:shocked2::shocked2: 2μετρη my ass :P
ελληνιστι του κωλου
Printable View
:shocked2::shocked2: 2μετρη my ass :P
ελληνιστι του κωλου
Είσαι πολύ όμορφη!!!!!! και πιστευω (βλέποντας τις φώτο) πως το σώμα σου έχει ωραίες αναλογίες!!!! ακόμα λίγα κιλάκια και θα εισαι θεά!
σε ευχαριστω πωλινακι :) να μαζευτουν τα μπουτια και κατα ταλλα οκ, ευχαριστημενη ειμαι.
ντρεπομαι βεβαια μεχρι αηδιας τη φαση στο τζυμ, αλλα πιστευω θα συνηθισω. το ελπιζω ενυγουεη
Καλέ τί έχεις να ντραπείς!!!! πήγαινε και θα δεις τι καρατσολιά κυκλοφορούν και το παίζουν θεές!! Θα σου φύγει το βλέφαρο μιλαμε!!!!
ειμαι φουγαρο και αγυμναστη, στο 10λεπτο θα μου βγαινει η ψυχη και ειχα συνηθισει ναμαι σπιτι οταν κανω γυμναστικη, οποτε δε με ενοιαζε και να τραγουδαω και να βογκαω και να ιδρωκοπαω, στο γυμναστηριο θα ειναι πολυυυυυυυυυ διαφορετικα.
Θα το συνιθίσεις!!! Δεν θα είσαι η μόνη που θα ιδρωνει, βογκάει, τραγουδάει!!! Ξέρεις πόσοι παν με τα mp3 τους και κανουν "συναυλίες" στα γυμναστήρια? χαχα
ααααααααααα καλη φαση!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Θα το συνιθίσεις!!! Δεν θα είσαι η μόνη που θα ιδρωνει, βογκάει, τραγουδάει!!! Ξέρεις πόσοι παν με τα mp3 τους και κανουν "συναυλίες" στα γυμναστήρια? χαχα
καλε τι ντρεπεσαι????????Quote:
Originally posted by click
ντρεπομαι βεβαια μεχρι αηδιας τη φαση στο τζυμ, αλλα πιστευω θα συνηθισω. το ελπιζω ενυγουεη
ο μονος λογος για να ντρεπεται καποιος ανθρωπος (κατα την ταπεινη μου αποψη) ειναι οταν δεν τηρει τους στοιχειωδεις κανονες σωματικης υγιεινης
Μπραβο κλικακι!
Δεν χρειαζεται να πω οτι τα πας τελεια,το ξερεις απο μονη σου!
Αλλα εγω φωτο δν βλεπω..Για λιγες κ καλες την εβαλες κ εμεις τπτ ε?? :mad:
Χ Α Ζ Η εσυ ειδικα εχεις δει πολυ περισσοτερες!!!
Π Α Ν Χ Α Ζ Η :P
Μωρε ναι,αλλα να μην γκρινιαξω δλδ λιγο???
Ένας μήνας διατροφής και τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά.. Το μοναδικό λάθος ηταν οτι δεν ειχα ζυγιστει στην ιδια ζυγαριά τις 2 πρώτες εβδομάδες. Μπορεί να ήμουν και 90+.. Anyway! Σήμερα είμαι 83,2 :D
ʼντε να φεύγουν τα πρώτα!!!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θυμάσε πριν 2 βδομάδες που μου στεναχωριόσουνα? μπράβο κουκλίτσα μου, έτσι να βλέπω τα νουμεράκια να πέφτουνε και η ψυχολογία να ανεβένει!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Gilda
Ένας μήνας διατροφής και τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά.. Το μοναδικό λάθος ηταν οτι δεν ειχα ζυγιστει στην ιδια ζυγαριά τις 2 πρώτες εβδομάδες. Μπορεί να ήμουν και 90+.. Anyway! Σήμερα είμαι 83,2 :D
ʼντε να φεύγουν τα πρώτα!!!
μπραβο! να γραφω & εδω το μηνιαιο ζυγισμα λετε?
Καλη αρχη & σε σενα polinaki!
27/12/10 95.1...
Σε ευχαριστώ dim95!!! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμά μου, το ότι δηλαδή διατηρούμαι εδώ κε κάτι μήνες στα 125 κιλά. Καλή αρχή και καλή κάθοδο!Quote:
Originally posted by dim95
μπραβο! να γραφω & εδω το μηνιαιο ζυγισμα λετε?
Καλη αρχη & σε σενα polinaki!
27/12/10 95.1...