-
Καλα μωρε τρελοκομεια,ποσο καιρο λειπω και εχετε γραψει τοσα?
Την τυχη μου,οταν λειπω εγω μπαινετε ολες σας?LOL!
Μπραβο,μπηκανε και νεα μελη,αχ,τι καλα,οσο πιο πολλες τοσο πιο ωραια θα περναμε!Συνεχιζουμε ακαθεκτες,ορμητικες και ασυναγωνιστες(πωπω μετριοπαθεια σημερα,το'χω το'χω λεμεεε,χαχαχα!)Καλωσηρθατε, θα παρετε ενα φονταν?(προσεχτε τι θα απαντησετε,ειναι ερωτηση παγιδα-η σωστη απαντηση ειναι:"οχι,ευχαριστω,προσεχ ω τη διατροφη μου,αμα σας περισσευει ενα νερακι,μια σαλατουλα η ενα μηλο"χαχα).Μμμ,παντως βλεπω γενικα μας επιασε η ανοιξη,η διαθεση μας ανεβαινει,ετσιιιι!!!:)
-
καλημερα κοριτσια
καλε τι κοσμος μαζευτηκε εδω?
προτεινω να απαριθμησουμε μελη
nadine R1 ή προεδρος
alaloumaki R2
hanelle R3
sabe R4
barb R5
αντε γραφτειτε ολες και παρτε αυξων αριθμο. κανενας αντρας στην ομαδα? αμαν ρε παιδια, εχουμε και ελευθερα κοριτσια....τρυφερα, στρουμπουλα και ζουμερα
Εγω θελω να ομολογησω οτι ανεβηκα στη ζυγαρια σημερα και απογοητευτηκα. δεν λεω ομως τιποτε αλλο. αυριο ειναι η επισημη ημερα ζυγισματος και αυριο θα σας πω τι θα γραφει η ζυγαρια.
nadine, θα σε σκασω. δεν εχει εργα. εχει ομως διαδρομο 20 λεπτα πρωινο. Ασε που εχω να παω σε super απο τη Δευτερα. αισχος. εχθες διαβαζα θρησκευτικα (ειχα 6 μαθηματα επαναληψη) και ξερω τωρα ολα τα μυστηρια της εκκλησιας, για τους 3 ιεραρχες και κατι αλλα που τα ξεχασα κιολας. τι τραβαμε εμεις οι μανες....σημερα ομως, εχει Βεροπουλο, Μαρινοπουλο, dia, και αν προλαβω και Μασουτη, γαλαξια, ΑΒ, κλπ. Κοριτσια, εσεις οι καινουριες, δεν κανω διαφημηση. προβλημα εχω. θελω να ψωνιζω οτι προσφορες υπαρχουν στη αγορα, κυριως στα super. Eυτυχως που δεν βρισκω και ευκολα ρουχα(!!!!!) να κυνηγαω και ολα τα μαγαζια της αγορας. Αμα ξερετε θεραπεια, να μου πειτε.
αληθεια κοριτσια, καμια σε νηστεια? εγω ειπα να κρατησω μια εβδομαδα αλλά απο οτι βλεπω δεν μου παει. πειναω συνεχεια. κατεβαζω κατι τουρσια, ελιες και οτι παρομοιο βρω (ταχα με λιγες θερμιδες) και τελικα μου φαινεται οτι τρωω πολυ παραπανω. τι να φταιει καλε?
αντε καλημερα προς το παρων.λεω σημερα να μπω κατα τις 10 στο chat. Αν ειναι καμια ευκαιρη, ας δοκιμασει μηπως με βρει εκει.
τικερακι γιοκ, το πηρα αποφαση. εβγαλα κι εκεινη τη μ@#$%^ που ειχα ταχα για τικερακι
-
καλε ειμαι και εγω εδω!!!!!!!!!!
xenia R6....
barb σε συγχωρω αυτη την φορα που με ξεχασες μαλλον θα εμφανιζεις στερητικο συνδρομο που δεν εχεις παει super market τοσες μερες...ουτε εγω νηστευω....απο αυτο θα αποδειξω αν ειμαι καλος ανθρωπος????????? 'η ετσι ευκολα θα εξαγνιστω?
sabe πολλα φιλακια!!!!!!!
-
Ολλανδικές αερογραμμές εδώ!!!!!!!
Klm R7
(και να φανταστείς Ναντινάκι ότι δε το είχα σκεφτεί καθόλου για τις αερογραμμές....τα αρχικα ονοματεπώνυμου είναι)
-
Α, ωραία πήραμε και αυτοκόλλητα τώρα να μην μπερδευόμαστε, και ναι εγώ είμαι κατά την Barb το νούμερο 2 της ομάδας, δηλαδή R2....... δεν πάω για προεδρία με τίποτα, είναι ανίκητη η πρόεδρος... δεν είμαι ηττοπαθείς μην νομίζετε.....
