να μην είχα τις γνωστές μου αυπνίες..
Printable View
να μην είχα τις γνωστές μου αυπνίες..
Γλαυκη γιουχουουου!!!!Στειλε μου u2u:starhit:Quote:
Originally posted by lessing
Γλαυκη μου ευχαριστως να σου πω αλλα επειδη νομιζω οτι δεν επιτρεπεται να λεμε ονοματα βασει του κανονισμου του φορουμ,στειλε μου ενα u2u να σου απαντησω κ να στα στειλω γιατι εγω δεν μπορω να στειλω u2u υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα μονο να απαντησω.50 ευρω παιρνει.Περιμενω u2u σου.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Lessing μου λες σε παρακαλω περισσοτερα για τη μεθοδο του γιατρου σου κ το ονομα του.Ποσο παιρνει επισκεψη,την πρωτη φορα κ ποσο μετα?το τριωρο ηταν η πρωτη?
Να έβλεπα -2 κιλά στη ζυγαριά μου ως επιβράβευση των προσπαθειών μου.... :(
ASTEROSKONI μου στο ευχομαι γρήγορα ...................
καλα... εσυ απαντα πρωτα σαυτους που σου στειλανε κ μετα κανε γιοχου στη γλαυκη!!!Quote:
Γλαυκη γιουχουουου!!!!Στειλε μου u2u:starhit:Quote:
Γλαυκη μου ευχαριστως να σου πω αλλα επειδη νομιζω οτι δεν επιτρεπεται να λεμε ονοματα βασει του κανονισμου του φορουμ,στειλε μου ενα u2u να σου απαντησω κ να στα στειλω γιατι εγω δεν μπορω να στειλω u2u υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα μονο να απαντησω.50 ευρω παιρνει.Περιμενω u2u σου.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Lessing μου λες σε παρακαλω περισσοτερα για τη μεθοδο του γιατρου σου κ το ονομα του.Ποσο παιρνει επισκεψη,την πρωτη φορα κ ποσο μετα?το τριωρο ηταν η πρωτη?
:P
Σε ευχαριστώ τόσο πολύ....Ίσως αν το ευχηθουμε περισσότεροι μαζί να γίνει!Μια ευχή για τη ζυγαριά μου!!!Χαχαχχ!!!! Θα το δω κάποια στιγμή τι στο καλό? (......ελπίζω αν και με την οξεία γκαντεμίτιδα που έχω σε αυτό το θέμα...αμφιβάλλω πολύ!!!)
ελα αστεροσκονη... δε θελω ηττοπαθειες!!!!
που θα παει, θα υποκυψει η ρουφιανα!!!
Είναι μέρος της καθημερινότητας μου όταν προσπαθώ να χάσω κιλά...Δυστυχώς!Στις ηττοπάθειες αναφέρομαι φυσικά....Θα υποκύψει λες??Μέσα στη στεναχώρια μου σκέφτομαι ότι παίζει να είμαι το μοναδικό άτομο που θα κάνω 10 μέρες για ένα ρημαδοκιλό.Εδώ είμαστε και θα το δείτε!Πφφφφ!!!!
:smirk:
xaxaxa πολυ καλο κλικάκι!!!!:bouncing::bouncing::bouncing:
xaxaxa!!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Είναι μέρος της καθημερινότητας μου όταν προσπαθώ να χάσω κιλά...Δυστυχώς!Στις ηττοπάθειες αναφέρομαι φυσικά....Θα υποκύψει λες??Μέσα στη στεναχώρια μου σκέφτομαι ότι παίζει να είμαι το μοναδικό άτομο που θα κάνω 10 μέρες για ένα ρημαδοκιλό.Εδώ είμαστε και θα το δείτε!Πφφφφ!!!!
ΑΝ μπορουσα ναχανω 1 κιλο στις 10 μερες, πραγματικα ομως θα ακουγες τις τσιριδες μου ΟΠΟΥ κ αν βρισκεσαι!!!
Δεν της μοιάζω και πολύ αλλα στη συμπεριφορά ω ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι!!!!!!!!!!!!να ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kill the bitch!! χαχαχαχαχαχαχα
Το θέμα πλέον είναι προσωπικό...Ή αυτή ή εγώ!
ΑΥΤΗ!!
(αν κ το διλημμα ειναι στο μυαλο σου :P)