Δεν ενθουσιαστηκες καθολου με την πρωτη σου φορα? Δεν αισθανεσαι καμμια διαφορά στην ψυχολογια σου? Και πώς αναγνωρισες την προσποιηση?
Printable View
Προς την ίδια κατεύθυνση με τον προηγούμενο βλέπω να το πηγαίνει και αυτός ο ψυχολόγος και δεν μου αρέσει.
Εχω ξαναπιάσει γυναικείο σώμα και έχω ξαναδεί γυμνή γυναίκα πολλές φορές, σε μη ερωτικό πλαίσιο βέβαια. Δεν αισθάνομαι κάποια διαφορά, ίσως να αισθάνομαι και χειρότερα τώρα που αναγκάστηκα να καταφύγω σε τέτοιο μέσο. Αναγνώρισα την προσποίηση όπως πιθανώς θα αναγνώριζα έναν ηθοποιό που παίζει κάποιο ρόλο, δεν είμαι σίγουρος απολύτως. Πιθανώς να συνέβαλε και η συζήτηση που κάναμε μετά. Δεν ήμουν τυπικός πελάτης για αυτήν, η γνωριμία μου μου έδινε "premium δικαιώματα", κάτι που δεν γνώριζα εξαρχής πως ήταν δυνατόν.
θα μπορουσε να μην ηταν ομως ψυχρη,,αν θελαμε ψυχροτητα υπαρχουν και τα σπιτακια..αυτη ειναι η διαφορα με τη συνοδο.αν και εσυ ησουν ψυχρος και απομακρος κολλησε και εκεινει μαλλον..
αν και απο τι καταλαβα μαλλον προσπαθησε να σπασει το παγο..
α οριστε μιλησατε αρκετα και αυτο ειναι ενα καλο βημα.δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να αγορασει κανεις και συνοδους.τελοςπαντων δεν ειναι αυτο ο σκοπος μας..
κοιταξε δεν σου ειπα πηγενε σε συνοδο και ολα θα διορθωθουνε δια μαγειας..η ολες η γυναικες την επομενη μερα θα πεφτουν στα ποδια σου..(με την παροδο του χρονου θα δεις διαφορα) και δεν μπορεις να καταλαβεις αμεσως τη διαφορα και μαλιστα με τη μια φορα και μονο.
σου ειπα να πας σε συνοδο ΟΧΙ ΜΟΝΟ για το σεξ αλλα και για να κανετε και οση ωρα θα ειστε μαζη και παρεα θα μαθεις να μιλας με γυναικες να αφηνεις τον εαυτο σου ελευθερο να μην κομπλαρεις.θα μου πεις οτι αυτο μπορουσα να το κανω και με μια φιλη..δεν ειναι το ιδιο με τη συνοδο κανεις σεξ.μαθαινεις μεσω του σεξ να μην ντρεπεσε και να μην κομπλαρεις..τουλαχιστον εκανες σεξ και αυτο κατι ειναι.μην νοιωθεις ασχημα επειδη πληρωσες για σεξ αυτο λιγο πολυ ολοι το εχουμε κανει.με τη συνοδο μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα και να βγενετε για ποτο για φαει να σου κραταει συντροφια.και δεν ειναι αναγκη να βρισκεσε μαζι της καθε φορα.μια στης τοσο.λογικο ειναι να μην εχεις καποια διαφορα κατσε πρωτη φορα βρεθηκες μαζη της.
Τωρα δεν μπορει να μην μου δημιουργηθεί η απορία : Πώς ειχες αγγίξει και δει γυμνό γυναικείο σώμα αφού δεν είχες καμιά εμπειρία μέχρι τώρα;
Επίσης δεν μπορώ να μην παρατηρησω οτι μιλας για την πρωτη σου φορά με τρομερή ψυχρότητα και εντελώς αποστασιοποιημενα.
Δεν ειχες άγχος; αγωνία έστω; Δεν ξερω να σου πω για το μετά, μιας και δεν έχω ιδέα πως είναι μετά την πρώτη φορά για τους άντρες, αλλά πριν ή κατά τη διάρκεια; Δεν περιγράφεις κανένα συναίσθημα, σα να το έκανε άλλος κι όχι εσύ ή σα να το είδες σε ταινία. Καταλαβαίνω πως θα σου ήταν ξενερωτικό κάπως να γίνει επι πληρωμή και κάπως ψυχρά όπως περιγράφεις αν είσαι συναισθηματικός τύπος, αλλά δεν δείχνεις τίποτα συναισθηματικό.
Φέρεσαι σα να σε κουρδίζουν. Σου λέμε πχ για ψυχολόγο, το εκτελείς αυτόματα σχεδόν και πας. Σου λέμε για σεξ κι αυτό το ίδιο. Σα να είσαι ρομποτ κι απλά θες να σου δοθούν οι κατάλληλες εντολές για να δράσεις και ο εαυτός σου πού είναι;;;
Oι φιλοι δεν έχουν κανει παράπονο οτι είσαι κάπως ψυχρός ;
Μήπως δεν τους το επιρτεπείς και εσύ με τον τροπο σου να ανοιχτούν και αυτοι και να σου πουν τι ακριβως δεν τους αρέσει στο χαρακτήρα σου;
Μήπως φερεσαι κάπως; Μην με παρεξηγεις, εννοώ αν το κανεις ασυνείδητα, όχι σκόπιμα να τους κράτος σε απόσταση.
και μαλιστα την ιδια κιολας μερα...
ενα θεμα που εχει χρονισει καμια 15ρια χρονια, το συζητησε με 5 αγνωστους αμφιβολου συμβουλευτικης αξιας κι οτι προτεινουν το εκτελει την ιδια κιολας μερα, χωρις καμια περιγραφη πραξης η συναισθηματος που να δειχνει οτι οντως συμμετειχε κι οντως προβληματιστηκε απο κατι συγκεκριμενο πανω στις προσπαθειες του.
μου δινει την εντυπωση οτι το μονο που θελει ειναι να μας στερησει προτασεις κι επιχειρηματα, ωστε να φτασουμε να παραδεχτουμε οτι οντως ειναι αδιεξοδη η κατασταση...
τυπου " τι ειπαν? ψυχολογο? θα πω οτι πηγα σημερα, γιατι αν δεν παω θα σταματησουν την συζητηση. τι ειπαν? κανε σεξ μηπως χαλαρωσεις? θα πω οτι πηγα αυριο κιολας"..
δλδ 15 χρονια δεν αποφασισε να δοκιμασει πληρωμενο σεξ και ειχε αποψη , και για μενα απολυτα σεβαστη, γι αυτο.
μολις το ειπαν 2 αγνωστοι, το βρηκε καλη ιδεα και πηγε τρεχοντας την ιδια μερα...
με μια περιγραφη, οπως ακριβως το λες. σαν να το φανταστηκε...
Εγω παντωσ τα τελευταια εικοσι χρονια πηγα σε επαγγελματια πεντε φορεσ κ αλλαξα τρεισ γιατρουσ εικοσι χρονια μου πηρε να τα κανω αυτα
Εννοείς ότι δεν είχες πάει με “κανονική” μέχρι τότε??
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά για μένα.
Κουβαλάω πολλά ψυχολογικά μέσα μου, στην ουσία μέχρι τα 24-25 μου δεν είχα ζωή. Ήταν σαν μην έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις για τη ζωή μου, κονωνικά δε μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν ούτε με άνδρα ούτε με γυναικα. Δε μπορούσα να κάνω παρέες δηλαδή, όχι καν ερωτικές σχέσεις. Εκεί στα 24-25 λοιπόν μου ήρθε το πρώτο σοκ ότι κάτι πάει λάθος στη ζωή μου. Το μεγαλύτερο βάρος προφανώς ήταν οι ερωτικές σχέσεις που ένιωθα και θλίψη που δεν υπήρχαν και ένιωθα και μειονεκτικά. Από εκείνη την ηλικία λοιπόν άρχισα ουσιαστικά να προσπαθώ να πατήσω στα πόδια και να αρχίσω να ζω τη ζωή πραγματικά. Τώρα είμαι 27 και εκεί που δεν είχα κάνει ποτε τίποτα ερωτικό με γυναικα έχω πάει με 6-7 μέχρι τώρα τις οποιες γνώρισα έξω, εννοώ όχι επαγγλεματίες, αλλα δυστυχώς δε κατάφερα να δημιουργήσω μια σχέση μέχρι τώρα.
Ρωτάω λοιπόν, προφανώς για το μέσο άνθρωπο δεν είναι φυσιολογικό να ξεκινήσει τις ερωτικές σχέσεις στα 24 του και προφανώς αναγνωρίζω ότι δεν είμαι ο μέσος φυσιολογικός άνθρωπος γιατί μεγάλωσα σε πολύ άσχημο περιβάλλον και κουβαλάω πολλά ψυχολογικά. Μήπως όμως είμαι εγώ που το κάνω όλο αυτό τόσο μεγάλο πρόβλημα στο κεφαλιμου. Εννοώ δηλαδή από τη στιγμή που “ξύπνησα” στα 25 μου και τα τελευταία 3 χρονια έχω πάει με 6-7 κοπέλες μήπως είναι τελείως ηλίθιο να νιώθω ακόμα απογοήτευση που δεν έχω δημιουργήσει μια σχέση και να νιώθω μειονεκτικά που ξεκίνησα τις ερωτικές μου σχέσεις στα 24?
Μήπως με το κεφαλι μου κάνω περισσότερο κακό στον εαυτο μου από ότι ισχύσει στη πραγματικοτητα?
Μια χαρα εισαι αδερφε
αν μου επιτρεπεις να σου απαντησω εγω για το πως νοιωθουμε επειδει εθεσες το ερωτημα..
η αληθεια ειναι οτι και εγω εκανα σεξ πολυ μεγαλως καπου κοντα στα 26-27 αν θυμαμε καλα..
ηθελα παντα να ηταν με καποια κοπελα με καποια σχεση...σχεσεις πιο πριν ειχα αλλα ποτε δεν κατεληγε στο σεξ.τελοςπαντων..
ετσι αγανακτησα να περιμενω και να καταπιεζω της ορμες μου και το σκεφτηκα απο δω το σκεφτηκα απο κει λεω γιωργο δεν βαριεσε πανε εκει σε κανα σπιτακι να ξεδωσεις.για λογους ιδεολογικους και ρομαντισμους να καθομε μονος??χωρις σεξ σε αυτη την ηλικια??ετσι πηρα την αποφαση και πηγα.και μαλιστα ντρεπομουν τοσο πολυ που ζητησα και απο εναν φιλο να με συνοδευση..περιτο να σας πω οτι ειμουν φουλ ανχωμενος..αναμεικτικα συναισθηματα ειχα.
αφου η κοπελα το καταλαβε και προσπαθησε να με χαλαρωσει δυσκολευτηκε αρκετα....αλλα τα καταφερε με χαλαρωσε.και μολις χαλαρωσα τα καταφερα..
και μετα απο καιρο ηρθαν και οι σχεσεις οποτε εκανα και με τη σχεσεις μου..
Εγώ πάντως μια χαρά σε βρίσκω.
Πάρα πολλοι άντρες δεν έχουν καταφέρει στην ηλικία σου να κάνουν σχέση, το βρίσκω πολύ θετικό ότι ξεκίνησες την σεξουαλική σου ζωή, έστω και χωρίς σχέση και εφόσον έχεις πάει σε αυτό το διάστημα με 6-7 γυναίκες (φαντάζομαι δεν εννοείς επι πληρωμή) σημαίνει οτι κοινωνικοποιείσαι, έχεις την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσεις μια γυναίκα, δεν ζεις κλεισμένος στο σπίτι σου και γενικά ζεις την ζωή σου.
Δεν βρίσκω τον λόγο να νιώθεις μειονεκτικά, είναι πάρα πολλοί σαν και σένα!!Ίσως απλά δεν βρέθηκε η κατάλληλη για να κάνεις σχέση, θέλει και λίγο τύχη το θέμα, ίσως θες ακόμα δουλειά στο πώς θα κρατήσεις μια γυναίκα δίπλα σου... όπως και να έχει, είσαι σε καλό δρόμο :)
Εννοειτε.και αντρας που θα πει οτιδεν αγχωθηκε και μαλιστα σε σπιτακι θα πει ψεμματα.αφου οταν βγηκε το ειπα στο φιλο μου οτι αγχωθηκα πολυ και με το ζορι τα καταφερα με καθεσηχασε λεγοντας οτι ειναι φυσιολογικο 1ον ειναι με μια τελειος αγνωστη και δευτερον ειναι με πληρωμη.
Ισως ο φιλος μας δεν αγχωθηκε επειδη η κοπελα ειναι συνοδος και φανταζομε ειναι τελειος διαφορετικα εκει.μιλας κανεις παρεα και οταν νοιωσεις λιγο ανετα τοτες ξεκινας λεω τωρα.
Ενω εμενα αυτη στο σπιτακι με εβαλε κατευθειαν κατο.και μολις ειδε οτι ειμαι αγχωμενος μετα μου μιλησε και χαλαρωσε λιγο με λογια λιγο με χαιδεματα συνηρθα...μηπως γιαυτο λοιπον δεν αγχωθηκε δεν ξερω λεω