νιωθεις καλυτερα?
εγω παιρνω ενα εφεξορ των 75 καθημερινα απο 25/12(χριστουγεννιατικο)..
απο τοτε δλδ παιρνω αυτο μονο, επαιρνα κ λυρικα μεχρι να προσαρμοστω στο εφεξορ κ το μου το εκοψε κ πλεον ειμαι μονο με εφεξορ.
Printable View
νιωθεις καλυτερα?
εγω παιρνω ενα εφεξορ των 75 καθημερινα απο 25/12(χριστουγεννιατικο)..
απο τοτε δλδ παιρνω αυτο μονο, επαιρνα κ λυρικα μεχρι να προσαρμοστω στο εφεξορ κ το μου το εκοψε κ πλεον ειμαι μονο με εφεξορ.
Τις πρωτες δυο εβδομαδες ημουν χαλια αλλα φταιω κ εγω γιατι το πηρα πολυ βαρια που ξεκινισα αγωγη!μονο στην δουλεια πηγαινα,την υπολοιπη μερα ξαπλωμενη σε ενα κρεβατι και να κλαιω την μοιρα μου,ουτε μπανιο δεν εκανα,εγω?!!!που κανω καθε μερα μπορει και δυο φορες την ημερα!πηγα στον ψυχολογο,απιστευτος ανθρωπος απο το πρωτο ραντεβου με βοηθησε να αποδεχτω το προβλημα μου!οταν παω δεν καταλαβαινω πως περναει η ωρα!μετα απο τρεις εβδομαδες με αγωγη μου κολλαει μια ιδεα και παθαινω κριση!!φρικη!!κ εκει καταλαβα οτι τα φαρμακα ναι μεν με ηρεμουν αλλα δεν με σωνουν!οποτε λεω κοπελια παρτο αλλιως,για κανε ενα μπανιο,για βγες εστω 5 λεπτα στο μπαλκονι!κ τωρα ειμαι αρκετα καλα!γι αυτο και επιμενω στον χριστοφορο να προσπαθησει!!μακαρι να υπηρχε ενα μαγικο χαπακι κ να γινομασταν καλα αλλα δεν..
ειναι νωρις ακομα για το φαρμακο σου..μετα τις 40 μερες θα ηρεμησεις πληρως κ θα φυγουν κ οι περιεργες σκεψεις που δημιουργουν φρικη..δλδ θα νιωσεις να περνανε απο το μυαλο σου, αλλα θα γελας με αυτες..
τα αντικαταθλιπτικα πρωτα απ ολα μετα τον μηνα, ηρεμουν απο το στρες, μπορει κ οχι..αλλοι θελουν πανω απο 50 μερες για να ηρεμησουν...
γενικα παντως αν το παιρνεις μονο 30 μερες ακομα να ξερεις οτι θελει κ αλλο χρονο..
μη νομιζεις οτι αυτο ηταν το τελικο του αποτελεσμα παντως..
οι περισσοτεροι ανθρωποι νιωθουν πληρως νορμαλ μετα τις 60 μερες, δλδ 2 μηνες..
ειλικρινα στο λεω, οτι οι σκεψεις κ οι εμμονες κ οι φρικες σταματουν τελειως με το αντικαταθλιπτικο, αν σε πιανει φυσικα κ σου ταιριαζει.
εχω φιλη που εχει υποχονδριαση στο φουλ..παιρνει 3 χρονια λαντοζ, δεν της κανει τιποτα..κ επιμενει κ το παιρνει...δεν θελει να κανει αλλαγη ενω της εχει πει ο γιατρος οτι δεν την πιανει..ομως αυτη εκει επιμενει κ ειναι τα ιδια σκατα που ηταν, πριν το ξεκινησει...
βασανιζεται καθημερινα γιατι πολυ απλα το φαρμακο δεν της ταιριαζει.
αυτη η κοπελα εχει μια εμμονη , οτι εχει πανω της κ της φανει περιεργο θεωρει οτι εχει καρκινο..
πχ ποναει το κεφαλι της, θεωρει οτι εχει καρκινο στο κεφαλι κ τρεμει απο αγχος κ κλαιει καθε μερα..
Επισης πριν 5 χρονια περασα μια ασχημη φαση στην ζωη μου και μου εδωσε μια φιλη μου zolotrin αν δεν κανω λαθος!!κολαση να μην κοιμαμαι,να καιγομαι ολοκληρη,να μην καταλαβαινω τι μου γινετε!τα πηρα για δυο μηνες και παλι και εκει με οι φιλοι μου με βγαζαν με το ζορι και εγω να κλαιω τις πρωτες μερες!!παλι μονη μου επρεπε να προσπαθησω!ξερω οτι γινομαι κουραστικη αλλα πρεπει να παλεψουμε μονοι μας!!!!
Εσυ εισαι καλα με τα φαρμακα?
ναι μια χαρα! καθε μερα κ καλυτερα! την διαφορα κ την πληρη βελτιωση την ενιωσα μετα τις 35 μερες...κ εχω ακομα χρονο..αλλα νιωθω ηρεμη κ πλεον εξαιρετικα.
καλη διαθεση..κανονικα ολα οκ.
Αυτα ειναι ευχαριστα!!εγω σημερα ενω ξυπνησα καλα τωρα δεν εχω διαθεση!!ανυπομονω να σχολασω για να παω σπιτι!!
εγω ανυπομονω να φυγω γιατι παντα ανυπομονωνα σχολασω..να παω να κανω τα δικα μου..να τελειωνω τη δουλεια..βαριεμαι..
Καλημερα σας...εγω με τν γαδ κοιμαμαι πολυ τωρα ξυπνησα να φανταστειτε...
Βγηκαν τα αποτελεσμα dna εχω αγχωθει...τα ριξα μια ματια αλλα δν καταλαβα πολλα ξερεις κανεις τν εξεταση αυτη?
Δεν εχω ιδεα τι λεει..θες να μου στειλεις για ποιες ουσιες γραφει?αν γραφει καποια ουσια?
Απο τα λιγα που καταλαβα γιατι τα λεει επιστημονικα τα αντικαταθλιπτικα.δεν κανουν για μενα λογω γονιδιων και οτι ο οργανισμος π ανταποκρινεται καλυτερα στα ατυπα αντιψυχωτικα αλλα λεει οτι αμα παρω για χρονια αντιψυχωτικα εχω προθιασεση οψιμης δυσκινισιασ..pffffff εχω αγχωθειιιιι λετε να χω καμια ψυχση τελικα??περιμενω πως κ πως να παει 5 να παω στν γιατρο μου να τα δειξω να μου τα πει κ αυτος
Anxious δεν γραφει ουσιες κατι παραξενα γραφει.κωδικους μαλλον θα ειναο γονιδια
Δεν θελω να παρω αντιψυχωτικα γαμωτο.... πφφφ