Originally Posted by
cube
Ρε Why δεν ακούς κανένα, δεν ακούς ούτε με το καλό , ούτε με το άγριο. Έχεις χτίσει μια άμυνα και παρερμηνεύεις τα λόγια όλων και κρατάς ότι σε βολεύει. Είσαι αντιδραστικός σε κάθε τι που λέγεται, σωστό κατά την γνώμη μου. Κάνεις πως δεν ακούς ή όντως δεν τα ακούς? Εντάξει θες όμορφη, ακούς όμως όλα τα υπόλοιπα για όλους αυτούς που σου λένε ότι έχεις διαστρεβλωμένο σκεπτικό, δεν σε νοιάζει να το φτιάξεις αυτό, πέρα από το να κυνηγάς όμορφη? Δεν σε νοιάζει τίποτα από όλα αυτά? Ότι και να σου πούμε εσύ το εκλαμβάνεις ως προτροπή να πας με μέτρια, δεν μπορείς να συζητήσεις, δεν συζητάς, είναι πρόβλημα αυτό φίλε μου ,το βλέπεις? Και αυτό με τα ζευγάρια που λες και ξαναλές, οι ωραίοι με τους ωραίους....Έχεις καταλάβει ότι αυτό που λες δεν είναι υπέρ σου στο να κατακτήσεις μια όμορφη? Είμαι σίγουρη ότι το κάνεις για να νιώσεις καλά ο ίδιος...καταδικάζεις τον εαυτό σου που θες όμορφη και προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι έχουμε την ομορφιά πάνω από όλα...Θυμώνεις όταν κάποιος σου λέει ότι δεν έχει κριτήριο μόνο την ομορφιά.....Γιατί θυμώνεις? για αυτό ρωτάς και συνέχεια ''γιατί να μην πάω με όμορφη'' γιατί ψάχνεις την δική μας έγκριση κατά βάθος να σου πούμε ότι αξίζεις.... Και όταν σου λέμε έχεις υψηλά στάνταρ θυμώνεις... Γιατί θυμώνεις? Την αλήθεια δεν θες να σου πούμε? Δεν πιστεύω ότι το φόρουμ και όλες αυτές οι δημόσιες ''συζητήσεις '' σου κάνουν καλό , θα σε τρελάνουμε στο τέλος......Δεν θέλω να μ΄απαντήσεις σε παρακαλώ όμως σκέψου τα.....Δεν είμαστε εχθροί σου για να έχεις τέτοια άμυνα......Ασε την άμυνα , άσε και τις εξυπνάδες άκουγε και απάντα σε αυτά που σου λένε και όχι σε αυτά που νομίζεις ότι ακούς ή κάνεις ότι δεν τα ακούς...Εκτός αν πραγματικά δεν σε απασχολεί ούτε ο φθόνος, ούτε η αυτοεκτίμηση, ούτε τίποτα και σε νοιάζει μόνο να πας με μια όμορφη....Εκεί πάω πάσο.......