αμα τα κοψω εχω υποψιν απο που να αρχισω ελα να με δεισ να ξερεισ εναν ψυχολογο θα τον πετουσα στη θαλασα κανονισε μην τα κοψω
Θα μαθεισ να μιλασ με τροπο αλλιωσ ελα να με δεισ θα σ λυθουν ολεσ οι αποριεσ θεσσαλονικη αθλητεσ τρελλοι δεν ειναι πολλοι γι αυτο ελα ρωτα με ξερουν ολοι τωρα παιρνω φαρμακα οποτε δεν υπαρχει λογοσ να μαλωσουμε οτι κ να κανεισ αμα τα κοψω ομωσ τραβα χαρτακι κ μπεσ στη σειρα