Ευχαριστω πολυ σισιλιανακι μου ομορφο!! Ματς μουτς , θυμιστε μου καποιος πως τις σβηνω;; Κατα το βραδακι θα τις αφαιρεσω :)
Printable View
Ευχαριστω πολυ σισιλιανακι μου ομορφο!! Ματς μουτς , θυμιστε μου καποιος πως τις σβηνω;; Κατα το βραδακι θα τις αφαιρεσω :)
εισαι θεα, αλλα ειχες πραγματικα ωραιο προσωπο ΚΑΙ στα 147!
σου πανε ομως απιστευτα οι γωνιες που "εμφανιστηκαν"! φτου φτου
Παιδια εγω δεν εχω ξεπερασει ποτε τα 94 κιλα , εχω κανει κιλιοπλαστικη και παρολα αυτα με το βαλε -βγαλε , εκανα πάλι χαλαρωση στην κοιλια και η κυταριτιδα και χαλαρωση στα ποδια και στα μπρατσα χαλια .............. Τωρα αν η Μιζερι τα εχει καταφερει μπραβο της .................
σευχαριστω πολυ ρε κοριτσαρε πραγματικα! Αληθεια το πιστευεις; Σαν μπαλονακι ηταν το προσωπο μου στα 147 :lol: οι γωνιες ηταν παραγγελια απι γυψαδορο ! :lol: :lol: φιλακια κορμαρα!!!Quote:
Originally posted by click
εισαι θεα, αλλα ειχες πραγματικα ωραιο προσωπο ΚΑΙ στα 147!
σου πανε ομως απιστευτα οι γωνιες που "εμφανιστηκαν"! φτου φτου
μπαλονακι αλλα ομορφο μπαλονακι, σοβαρα το λεω!
αλλα νταξει οπως και να το κανεις αυτο το γκοθικ σταηλ που εχεις τωρα δεν παιζεται
χαχαχαχαχαχαχ καλα δεν παιζεσαι ετσι. ;;;; Οντως θα γινει μια μεγαααααλη δελεαστικη επιφανεια!!! Αλλα ορκιστικα μονο οταν γεννησω να κανω τατουαζ οποτε για κανα 6 μηνο ακομα δεν κυνδηνευω ! Φιλακια κοριτσαρε μου! Α! Και οι ορμονες μου και τα ματακια μου μια χαρα ειναι! Νεραιδα μου! ΦιλακιαααααQuote:
Originally posted by NADINE
Όλα τέλεια θα πάνε με το καρουμπαλάκι σου!Θα γίνει καρουμπαλάρα ατελείωτη!
Αλλά,κακομοίρα μου,ό,τι κι αν δεις,όσο δελεαστικό κι αν σου φανεί,ΔΕΝ,υπογραμμίζω,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΒΑΣ λαχταριστός να κάνεις πάνω του τατουάζ!Τζιιιιιιιιζζζζζζζ� �ζζζζζ!Φτου κακά!
Ζωγράφισε,κόλα χρυσόσκονες και φύσα,μάθε τσιγκελάκι, ό,τι γουστάρεις μόνο άσε κάτω το βζν πώς λέγεται!
Όσο για τα υπόλοιπα που λες για μένα,νιώθω άβολα,αλλά δε σε παρεξηγώ...Μη δίνετε σημασία,παρακαλώ.
Οι ορμόνες μιλούν που τρελάθηκαν μαζί με την καλοσύνη της ψυχής της.Μια μετριότητα είμαι και πλέον και γερασμένη!
τι καλο μωρε! Ακου ομορφο μπαλονακι :lol: :lol:Quote:
Originally posted by click
μπαλονακι αλλα ομορφο μπαλονακι, σοβαρα το λεω!
αλλα νταξει οπως και να το κανεις αυτο το γκοθικ σταηλ που εχεις τωρα δεν παιζεται
mitsokolo φτου σου κοριτσάρα.. θεά και στις 2! μπορεί να μη γνωριζόμαστε αλλά ελπίζω να σου πάνε όλα καλά και να έρθει με το καλό και το μωράκι σου! :)
Καρεν μου σευχαριστω παρα πολυ και αντευχομαι καθε ευτηχια και στην δικη σου ζωη! :) :) :) :)
mitsokolo, πας εκεί που ανέβασες τις φώτο, πατάς edit που έχει δεξια,
και εκεί που γράφει αναζήτηση σβήνεις ότι έχει μέσα το κουτάκι αριστερά απο το "αναζήτηση" και πατας ξανα edit post.
για τις φωτο που είπες οτι θέλεις να σβήσεις. ελπίζω να ήταν κατανοητά ετσι όπως τα έγραψα.
καλησπερα σε ολα τα παιδια!! περασαν 6 μηνες απο την επεμβαση σληβ και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το αποτελεσμα. ειδου λοιπον το πριν.....
αχχ δεν ξερω πως να το επισυναψω ... με την χαρα σας αφησα ...
Katie αν πας να γράψεις με quote κάτω κάτω,λέει επιλογή αρχείου.Αν πατήσεις εκεί και επιλέξεις τη φωτογραφία σου νομίζω ότι θα τη δείχνει.Απλά νομίζω ότι χρειάζεται να μειώσεις το μέγεθος γιατί θα τη βγάλει τεράστια!Δοκίμασε προς το παρόν έτσι και βλέπουμε;)Quote:
Originally posted by *Katie
αχχ δεν ξερω πως να το επισυναψω ... με την χαρα σας αφησα ...
δυστυχως ετσι το ειχα δοκιμασει. στο attachment εισαγω την φωτο και μετα παταω edit post και δεν την δειχνει. τι αλλο να κανω?
τη μικρυνες πρωτα τη φωτογραφια?
δες αν σου βγαζει καποιο μηνυμα οτι ειναι πολυ μεγαλη ...