-
Ε αν με πέρνετε την Πέμπτη μάλλον με την μαμά μου θα φλυαρίσετε και όχι εμένα!!! είναι ικανή να σας πει όλη ιστορία από την ώρα που ήρθε στο νοσοκομείο, με φίλησε, μου είπε καλή επιτυχία, της είπα να το ευχιθεί αυτό στον γιατρό και όχι σε μένα, πήγα μέσα, ήπιε 15 καφέδες, έφαγε τον αγλαίορα κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ μέχρι να φτάσει στο ότι έγινε το χειρουργείο και είναι όλα καλά!!! χαχαχαχα
Συνενοηθείτε, αν είναι να πάρετε, ας πάρει μόνο μια, και οι υπόλοιπες την Παρασκευή!!!!!
Αχ μακάρι να είσασταν και σωματικά εδώ κοντά μου και όχι μόνο νοερά κούκλα μου!!!!!!!
-
Πωλινάκι ειλικρινά και εγω θα το ήθελα !!!!!
-
Δεν πειράζει, να κανονίσουμε πιο μετά να ρθείτε όλες μαζί για κανά 3ήμερο να περάσουμε τέλεια!!!!! Σπίτι έχς τεράστιο, δεν θα έχουμε πρόβλημα που να μείνετε!!!!
-
Εισαι γλυκά , ευχαριστώ ........
-
Καλησπέρα φίλοι μου.
Πάει κι αυτός ο μήνας. Αυριο μπαίνουμε στον Μάρτιο. Ο πρώτος μήνας την άνοιξης, ο πρώτος μήνας και της καινούριας μου ζωής!!!
Κατ'αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσοι ήσασταν δίπλα μου αυτούς τους 4μιση μήνες που πέρασαν με χαρές, με λύπες, με στεναχώριες, με πλάκες και γενικός για όλα όσα περάσαμε μαζί. Πραγματικά σας νιώθω σαν οικογένειά μου κιας μην σας ξέρω προσωπικά, κιας μην ξέρω καν την φωνή κάποιων από σας. Μου αρκεί που νοιαστήκατε και είσασταν εδώ να με διαβάσετε όταν χρειαζόμουν κάπιον πραγματικά δίπλα μου.
Ηρθε λοιπόν η ώρα που, με την βοήθεια του θεού, θα ξεκινήσει και εμένα το όνοιρό μου να γίνετε πραγματικότητα.
Αυριο ξημερώνει μια μεγάλη μέρα για μένα. Η μέρα της ετοιμασίας, τοσο των πραγμάτων μου και των εκρεμοτήτων μου όσο και της ψυχής μου. Πρέπει να με ετοιμάσω ψυχολογικά για αυτή την μεγάλη αλλαγή που πρόκειτε να συμβεί.
Τετάρτη πρωί θα γίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο, και Πέμπτη το χειρουργείο μου. Αχ Παναγίτσα μου, δώσε δύναμη και χάρισμα στα χέρια του γιατρού μου να πάνε όλα καλά.
Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτήζω
Πωλινάκι
-
Πω λινακι αν και νεα στην παρεα θα σου ευχηθώ όλα να πανε τελεια, να αναρωσεις συντομα και να επανέλθεις δρυμιτερη.... Η ανοιξη αυτη να γίνει η δική σου ανοιξη και το καλοκαιρι να σε βρει όπως ονειρευεσαι!
σε φιλώ γλυκά γλυκα!!!
-
Πωλινάκι, οι ευχές μας θα σε συνοδεύουν στην προσπάθειά σου! Θα μαθαίνουμε νέα σου από τις κοπελιές που έχουν το τηλέφωνό σου. Ηρέμησε, οι δύσκολες ώρες της αναμονής επιτέλους περάσανε, τώρα ήρθε η ώρα που θα ξεφορτωθείς το μαρτυρικό δακτύλιο και το μεγαλύτερο μέρος από το στομαχάκι σου! Καλή επιτυχία, και χωρίς πόνο!
-
Καλή επιτυχία και γρήγορα να έχουμε νέα σου!
-
Πωλινακι, ολα καλα θα πανε κουκλα μου!
Με το καλο η νεα σου ζωη!!!
-
Καληνυχτα Πωλινα!
Καλη επιτυχια
Θα τα ξαναπουμε συντομα :thumbup:
-
pωλινακι,
ποσα διαφορετικα συναισθηματα σε ποσο λιγο χρονικο διαστημα ε?
περιεργα που τα φερνει η ζωη....
καλη δυναμη κ καλη επιτυχια σου ευχομαι :)
να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ κ να μας γραψεις πολυ συντομα τα πιο φανταστικα νεα (σου) :)
φιλιουθκια :love:
-
Πωλινάκι μας καλή επιτυχία!!! Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας και με λεπτομερείς περιγραφές!!!! :thumbup:
-
Ηρθε η μεγαλη στιγμη!Οι θαυμαστες σου κ το φαν κλαμπ σου περιμενουν για ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!
-
Πωλινάκι με το καλο αύριο να μπεις στο νοσοκομείο !!! Αρχίζει η αντιστροφή μέτρηση!!!!!!!
-