-
Καλημέρα και απο εδω
λοιπόν εχασα αυτη την εβδομαδα μονο 2200 και λεω μονο γιατι εκανα πολυ σκληρη διατροφη λογω του 10μερου διαλείμματος
αλλα σημερα αδιαθετησα και παλι ομως μου φαινεται υπερβολη, ποσο κατακρατηση να εχω πια
συν οτι αυτη την δεκαδα του 11.. την βλεπω εδω και μηνες και βαρεθηκα θελω να δω διψηφιο, τα εχω παρει στο κρανιο
-
τα θερμα μου συγχαρητηρια!!! αυτο που εχεις καταφερει ειναι αξιοθαυμαστο!!! μην απογοητευεσαι λοιπον εχεις φτασει τοσο κοντα στο διψηφιο... ολα τα προγνωστικα ειναι υπερ σου...
και παλι μπραβο!!!
-
σε ευχαριστω πολύ ΛΟΡΑ μου, κι εσυ ομως πας πολύ καλα, προσπαθω να δω τι θα γινει,αυτη την φορα η περιοδος παιζει με τα νυρα μου γρρ
-
τελικα αυτος πρεπει να ειναι ο λογος που οι αντρες αδυνατιζουν πιο γρηγορα και ευκολα απο μας.
μια εβδομαδα πριν στασιμες η και παραπανω λογω κατακρατησης, και κατα την διαρκεια μια απο τα ιδια... μετα πεφτουμε λιγο αποτομα αλλα ο μισος μηνας κυλαει ετσι... αδικη κοινωνια!!!
-
Καλησπέρα κοριτσια και αγόρια αυτη η εβδομαδα αν και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι η περιοδος εκανε το ξέσπασμα της και εχασα 1800, παλι καλα γιατι με δυναμωσε ψυχολογικα για να συνεχισω για αυτη την εβδοαμδα, μακαρι να μην κολλησω μεχρι το Πάσχα μήπως και αλλαξω δεκαδα που την βασανιζω και με βασανιζει εδω και κατι μηνες:yes:
-
με το καλο καραμελα !!!
τελικα ολοι στοχο το πασχα εχουμε! τυχαιο? :roll:
-
ε μετα θα εχουμε το καλοκαιρι χαχαχα
-
αυτη την εβδομαδα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας, με απώλεια 700 γρ μονο, τελος πάντων ελπίζω η επόμενη εβδομαδιαια μετρηση να παει καλυτερα:yes:
-
καλημέρα λαε :P
-700 και αυτη την εβδομαδα, την Παρασκευη κλεινω και 1 μηνα μετα το διαλλειμα μου των 10 ημερων, για να δω τι θα εχω κανει μερχι τοτε, εχω αρχισει και ζορίζομαι η αληθεια ειναι
-
Γυναίκες και αντρες καλημεερα
σημερα πήγα στην διαιτολογο μου και εχασα 800 γρ λιπος σε 2 εβδομαδες:yes:
-
Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!
μπραβο καραμελιτσα, φανταστικα!!!:thumbup:
-
καραμελα εισαι προτυπο και παραδειγμα για πολλους εδω μεσα :)
μπραβο !!!
-
Εύγε,τέτοια να ακούω απ'όλους να χαίρομαι!!!
-
αχ ρε παιδια σας ευχαριστω πολυυυυ, να ξερατε τι δυναμη παιρνω απο εσας:tumble:
-
Μπράβο Καραμελλίτσα μου!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!! Η παραλία σε περιμένει!!!