Οχι ρε κιουμπ χαλαρωσε
Εγω θα συμετεχω
Printable View
Οχι ρε κιουμπ χαλαρωσε
Εγω θα συμετεχω
Να πω κατι ασχετο; Arntaben η "υπογραφη" σου με την αβυσσο με φρικαρει λιγο καθε φορα που την βλεπω :P
Ωραια και του δε ποιντ αλλα τσουτσουριασα καλε :P
Το βρηκα απο αυτην θα αντλησω εμπνευση για την αρχη του καινουριου στορι.
Ναι , με την ίδια σειρα?
Να ξεκινησω εγω; Και μετα παμε αρν κιουμπ νικ;
Ναι θα χαρει και ο νικ που ειστε κοντα χαχαχα
ναι ελα .......
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Αντε παιδια τι εγινε?
Καθοταν μονος σε μια ερημη παραλια μια νυχτα του νοεμβρη...δεν ακουγοταν τιποτα παρα μονο ο αφρος της θαλασσας. Επινε κονιακ και σκεφτοταν τη φραση που του ειχε πει εκεινη πριν φυγει "εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα".
Αραγε τι να σημαινε? μηοως επειδη ειχε εκεινο την χαρακτηριστικη απαισιοδοξια του για ολα? μηοως ηταν η λυση στο προβλημα του που τοσα χρονια τον αναγκαζε να μενει μονος?
Και μετά από αυτή την σκέψη αποφασίζει να πετάξει το κονιάκ, τέρμα πια....Πετάει το μπουκάλι στη θάλασσα και αποφασίζει να...........
παρει τηλεφωνο 3 κοπελες που θα μπορουσαν να τον βοηθησουν να λυσει αυτο το μυστηριο που ειχε δημιουργηθει με τον εξαφανισμο ,της πρωην ομορφης αγαπημενης τ.ΠΡοσπαθουσε να καταλαβει και να ενωσει ολα τα κομματια της ιστοριας, αλλα οσο σκεφτοταν τοσα περισσοτερα αναπαντητα ερωτηματα εβρισκε ,σηκωθηκε πηρε το τηλεφωνο και τηλεφωνησε ,στην ναταλια μια παλια του φιλη η οποια ηταν συντηριτηκη και προθυμη να τον ακολουθησει σε οποιο μυστηριο την επερνα μαζι τ...
(ειχες δεν ειχες σε εμας το πας παλι, δεν μπορουσαμε να φτιαξουμε ασχετους χαρακτηρες; :P Θες σωνει και καλα να εισαι πρωταγωνιστης χαχαχα)
Αφου ειπαν τα νεα τους εκεινη του ειπε πως πιστευε οτι η Αγγελικη ειχε εξαφανιστει απο επιλογη της, ηξερε τον νικ απο παλια και ηξερε πως ηταν δυσκολο να αντεξει κανεις τα τερτιπια του...ωστοσο δεν ηθελε να τον πικρανει και δεχτηκε να βοηθησει, εκτος αυτου δεν μπορουσε να ειναι και πολυτως σιγουρη για τη θεωρια της. Ορισαν συναντηση για ενα καφε να τα πουν καλυτερα και απο κοντα...στη συνεχεια ο νικ πηρε τηλεφωνο την κιουμπ...