semie τι υψος εχεις,θες να μου πεις;δε φαινεται στο τικερακι εκτος αν δεν το ειδα.
Printable View
semie τι υψος εχεις,θες να μου πεις;δε φαινεται στο τικερακι εκτος αν δεν το ειδα.
1.63 γιατι?
κοιτα θεωρω οτι οι κρεμες κανουν καλο τουλαχιστον σε μενα.....δεν διαφωνω για τα λεφτα...εχω παρει και του dior εχω παρει και της garnier και το ιδιο κανουν...απλα χωρις διατροφη και γυμναστικη δεν θα φανει διαφορα μιας και δρουν στη επιφανεια του δερματος...αυταQuote:
Originally posted by changes
η ο διαιτολογος και ο γυμναστης σου ειναι ασχετοι η εσυ δεν καταλαβες καλα.Quote:
Originally posted by badgirl11
μπα διαιτολογος + γυμναστης μου ειπαν οτι απο τιςλιποαποθηκες χανεις στο τελος, αφου κ χασεις το πλεονασμα λιπους απο ολα τα αλλα σημεια...ειναι η αποθηκη του οργανισμυο για ενεργεια κ την κραταει μεχρι τελους...αστα να παν...
το λιπος αγαπητη μου χανεται ισομερως απο ολο το σωμα.-
οπως δεν υπαρχει χανω μονο απο την κοιλια ετσι δεν υπαρχει και χανω απο παντου εκτος των λιποαποθηκων.
τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν;
απλως οι λιποαποθηκες μας εχουν το περισσοτερο λιπος απο οπουδηποτε αλλου οποτε ενω καιγεται λιπος και απο εκει ειναι οι τελευταιες που εδειαζουν εντελως.λογικο.
αν εχεις δυο τσαντες μηλα,η μια με ενα κιλο μηλα και η αλλη με 2 κιλα μηλα και τρως καθε μερα ενα απο καθε μια τσαντα
πρωτα θα αδειασει αυτη με με το ενα κιλο και μετα η δευτερη ετσι δεν ειναι;
ε αυτο ακριβως συμβαινει με τις λιποαποθηκες.
σε ο,τι αφορα τις κρεμες τωρα...οι κρεμες δεν κανουν διαφορα απο την αποψη οτι δεν υπαρχει λογος να χαλας τα λεφτα σου σε θαυματαουργες σουπερ ακριβες για να γινεις κορμαρα.δεν προκειται να σε κανουν οι κρεμες κορμαρα που να χτυπιεσαι.
καθε φορα που κανεις μπανιο ομως πρεπει να ενυδατωνεις την επιδερμιδα σου κι αυτο κανει οντως δαφορα χανοντας κιλα συγκριτικα με το να μην το εκανες.
ακομη και οι ανθρωποι με φυσιολογικο βαρος ειναι καλο να ενυδατωνουν την επιδερμιδα τους,ειναι μια προληψη εναντι στα γηρατεια μας.συν του οτι η επιδερμιδα ειναι πιο ελκυστικη οταν ειναι σωστα ενυδατωμενη.
η dove firming η απλη οχι εκεινη των 10 ευρω,ειναι υπεροχη κρεμα,απορροφαται ευκολα,κανει το δερμα ιδιαιτερα απαλο και σου αφηνει μια πολυ διακριτικη υπεροχη μυρωδια.
μια επισης καλη ειναι η mama της fissan.πολυ ωραια μυρωδια, απορροφαται πολυ καλα και μαλιστα αυτη ενυδατωνει για πολυ περισσοτερη ωρα.
ε γιατι γνωριζοντας και υψος και κιλα μπορω να συγκρινω με τα αντιστοιχα δικα μου και να φανταστω πως θα ειμαι η δε θα ειμαι δεδομενων παντα καποιων ψιλοδιαφορων που εχουμε οι ανθρωποι ειτε στο βαρος σκελετου ειτε στο μυικο μας ιστο και στην κατανομη λιπουςQuote:
Originally posted by semie
1.63 γιατι?
