δεν λες και "μεσο μπαζακλα" εναν επιτυχημενο και ζαπλουτο τυπα που ειναι ηθοποιος στο χολυγουντ..:rolleyes:
Printable View
Why πάλι καλά που εσύ το μόνο που ζητάς είναι να είναι όμορφη η κοπέλα.Υπάρχουν και άλλοι που ζητάνε πολλά περισσότερα.πχ μια αγγελία που είδα κάπου δες τι λέει
Αναζητώ κάποια που να παίρνει στα σοβαρά την καριέρα της/σπουδές της (γιατί πρέπει να είναι ανεξάρτητη και πρέπει να επιβιώσει όπως όλοι μας).
Να μην έχει μουσικά ταμπού και γενικά ταμπού στην διασκέδαση.
Να προτιμά την ψυχαγωγία από την διασκέδαση.
Να μην είναι πλούσια γιατί είμαι φτωχός και θα με πιάσει σύνδρομο κατωτερότητας.
Να σιχαίνεται οτιδήποτε το μικροαστικό.
Να είναι όσο πιο απλή γίνεται.
Να μπορούμε να είμαστε και φίλοι.
Να έχει την απαραίτητη δόση τρέλας.
Να βαριέται τις καταστάσεις που γίνονται συνηθισμένες.
Να πιστεύει στον ελευθεριακό έρωτα (και όχι στον ελευθεριώδη)
Να μην είναι άσχημη για μένα.
Να είναι τρελή (για να χω λόγο να την κάνω λογική και να την κυνηγήσω γιατί είμαι ρεαλιστής)
Να έχει ζήσει τουλάχιστον 1 εξάμηνο στο εξωτερικό (και να θέλει να το ξανακάνει - άσχετα αν τελικά θα το κάνει)
Αμα βρει αυτός κάποια τέτοια,δε νομίζω ότι δε μπορείς να βρεις και εσύ μια σκέτη όμορφη για σένα..Κάποια απο αυτά τα θεωρώ λογικά και κάποια δεν καταλαβαίνω πως τα εννοεί..
Ανέκδοτο με νόημα έχουμε Πάσχα νηστεία καλή ώρα και συζητούν δύο φίλες καλά ρε έκανες σεξ με τον άλλο τώρα πασχαλιάτικα που ναι νηστεία και γυρνάει η άλλη και λέει ρε συ δεν πιάνεται αυτός είναι χαλβάς
Εμένα μ άρεσε το άκουσα στο ράδιο έχουμε πολύ προχωρημένο ράδιο στο χωριό μου
αλαφροισκιωτος απο την πρωτη μερα αντικειμενικοτατος και στεγνος χαχαχαχα εισαι ωραιος
δεν είπα ότι ο μεσος μπαζακλας θα ρίξει την Σαρλιζ Θερον (αν και μεταξυ μας αν την συναντησω θα την ριξω :ρ ). Ο why ομως λεει και ξανα λεει και ξανα ότι ΜΟΝΟ η εμφάνιση παιζει ρόλο και τίποτα αλλο και οτι δεν υπάρχει γυναίκα που τα έχει με άσχημο.
Εχω δει πολλες γυναίκες με κακάσχημους άντρες.
Αν δεις σε αυτο το Link θα δείς αντρες που έχουν αυτήν ακριβως την απορία
http://www.forums.gr/forum/προσωπικά...�-άντρες
Εαν δεις αυτό το Link θα δείς σε φωτο μια γυναικάρα να εχει για αντρα εναν ασχημο και να έχουν και παιδι
http://www.astrology.gr/epikairotita...ehete-dei-pote
Εγω νομιζω πως ειναι και λογω ηλικιας, ο Why εχει πει πως και ειναι και 21. Αλλα κριτηρια εχεις στα 21 και αλλα στα 31 που εχει πηξει λιγο το μυαλο και δεν σκεφτεσαι και τοσο επιφανειακα.
Παιζει ρολο και η αυτοπεποιθηση της αλλης.
Αν ειναι γκομεναρα αλλα νιωθει μπαζο,θα μπλεξει με μπαζο γιατι αυτο θα νομιζει οτι της αξιζει.
Παιζει ρολο και τι θελει.Αμα θελει λεφτα,δε θα χει προβλημα με το ματσωμενο μπαζο (περιπτωσεις Σαρλιζ Θερον και αλλων διασημων).
Οπως και να χει η εμφανιση ειναι παντα ενα μεγαλο προσον.Δεν μπορεις να βασιζεσαι μονο στις ανασφαλειες της αλλης.
Όσο άσχημη.χοντρη και δυσμορφη να είναι μια κοπέλα δεν θα έχει Κανένα προβλήμα να βρει αντρα.Αφού οι αντρες έχουν χαμηλά στάνταρ.αν ημουν στην θεση του why θα εριχνα τα στάνταρ μου γνωρίζοντας πόσο εύκολα και πόσους άντρες βρίσκει ακόμα και μια άσχημη πόσο μάλλον μέση κοπέλα.
Φίλε μου. συμφωνούμε πως διαφωνούμε. Εμείς οι άντρες ναι, πρωτα αυτο κοιταμε σε μια γυναίκα, αλλα οι γυναίκες όχι και τόσο. Εγω τουλάχιστόν μόνο ανωριμα κοριτσάκια εχω δει να τα φτιάχνουν με ωραίους. Εχω φίλο που δεν είναι ωραίος αλλα έχει όποια γυναίκα θέλει. Πλησιαζει μια γυναίκα και μόλις αρχιζει να της μιλά αυτη κρεμεται απο τα χείλη του. πάντα καταληγει να μιλάνε για ωρες μαζί του και να παίρνει τα τηλ τους. Βεβαια αυτός εχει τεράστια αυτοπεποιθηση και ότι και να λέει κρεμεσαι απο τα χειλη του.