Σωστά... αποδεικνύεται κάθε φορά εκ των υστέρων μέσα από τα σκάνδαλα που βγάζουν στο γυαλί κάθε τρείς και λίγο.
Printable View
Συγνωμη αλλα ρε μ87 ,Δεν μας εχει πει ακομα γτ εχεις τετοια εμμονη με το συστημα υγειας,Τι επαθες?Σε κοροιδεψε ψυχιατρος ?δωσε τουλαχιστον κανα παραδειγμα..
Για όσους μόλις βρέθηκαν σε αυτή τη σελίδα, η συζήτηση ξεκινάει στην 10η περίπου σελίδα, παίρνει φωτιά στις σελίδες 12 και 13 και μετά από μια διακοπή συνεχίζει στη σελίδα 15 πάνω-πάνω.
Απλώς η περιγραφή του νήματος είναι όλα τα λεφτά και μου προκαλεί αστείρευτο γέλιο....
γτ τι εχουν αυτες οι σελιδες?
Να ρωτήσω σε τι δεν πείθεσαι σχετικά με τα όσα λέω mindcrime?
Mindcrime?
Cube είσαι εδώ να συνεχίσουμε από χτες;... αν θυμάμαι καλά έχουμε μείνει στη σελίδα 12 σχόλιο #176.
Ναι εδώ είμαι
Λοιπόν αυτό που λες να ανακοίνωναν ποσοστά τι εννοείς? Ποσοστά επιτυχίας? Αυτό θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με τον στόχο...μόνο τα φροντιστήρια γράφουν ποσοστά επιτυχίας σήμερα....Άρα είναι κάτι που το προτείνεις εσύ, συμφωνώ αλλά ποιος θα σε ακούσει? Το άλλο που νομίζουν ότι είναι αποθεραπευμένοι ε άμα νομίζουν κιόλας δεν είναι? Σαν placebo είναι αυτό....Αν εμένα μου δώσει ο γιατρός ένα placebo είναι απατεώνας? όχι, αν με κάνει καλά...Τώρα για τις βιομηχανίες τι να πούμε? Όλοι θύματα δεν είμαστε? Άμα εγώ αύριο βρω μια δουλειά στην βιομηχανία τροφίμων σημαίνει ότι είμαι βιομήχανος? Δεν θα είμαι αλλά μπορεί να εξυπηρετώ τα συμφέροντά τους, τι να κάνουμε τώρα? Και οι θεραπευτές εργαζόμενοι είναι, δεν είναι η πλουτοκρατία! Και χωρίσουμε την κοινωνία σε εκμεταλλευτή και εκμεταλλευόμενο...αλλά και στην εργατική τάξη γίνεται της τρελής από εκμετάλλευση, άρα τι να λέμε? Ο βιομήχανος θύμα δεν μπορεί να γίνει του θεραπευτή εργαζόμενου? Άντε βγάλε άκρη! Και όταν παραδέχεσαι εσύ ο ίδιος ότι τόσες βιομηχανίες είναι εναντίον σου , θα σε αφήσουν να αλλάξεις την κατάσταση? όχι....