Elis, μπράβο γι' αυτό που λες ότι οι άντρες δεν τα βάζουν με γυναίκες...
Μόνο αυτό ήθελα να σχολιάσω, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...σόρρυ για την παρέμβαση εν οίδα...
Printable View
Δεν ξέρεις τις γυναίκες για αυτό τα λεσ αυτά εκτός κι αν τρολαρεισ
Είναι στη φύση τους να αντιλαμβάνονται τα πάντα πάρτο χαμπάρι
Υπάρχουν κοπέλες με ώριμη σκέψη και υπάρχουν άλλες κοπέλες που κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υπάρχουν άλλες κοπέλες που αντιλαμβάνονται αυτό που θέλουν εκείνες να αντιλαμβάνονται. Μην με βγάζεις, ότι είμαι κατά των γυναικών γιατί είσαι λάθος εδώ. Είμαι αρνητικός με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά μιας συγκεκριμένης κυρίας, όχι όλων των γυναικών του κόσμου...
Παιδιά το ότι δεν συμφωνείτε με μία άποψη, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα. Οκ, μπορείτε να διαφωνείτε ή να συμφωνείτε, αλλά τα επιχειρήματα υπάρχουν, άλλο το ότι δεν συμφωνείτε με αυτά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Τέλος ναι εκνευρίστηκα και κάποιες φορές βγήκα εκτός εαυτού και πήρα "μπάλα" και άλλα μέλη, όμως δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει μια κυρία ότι είμαι αγράμματος γραμματικά, ενώ δεν ξέρει αυτή η κυρία να βάζει σημεία στίξης για να δείξει την μεταφορά της λέξης. Όταν θέλουμε να δείξουμε την μεταφορά της λέξης βάζουμε (""), είναι απλά τα πράγματα. Να κάνει μπούλινγκ σε άλλα άτομα ξέρει αυτή η κυρία, να γράψει σωστά ένα κείμενο δεν ξέρει όμως.
Έχεις παρεξηγηθεί μέχρι τώρα με μένα με την Ρεμεντυ, την Μιλιβα, την jock, την Ναταλία...μπορεί να ξεχνάω κι άλλους.
Συνέχισε έτσι, μένουν κι άλλα μέλη που δεν τα χεις βάλει μαζί τους, είσαι σε καλό δρόμο.
Και μετά έλα να μας γράφεις για την κατάπτωση της νεολαίας και οτι δεν είναι του επιπέδου σου να κάνεις παρέα μαζί τους γιατί άμα ήθελες αυτοί θα σε κάνανε παρέα!
Με την μόνη διαφορά ότι ζήτησα και από εσένα και από την ναταλία "συγνώμη", σε άλλο θέμα, αλλά μάλλον βλέπεις ό,τι σε συμφέρει. Δευτερον με την Μιλιβα δεν έχω κάτι, δεν θεωρώ πως παρεξηγήθηκα με την Μιλιβα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η jock, έλεγε πως λέω "χαζαμάρες" και ότι προσπαθώ να επιβάλω τις απόψεις μου και μου πρόσαψε και άλλα που δεν τα είπα ποτέ (μέχρι και η ρεμεντυ της είπε, ότι δεν τα έχω πει εγώ αυτά, φαντάσου). Και όσον αφορά για την ρεμεντυ, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τον εαυτό της και μετά να κάνει μπούλινγκ σε 19χρονους για να φανεί ανώτερη. Δεν ξέρει να βάζει σημεία στίξης και μου κάνει και "μάθημα" γραμματικής από πάνω. Δεν έχουμε τα ίδια βιώματα, για την νεολαία, οπότε μην κρίνεις από την ζωή σου, αλλά σύμφωνα με την ζωή του άλλου που δεν την ξέρεις. Οπότε μην ειρωνεύεσαι για ένα θέμα, που έχω στεναχωρηθεί χρόνια γι'αυτό...
Σε μένα ζήτησες συγγνώμη αφού στο είχα "εκμαιεύσει" κάπως και σου είχα ζητήσει εγώ πρώτη. Και έδειξες πόσο το εννοούσες αφού μετά συνέχισες τα ίδια.
Δεν χρειάζεται να μου λες τι έγινε, εκεί είναι, τα είδα. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ τα λόγια όλων!!! Με την Μιλιβα δεν παρεξηγηθήκες; Σε ποια ζωή; Την κατηγόρησες και εκείνη, ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ οτι σε ειρωνεύτηκε και στο τέλος, όπως ΟΛΟΙ σε ειρωνεύτηκε όντως!!!
