τ ε λ ε ι α !!!
Printable View
τ ε λ ε ι α !!!
τέλεια αλλά νομίζω πως πρέπει επειγόντως να κάνω σεξ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ειχα μια τετοια συζητηση χτες. μου χει λειψει απιστευτα το φλερτ.
καθαροαιμο απλο φλερτ...
ρε τι τραβαμε!!!!!!
και που λες...........................................
επαιρνα το βαζακι Γαια και τις χρυσοπληρωνα :rolleyes::dork:
:lol::lol::love::bigsmile::D:mad::no::crazy::bounc ing::wow::puzzled::smirk::mad::P:bouncy: ...........τελικά οι λιαστές μου πέφτουν βαριές!!!!!!Ας πάμε σε πιο soft...το θυμάρι σε κλωνάρι η τριμμένο??:love::love:
ενα κλωναρι θα μας σωσει!
σιχτηρ :P
ααααααα πουλάκι μου..ώστε το τρίβεις το θυμάρι..:lol: Λοιπόν, ας σκεφτούμε θετικά:Μπορεί να τραβήξουμε ζόρι 3,5, 10 άντε 20 χρονια το πολύ σου λέω ΑΛΛΑ όταν με το καλό βρεθεί ο γαμβρός θα πάθει ζημιά με τις μαγειρικές δεξιοτεχνίες που θα έχουμε αποκτήσει έως τότε!!Όλα καλά σου λέω , όλα καλά!!!!!:dork::dork:
αχαχαχαχααχαχαχαχαααχαχαχ αχαχαχχαχαχαχα
το τριβεις το κλωναρι!
ααααααααααχαχαχαχααχαχαχα χχαχχα
πεθαινω :spin:
ε, μα!!!Σκέψου κ τα χειρότερα(εμένα) που απόψε θα βγω με 2 ζευγάρια...φαναροκρατούσα!:f laming:(ελπίζω μόνο να μη με βάλουν κάτσω ανάμεσα τους )
:mad::mad: >αυτό ήθελα να βάλω, το λυπημένο φατσάκι ξεπετάγεται συνέχεια ΑΠΟ ΜΟΝΟ του κ έχει αρχίσει να μου τη δίνει!!
οπου και να κατσεις, το φαναρι ειναι φαναρι :crazy:
και το αποκορυφωμα ειναι να στην πεφτει οποιος δε σε ενδιαφερει, οχι σαν ανθρωπος αλλα σαν κατι αλλο ενυγουεη.
τεσπα, αντε ανοιχτα μυαλα να εχουμε και θα ......... σταματησουμε να ψαχνουμε αν χρειαζονται κλωναρι οι λιαστες :bigsmile: :P
τυχαιο?Quote:
Originally posted by POZ
:mad::mad: >αυτό ήθελα να βάλω, το λυπημένο φατσάκι ξεπετάγεται συνέχεια ΑΠΟ ΜΟΝΟ του κ έχει αρχίσει να μου τη δίνει!!
Έλεγα μηπως με βάλουν ανάμεσα να φωτίζω πιο περιμετρικά μην κάνουμε μισές δουλειές!!Μωρε να στην πέφτει αυτός που ΔΕΝ σε ενδιαφέρει είναι ο κανόνας, η εξαίρεση που διάολο είναι δεν ξέρω!Γιατί ξέρεις ε?Ο άνθρωπος ο απαιτητικός στο φαί , είναι απαιτητικός κ στον έρωτα-σεξ:lol: Η ντοματούλα μια χαρά είναι , αλλά αν περάσει καμιά 2ετία και καθόμαστε πάλι εδώ και συζητάμε για λιαστές ντομάτες..να ξέρεις οτι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά:crazy: :crazy:
(για το φατσάκι εγώ πραγματικά άλλο πατάω αλλά μάλλον χέρι λανθάνον την αλήθεια λέγει..)
κοπελια αν περασει 2ετια ετσι, ουτε για λιαστη ντοματα δε θα μπορω να συζητησω.
μονο για ξεσκονισμα ραφιων :P
αν περάσει 2ετία έτσι θα έχουμε γίνει οι ίδιες σαν λιαστές ντομάτες αχαχαχαχαχαχαχαχ(σε καλό μου!) Πω πω σκιάχτηκα κ μονο που το σκέφτηκα!Κομμένη η μαγειρική για μια εβδομάδα:smirk:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: