2 λιτρα χθες! αρχισα κ πινω επιτελους! ωραιος διαγωνισμος! :yes:
Printable View
2 λιτρα χθες! αρχισα κ πινω επιτελους! ωραιος διαγωνισμος! :yes:
μαρακι νωρις σου απανταω ε? σορρυQuote:
Originally posted by mariafc
Δηλαδή σε περίπτωση λειψυδρίας στη χώρα να ξέρουμε ποια ευθύνεται έτσι?Quote:
limit up τις τελευταιες 2 μερες.
Και δε μου λες πλέον έχεις αρχίσει να το αποζητάς ή πίνεις για να πιεις? Το πίνεις μιας και έξω μαζεμένο?
δεν το αποζηταω.
πιεζομαι για να πιω εκτος αν εχω φαει κατι αλμυρο, πχ ελιες
πηρα και στο σπορτς μπουκαλακι και για καποιο λογο με βοηθαει να πινω αρκετα περισσοτερο, κατεβαινει ευκολα λογω μπουκαλιου :shocked2:
καθημερινά πίνω 4 λίτρα... βαριέμαι να κάνω βόλτες στο λευκό οίκο! :cul:
ΈΛα καλέ με την ησυχία σου. Ή΄μάλλον όχι τιμωρία να πιεις ατάκα και επιτόπου 1 μπουκάλι νερό.Quote:
μαρακι νωρις σου απανταω ε? σορρυ
Παντως πέρα από την πλάκα τώρα έτυχε μετά που αναστήσαμε το εν λόγω τόπικ να διαβάσω διαφορα άρθρα για το νερό και για τη σπουδαιότητα του και όντως βρήκα κάποια πράγματα που παλιότερα δεν τα χα παρατηρήσει.
Για παράδειγμα διάβασα πως η έλλειψη νερού μπορεί να επηρεάσει την αυτοσυγκέντρωση, να δημιουργήσει εκνευρισμό.
Και όσο σκέφτομαι ότι επι ανορεξιας είχα κόψει το νερό για να μη φουσκώνω τρελαίνομαι με τη μαλακία που με δερνε. Όχι ότι τώρα όταν πίνω τα λίτρα δεν το σκέφτομαι αλλά τουλάχιστον έπαψα να κάνω το τραγικό λάθος να το στερούμαι.
Και εγώ έχω παρει μπουκαλάκια για να πίνω γιατί εχω το κακό συνήθειο να πίνω πολύ και γρήγορα και με τα μπουκάλια πίνω πιο αργά ενω το ποτηρι το κατεβάζω με μιας και μετά φουσκώνω τόσο λες και έχω φάει γουρουνόπουλο.
εγω με ποτηρι ειναι ζητημα να πιω 2 γουλιες
δε με εμπνεει
οταν τυχει να αλλαξετε/παρετε νεο ψυγειο ριξτε μια ματια σαυτα που...εχουν το βρυσακι με το νερο εξωτερικα.
Νομιζω ποτε στη ζωη μου δεν επινα τοσο νερο σπιτι.
ειναι μονιμα δροσερο αλλα οχι παγωμενο, η τελεια θερμοκρασια για μενα. (παει αναλογα με την ψυξη που εχετε ρυθμισει το ψυγειο).
Κατα ταλλα ειμαι λατρεις των μπουκαλιων κ μαλιστα των μεγαλων, σα ναμη μου φτανει το μικρο...