Τι εννοείς???....
Printable View
ξερει η μαρα τι ενοω δελφινι;)
Δελφίνι και εγώ πιστεύω ότι κάτι μαγικό έκανες..10 κιλά επιπλέον βάρος είναι 70.000 επιπλέον θερμίδες.Οταν ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται κοντά στις 2000 θερμίδες την ημέρα ίσως και λιγότερο για να διατηρεί το βάρος που είναι χωρίς παράλληλα να ασκείται,ε κάποιο μαγικό έκανες δεν εξηγείται αλλιώς!! εσύ έκανες και γυμνάστηριο που σημαίνει ότι έχανες και θερμίδες με την άσκηση!! πως κατάφερνες να χωράς τόσο φαγητό!! πάντως ρε συ το σεπτέμβρη που έγραφες πάλι τα ίδια πως να χάσεις τα κιλά και εγώ τότε πάλευα με την συναισθηματική υπερφαγία ήμουν 87 κιλά και εσύ 73 και χάρη στις μαγικές δυνάμεις της μάρας είχες ξεκινήσει και γυμναστήριο .Εγώ τώρα είμαι 80 και εσύ 83!! Ε κάποιο μαγικό έκανες ή κάτι δεν έκανες καλά..Δεν εξηγείται αλλιώς..
Εντάξει είχα σκοπό και εγώ να αρχίσω γυμναστήριο δεν ήταν μόνο από την προτροπή της Μάρας , που την ευχαριστώ πολύ για όσα έκανε και την χρειάζομαι, αν δεν με βαρεθεί. Κάτι έκανα, ναι ρε παιδιά, είμαι αδιόρθωτη. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, μα πολύ άσχημα, πραγματικά, που έβαλα τόσα κιλά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι για αυτοκτονία είμαι πολύ ηλίθια.:(
Βάζω πολύ εύκολα κιλά ..... Τι να πω? Τόσο πολύ να έτρωγα?? Δεν νομίζω! Είναι ορισμένοι τρώνε, τρώνε και δεν βάζουνε γραμμάριο.
....και αυτές οι τόσο μεγάλες αυξομειώσεις βάρους μόνο καλό δεν κάνουνε....κλαψ , σνιφ
Αν ειναι να εχεις βαλει τοσα κιλα και να πηγαινεις και γυμναστηριο, μηπως να το κοψεις? Το γυμναστηριο εννοω :p
Μήπως τρως ότι σαβούρα υπάρχει και έβαλες τόσα κιλά?
ψωμι,τηγανιτα,χοιρινα,φαστ φοοντ,λαδι,λιπαρα τυροκομικα...
εαν θες να αδυνατησεις πρεπει να τα κοψεις ολα αυτα
Αχ βρε παιδιά ο μπαμπάς μου τρελάθηκε που πάχυνα πάλι ...... με λέει ότι πήρα την κάτω βόλτα ότι δεν θα αδυνατίσω ποτέ και στενοχωρήθηκε πολύ.
Μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα??? Μήπως είναι από τα χάπια που τα ξανάρχισα ???? Θα τρελαθώ πώς έβαλα πάλι 10 κιλά???? Μήπως πρέπει να πάω σε ψυχολόγο?
Δελφινι, μηπως επειδη εφτασες τα 73, το πηρες επανω σου και σταματησες το γυμναστηριο, συν οι γιορτες, χριστουγεννα, πρωτοχρονια, γλυκα, κουραμπιεδες, φαγητα, τσουρεκια, κατεληξες να παρεις τα 10 κιλα?
Δεν ειναι ψυχολογικο το θεμα, το θεμα ειναι τι και ποσο τρως! συνεχισε το γυμναστηριο καθημερινα, ζυγιζεσαι καθημερινα, με υπομονη γιατι θαυματα δεν γινονται, και τρως με υπευθυνοτητα!
δες το χασιμο των κιλων σαν μια ασκηση που πρεπει να κανεις για να γινεις πιο υπευθυνη στις επιλογες σου!!!!
Ναι Μάρα έχεις δίκαιο πρέπει να πεισμώσω..... θα προσπαθήσω πολύ θέλω να γίνω μανεκέν...