Η jock καλά έκανε κι έλεγε πως έλεγες χαζομάρες και προσπαθούσες να επιβάλεις τις απόψεις σου γιατί αυτό έκανες. Τα επιχειρήματα σου ήταν άκυρα διότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου και σε καμιά περίπτωση δεν βοηθούσαν τον θεματοθέτη.
Και τέλος, όντως πιστεύω ότι έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις τι σου λέει ο άλλος, όχι επειδή είσαι χαζός ή αγράμματος αλλά γιατί είσαι γεμάτος θυμό και βλέπεις παντού εχθρούς.
Ναι αλλά σου ζήτησα συγνώμη όμως και αυτό το παραλείπεις σκοπίμως. Δεν διαστρεβλώνω τα λόγια, απλά εσείς βλέπετε το φύλο του δέντρου και χάνετε το δάσος. Ναι ότι με ειρωνεύτηκε είναι γεγονός, όμως δεν παρεξηγήθηκα, από την Μιλιβα γιατί έχει δείξει από την αρχή μια αξιοπρεπή στάση απέναντί μου. Δεν σχολίασες το γεγονός για την jock που μου πρόσαψε και άλλα που δεν τα έχω πει, ό,τι θέλεις βλέπεις πάλι. Όσον αφορά για τις απόψεις μου, δεν επέβαλα σε κανέναν τίποτα, έχει το δικαίωμα ο θεματοθέτης να με γράψει στα παλιά του τα παπούτσια και εμένα και τις απόψεις μου και να επιλέξει τις δικές σας απόψεις για να βοηθηθεί, άρα πως επέβαλα τις απόψεις μου, αφού έχει το δικαίωμα να με γράψει; Μήπως δίνετε δικές σας λανθασμένες ερμηνείες πάνω στα θέματα; Εκτός και αν έχετε το αλάθητο, οπότε πάω πάσο. Όμως χαίρομαι που λες ότι υπήρχαν επιχειρήματα γιατί, συνέχεια μου λένε ότι δεν υπήρχαν επιχειρήματα γιατί προφανώς δεν συμφωνού με αυτά, αλλά αυτό είναι δικαίωμά τους. Ο θεματοθέτης παραδέχτηκε πολλά που είπα, αλλά ούτε αυτό δεν το "είδατε" μάλλον. Για την ρεμεντυ δεν σχολίασες τίποτα, περίεργο, θα της πω ότι δεν κάνεις καλά την δουλεία σου και ότι δεν με κατηγορείς όσο θα έπρεπε...
Πως παρέλειψα να πω για τη συγγνώμη σου αφού μόλις πριν την ανέφερα;!!!! Πλάκα έχεις τελικά...
Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω για το καταλάβεις. Τα επιχειρήματα σου ήταν ΑΚΥΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!! Άρα ναι σαν να μην υπήρχαν ήταν, άλλα σου λένε και άλλα απαντάς εσύ.
Απέναντι στην Ρεμεντυ συγκεκριμένα δεν είχες ΚΑΝΕΝΑ επιχείρημα εκτός από το να την πεις αμόρφωτη επειδή ΕΣΥ δεν είχες καταλάβει αυτό που σου έλεγε ή έκανες πως δεν το καταλάβαινες για να συνεχίζεις τα δικά σου.
Ποια είναι τα πολλά που παραδέχτηκε ο θεματοθέτης; Για πες τα μου ένα ένα...
Παραδέχτηκε ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής, επί 2 μήνες. Και αναρωτιόταν πως άφησε τον εαυτό του να της συμπεριφέρεται έτσι.
Όσον αφορά για τα επιχειρήματα, επειδή δεν συμφωνείτε εσείς αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι. Ο θεματοθέτης επιλέγει τι απόψεις θα ακούσει. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τα επιχειρήματά μου απέναντι στην ρεμεντυ. Τα δικά της επιχειρήματα δεν ευσταθούν, ούτε το ότι με είπε γραμματικά αγράμματο, όταν δεν ξέρει η ίδια να βάζει τα σημεία στίξης. Αυτό εσύ μπορείς να το λες επιχείρημα, εγώ το λέω μια μπούρδα και μισή.