Γιατι βρε καλο μου σε αυτο το υψος εισαι τοσα λιγα κιλα?
Εγω ειμαι 1,72, να αρχισω να κλαιω που θελω να παω στα 65?
Printable View
Γιατι βρε καλο μου σε αυτο το υψος εισαι τοσα λιγα κιλα?
Εγω ειμαι 1,72, να αρχισω να κλαιω που θελω να παω στα 65?
Βασιλική θα σου πω. Το δικό μου σώμα είναι πολύ αδυνατο σαν καλούπι. Ισχνά πόδια, χέρια κλπ. Στα 65 κιλά δλδ δείχνω σαν ντοματάκι. Πίστεψε με μόνο στα 55 φαίνομαι καλά. Θα ήθελα να έχω πιο δεμένο σώμα, αλλά έτσι είναι η κατασκευή μου. Δυστυχώς γιατί και 3 κιλά να πάρω φάινεται. Ενώ πιο δεμενες κοπέλες φαίνονται και στα παχιά τους καλές.
Εγω μαλλον ανηκω στις πιο δεμενες.
Δοξαζω τον θεο που το σωμα μου ειναι αρμονικο, δεν εχω τοπικα.
Εντωμεταξυ λόγω γυμναστικής έχω πλάτες και ειλικρινά τα κιλά δεν φαίνονται καθόλου θηλυκά πάνω μου.
τυχερή είσαι εσύ
Καλησπέρα κούκλες μου,
Δανάη μου ξεκίνησα πολύ αισιόδοξα, και νομίζω οτι μου πάει γάντι η διατροφούλα αυτή.
Δεν με δυσκόλεψε καθόλου , προσαμόζεται εύκολα σε κάθε κουζίνα αλλά και έξω να θέλεις να φάς
πάλι βρίσκεις κάτι. π.χ. σήμερα έφαγα έξω το μεσημέρι σε ψαροταβέρνα και πήρα γαρίδες σχάρας και σαλάτα χόρτα
μια χαρούλα ήταν και το κυριότερο κανείς δεν κατάλαβε οτι ήταν πρόγραμμα διατροφής
γιατί ήταν και επαγγελματικό τραπέζωμα.
Δεν ήπια τίποτα παρα μόνο νεράκι, τη σόδα δε την θέλω γιατι με φουσκώνει και δεν κάνει καλό με το φαγητό.
Τώρα για βράδυ θα φάω γιαουρτάκι, το πρωί ήπια το γάλα μου (1/2 λίτρο μέχρι το μεσημέρι γιατί μου αρέσει κιόλας)
ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η μέρα μου.
πολλά φιλιά σε όλες κορίτσια και καλή δύναμη
Lilaki
αμα σου πω ότι όταν σας την είπα σε σκεφτόμουν που ήθελες να χάσεις τα 2 κιλά, αλλά και που είχες συνηθίσει κατι παρόμοια με την Επγουορθ?
Δεν είναι τραγική διατροφή. Απλά πρέπει να αποφασίσεις ότι κάποιες γεύσεις δεν θα τις τρως για ένα διάστημα.
Καλή μου Δανάη, με συγκινείς που με σκέφτηκες.!
Δε φτάνει που με έβαλες στο σωστό δρόμο με την άσκηση, που είμαι σούπερ ευχαριστημένη,
και θα σε ευγνομονώ για πάντα,
φροντίζεις να χάσω και τα τελευταία δύο κιλά μου.
Μα τι γλυκό πλασματάκι είσαι εσύ!
Η διατροφή είναι μια χαρά και πάρα πολύ βολική, για όλους όσους δεν αντέχουν να μετρούν, 30 γρμ. ψωμί
και 120 γρ, κοτόπουλο κ.λ.π. και θέλουν να είναι λίγο πιο ελεύθεροι.
Το τίμημα είναι οτι μερικά πράγματα θα τα ξεχάσουν για λίγο καιρό, πολύ σωστά το λές.!
λεω να σας κανω και εγώ παρέα, είμαι χάλια......
αυριο μόνο υδατανθρακες.....
Καλώς την! κι εγώ αύριο υδατάνθρακες....
Αχ κανενα υποδειγμα διαιτολογιου δεν εχουμε για τις ανεπιδεκτες μαθησεως?
θελω κ γω ναρχισω αλλα δεν ξερω τι να κανω :D
προς το παρον εφαγα το τελευταιο μου πλουσιο βραδυνο γευμα, κερδισα ενα σεξοστοιχηματακι κ το αξιζα :D
απο αυριο συμμαζεμενη διατροφη κ σε αναζητηση νεου μενου!
Ελα βρε κακο κορίτσι, εσύ τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά, πρωτείνες και υδατάνθρακες' οπως τους γνωρίζεις.
π.χ αύριο
πρωί ===κάτι σε ψωμί με μέλι και ταχίνι
δεκατιανό ====φρούτο
μεσημέρι====μακαρόνια με σάλτσα, ή ρύζι με σάλτσα και λαχανικά ή όσπρια
η πατάτες και σαλάτα άφθονη
βράδυ κάτι παρόμοιο και φρούτα
πως σου φαίνεται?
ημέρα πρωτείνης
(όχι φρούτα)
πρωί, γάλα, ή γιαούρτι ή αυγά με λαχανικά ή σκέτα
δεκατιανό, κάτι από αυτά σε γαλοπούλα με τυρί ή γαλακτοκομικό
μεσημέρι /βράδυ κάτι κρεατικό ή θαλασσινό ή ψαρικό με σαλάτα
εύκολο δεν είναι?
οτι θα παχυνω :( παρολαυτα πολυ με τρωει να δοκιμασω. κ αυτο με προβληματιζει.
γιατι θελω τοσο να δοκιμασω οταν ξερω οτι θα ξεφυγω με τους υδδατανθρακες σε ποσοτητες...
μηπως για να ξεφυγω κ να φαω ενω δηθεν κανω διατροφη>? μηπως για να χασω κιλα ενω τρωω υδατανθρακες>? ιδου η απορια.
ειμαι κ μεθυσμενη τωρα, θαποφασισω το πρωι, τη μερα της πρωτεινης τι τρωω>>?
α σευχαριστω μου απαντησες ηδη, ειδες κατα βαθος ισως με συμπαθεις αντι να με πικαρεις :P θα προσπαθησω αυριο πρωτεινη κ ο θεος βοηθος. Μαλλον δε θαντεξω ουτε μια ωρα
σου το έγραψα, πρόσεξε δεν έχει φρούτα μόνο λαχανικά,,γιατί εγώ την πάτησα
δε θα ξεφύγεις, γιατί θα έχεις χορτάσει. Αρκεί να πεις θα κάνω μόνο 4 γεύματα και σε αυτά θα φάω μέχρι να χορτάσω.
όΧι άλλο όμως. όχι διαρκές τσιμπολόγημα.
Την άλλη μέρα θα τα κάψεις αυτά