να δες και το καινουριο θεμα που ανοιξα,γι αυτο το πραγμα λεω
Oι κρεμες απλα υπαρχουν για να εχει ωραια αισθηση το δερμα μετα.Απο κει και περα καμια δε κανει αυτο που λεει (απωλεια ποντων και κυταριτιδας).Γι΄αυτο αν θελουμε περνουμε καμια φτηνη και οκ.
changes παντως καλυτερα να συμβουλευτεις διαιτολογο να σου πει το ιδανικο σου βαρος.sorry που στο λεω κιολας δλδ γιατι μπορει ηδη να εχεις, αλλα ειναι πιο αξιοπιστο, γιατι ακομα και με ιδιο υψος δυο οργανισμοι παντα ειναι διαφορετικοι.
παντως και στις 2 μια χαρα σε βλεπω.στην πρωτη οκ εισαι πιο σεξι(ειναι και τα ρουχα βεβαια) στη δευτερη αρχιζεις και γεμιζεις...Quote:
Originally posted by semie
1.63 γιατι?
ωραιο style κοβω και στις 2:)
δε χρειαζομαι διαιτολογο να μου πει ιδανικο βαρος.Quote:
Originally posted by Constance
changes παντως καλυτερα να συμβουλευτεις διαιτολογο να σου πει το ιδανικο σου βαρος.sorry που στο λεω κιολας δλδ γιατι μπορει ηδη να εχεις, αλλα ειναι πιο αξιοπιστο, γιατι ακομα και με ιδιο υψος δυο οργανισμοι παντα ειναι διαφορετικοι.
δοξα τω θεω ξερω αρκετα πραγματα ωστε να το υπολογιζω μονη μου.
αν και το ιδανικο συμφωνα με τοςυ υπολογισμους ισως απεχει καποια κιλα απο αυτο που εγω θεωρω ιδανικο.δε μου αρεσω ξερακιανη.θελω αισθησιακες καμπυλες.
και εννοειται ρε συ οτι 2 οργανισμοι ειναι παντα δαφορετικοι,για νεο μου το λες;αν διαβασεις ξανα τα οσα εγραψα πανω,νομιζω θα δεις οτι βιαστηκες να απαντησεις.
δεν το ειπα για να σε προσβαλω,ολοι εχουμε καποιες γνωσεις δεν αμφισβητησα τις γνωσεις σου.:)
παντως διαφωνω σχετικα με τις κρεμες...η αδερφη μου ας πουμε εχει μπολικη κυτταριτιδα και βαζει της garnier και σε 2 βδομαδες εχει ουτε την μιση και απο οτι μου πε το κανει και μια φιλη της 2 βδομαδες πριν βγουν παραλια...και δεν σου λεω για καμια ακριβη 10κατι ευρω κανει...απλα ειμαι καθετη σε αυτο γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια
Mακαρι να ειναι και της garnier γιατι ειναι φτηνες.:PQuote:
Originally posted by pennou
παντως διαφωνω σχετικα με τις κρεμες...η αδερφη μου ας πουμε εχει μπολικη κυτταριτιδα και βαζει της garnier και σε 2 βδομαδες εχει ουτε την μιση και απο οτι μου πε το κανει και μια φιλη της 2 βδομαδες πριν βγουν παραλια...και δεν σου λεω για καμια ακριβη 10κατι ευρω κανει...απλα ειμαι καθετη σε αυτο γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αυτο που λες.Sorry αλλα οι ιατρικες μου γνωσεις μου το αποκλειουν.Αστικους μυθους τα λεω εγω αυτα που περιγραφεις....:D sorryQuote:
Quote:
Mακαρι να ειναι και της garnier γιατι ειναι φτηνες.:PQuote:
δεν καταλαβα.... :S
δε θεωρησα οτι με προσβαλλεις.ισως φανηκα αποτομη αλλα μη με παρεξηγεις.ετσι ειναι ο τροπος μουQuote:
δεν το ειπα για να σε προσβαλω,ολοι εχουμε καποιες γνωσεις δεν αμφισβητησα τις γνωσεις σου.:)
πλακιτσα εκανα pennou.Λεω αμα ειναι της Garnier καλα ειναι γιατι δεν ειναι και τοσο ακριβες οπως πχ κατι dior που ειναι πανακριβου.:P