Λοιπόν με τέτοια κίνηση δεν προλαβαίνω να διαβάζω κανένα άλλο topic, θέλω μισή ώρα να διαβάσω το δικό μας.... θα με απολύσουν και το κρίμα στο λαιμό σας!!!!!!!!!
Χένια και Nadine: καλέ γιατί τα βάλατε μαζί μου το καημένο το αλαλουμάκι......... θέλετε να σας θυμώσω, όχι θέλετε??? Ναντινάκι με παρεξήγησες δεν είχα διάθεση να υποτιμήσω το topic μας??Πω, πω θα με φάτε εσείς??
Χένια θα αφήσω πέρα το μαστίγωμα που πρότεινες και ως ανώτερος άνθρωπος θα σου απαντήσω σε προηγούμενο ερώτημα σου.... Λοιπόν πήρα τα χάπια το έχω ξαναπεί στα 95 κιλά σε φάση που ήθελα να βάλω δακτύλιο και έχασα 14,5 κιλά, με βοήθησαν πολύ στο να ξεκινήσω γιατί δεν έπαιρνα μπρος με τίποτα, τώρα είναι 86,5 αλλά έκανα πολλές βλακείες. Αν μπορείς να κάνεις διατροφή μόνη σου μην τα πάρεις...... Πάντως τα κιλά που χάνονται με τα χάπια δεν τα παίρνεις εύκολα, εκτός και αν κάνεις γουρουνιές?.όπως εγώ?
-
Χανελάκι ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ..............
-
Eχασα πολλα επεισοδια βλεπω!!!Σημερα ειμαι επιτελους λιγο καλυτερα...Χαιρομαι που σας βλεπω ολες τοσο δυναμικες και ανεβασμενες,ελπιζω να κολλησω κι εγω λιγο απο την διαθεση σας.Ναντινακι μου,εισαι ο αγγελος μου(ξερεις γιατι).Αλαλουμενια γλυκια...ελπιζω να κρατησες τις υποσχεσεις σου ως προς την ΠΡΟΕΔΡΟ,γιατι αυριο ειναι παρασκευη και ξερεις...βγανουν μαστιγια!!Sabe μου,(εισαι μια εκρηκτικη κοκκινομαλα εσυ,και προσωπικοτητα βεβαιως βεβαιως!),πολυ ομορφα περασα χθες!Και προς τα καινουρια μελη της ομαδας συγχωρεστε με που δεν βρισκω να γραψω κατι ξεχωριστο,θα σας μαθω με τον καιρο.Σας καλωσοριζω ομως με πολυ μεγαλη χαρα!!
Σχετικα με τα Reductil.Εμενα μου φαινεται οτι μια χαρα κραταει η δραση τους,κοριτσια εσας πως σας φαινονται μετα απο ενα μηνα?
Σας φιλω ολες γλυκα!!!
-
Θα μπείτε στο chat, Ναντινάκι που είσαι.....μπες μέσα....δεν μπορώ να μείνω πολύ.........
-
καλά μέχρι να μπείτε έφυγα....
-
Έλαααααα!Μπήκαμε μόλις!Τώρα το είδαμε...:(
Εγώ είχα τα νεύρα μου με μια ιστορία ψαροκόκκαλου,που μου έσβησε τέσσερις φορές στο τελείωμα και το πήρα πεισματικά!
Δε σε προλάβαμε...Κρίμα...Φιλάκια,� �στόσο και καλή δύναμη!
-
Μα, τι λες δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτή η ιστορία με τα ψαροκόκκαλα..... να μπω ????
-
-
Tώρ είδα ότι μπήκατε, δε σας πρόλαβα,Κρίμα :( Έφραφα σ' άλλο τόπικ!
-
Ναι,είδα...εμμμμ...αυτά παθαίνει κανείς!Οι κακές συναναστροφές βλέπεις....
-
μπήκα να γράψω στο τόπικ της ομάδας R, εγώ μία κυρία της ομάδας W!!!χα! χα!
κορίτσια , τα έχω λίγο παίξει.....έχω μπερδευτεί και συνέχεια προσπαθώ να θυμηθώ ποιός κάνει διατροφή ww, ποιός κάνει reductil, ποιός κάνει atkins, ποιός δεν κάνει ...τίποτα!
όταν γράφουμε στο topik εβδομαδιαίο ζύγισμα, να γράφουμε και τι μέθοδο ακολουθούμε...
σας χαιρετώ!