Χρόνια πολλα ευτυχία μου.. παρεπιπτοντως εχεις υπέροχο όνομα, καλές γιορτες να εχουμε και ας ελπίσουμε να μας φερουν ομτι επιθυμεί η καθεμία από εμας!! πως παει η προσπάθεια?καποιο θετικό αποτελεσμα?
Printable View
Χρόνια πολλα ευτυχία μου.. παρεπιπτοντως εχεις υπέροχο όνομα, καλές γιορτες να εχουμε και ας ελπίσουμε να μας φερουν ομτι επιθυμεί η καθεμία από εμας!! πως παει η προσπάθεια?καποιο θετικό αποτελεσμα?
Καλημέρα Μαγδαλένα μου..
Ακόμα προσπαθώ Μαγδαλένα μου, και δυστυχώς χάνω χρόνο..αλλά ελπίζω πως δεν θα αργήσει..
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι πως επηρεάζει, όπως συμβαίνει σε όλες, την ψυχολογία μου. Εσύ κανένα νέο?
Καλησπέρα και πάλι! συνεχιζω τα αντισυλληπτικά yasmin, για 2 μηνες ακομα θα τα παιρνω, ελπίζω να τα σταματησω όμως, το μόνο ευχαριστο ειναι ότι τωρα αυτό το μηνα, δεν πρηζομαι και τόσο πολύ από τη ληψη των χαπιων.. μην το βαζεις κάτω, κανε την προσπαθεια σου και όπου βγει..
έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ και θυμάμαι ότι παλιά είχα αναφερθεί στο πρόβλημα με την περίοδο μου. Ίσως πέρασε πάνω από ένας χρόνος κι ακόμα την χάνω κατα καιρούς. Την τελευταία φορά που σταμάτησε ήταν Ιούλη μέχρι πριν 1μισι μήνα, αυτό το μήνα πάλι τίποτα. Γιατρό δεν πήγα ποτέ γιατί έχω κάποιο γέροντα πολύ κοντά μου, και μου λέει συνεχώς πως ούτε πολυκηστικές έχω, ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα, ότι είναι νευρολογικό και φταίει η συναισθηματική μου κατάσταση, άγχος κλπ. Πάντως είναι ΤΡΟΜΕΡΟ σπάσιμο, κάποιες μέρες θέλω να σκοτώσω όποιον βρίσκεται στο οπτικό μου πεδίο από τα νεύρα, γίνομαι κυκλοθυμική, η όρεξη μου μπάχαλο... Σήμερα παραμονή της παραμονής και είμαι στην τσίτα πάλι! Χάπια αγόρασα αλλά δεν τα πήρα ποτέ, δεν έχω καλές σχέσεις με φάρμακα...
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!!
Εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.
Fuxia κάνε υπομονή, δυστυχώς είναι δύσκολο θέμα, μας επηρεάζει πολύ και μας κάνει τα νεύρα κρόσια. Αλλά πρέπει να αντέξουμε, να αντισταθούμε και να το πολεμήσουμε. Εγώ ταλαιπωρούμαι περίπου 4 χρόνια τώρα. Έχω δει γιατρούς, έχω κάνει εξετάσεις (όλες καλές), έχω πάρει χάπια..Μέχρι τώρα τίποτα σταθερό. Μόνο με πρόκληση καταφέρνω και έχω.
Ελπίζω και δε θέλω να τα βάλω κάτω..
Τις μέρες που περιγράφεις τις ξέρω καλά. Τις βιώνω συχνά. Αλλά προσπαθώ πολλές φορές χάνοντας την υπομονή μου. Και το κουράγιο μου. Φυσικά αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι η μεταβολή της ψυχολογίας μου κάθε φορά.
ΕΛΠΙΔΑ...
κορίτσια καλή χρονιά να εχουμε όλες..τι κανετε?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ..
εγω εχω αρχισει παλι τα επεισοδια (βουλιμια και εμετος μετα) και νιωθω πολυ χαλια.. ενω ξερω τοσο καλα τι καταστροφικη συνηθεια ειναι συνεχιζω να την κανω. γιατι?δεν μπορω να καταλαβω.. σταματησα να πηγαινω στην ψυχολογο που πηγαινα γιατι ενιωσα οτι μπορω και μονη μου να το ξεπερασω, δεν ηθελα να επιβαρυνω και επιπλεον τους γονεις μου αλλα τελικα τα θαλασσωσα παλι.. οι γονεις μου εχουν φρικαρει..με πιανουν τα κλαματα κατευθειαν..τωρα που γραφω παλι κλαιω..στα λογια ειμαι πρωτη αλλα στην πραξη δεν τα καταφερνω.. η περιοδος δεν μου ξαναηρθε,χθες ξαναπηρα duphaston.. πειτε μου κατι να βοηθηθω,, κραξτε με δεν ξερω τι βοηθαει.. νιωθω σαν τα junkia που ενω ξερουν οτι η πρεζα σκοτωνει συνεχιζουν να τη ζητανε..
Αγγελάκι, καταρχην ηρεμησε και σκεψου ότι τιποτα δεν λύνεται ευκολα..όλα θελουν το χρόνο τους.. το ξερεις ότι τα βουλιμικά επεισόδεια και οι εμετοί δεν φερνουν το αποτελεσμα που θέλουμε όμως γιατί κάποιες φορες το κάνουμε αυτό? ας σκεφτουμε καλύτερα πως μια ειναι η ζωή αξίζει να την καταστρέφουμε? και μια κοπέλα που εχει παραπάνω κιλά πιστεψε με μπορεί να νιωθει καλα με τον εαυτό της αν περναει όμορφα και ειναι ευτυχισμένη..θελω να καταλήξω ότι δεν εχει σημασια η εξωτερική ομορφια αλλα η αγαπη που δινυμε και μας δίνουν οι αλλοι,
Έχεις απολυτο δικιο, ουτως η αλλως με τους εμετους το μονο που καταφερα ειναι να χαλασω τελειως την ψυχολογια μου και το προσωπο μου. το λεω καθημερινα,οτι δεν με πειραζει κι αν βαλω και μερικα κιλακια, αλλα οι τυψεις μου τρελαινουν το μυαλο.. νιωθω παντα εκεινη τη στιγμη οτι δεν υπαρχει καμια λογικη, οτι προτιμω να φαω και να ευχαριστηθω για λιγο, λες κι εχω ξεχασει που με εχει οδηγησει ολη αυτη η συμπεριφορα..εντωμεταξυ επειδη δεν κανω τιποτα και νιωθω τελειως αχρηστη η ψυχολογια μου γινεται ακομη χειροτερη..δεν τελειωσα ακομα τη σχολη μου,με πηγε πισω πολυ η φαση, και δεν εχω καμια ορεξη για διαβασματα.. μονο 5 μαθηματακια εμειναν εντωμεταξυ και η διπλωματικη..φοβαμαι οτι αν γυρισω εκει που σπουδαζω θα ειμαι και πιο ευαλωτη αλλα και παλι εδω δεν κανω κατι κι αυτο δεν ειναι καλο. ηθελα να πω επισης οτι για χρονια επινα χορτο, τωρα πλεον πολυ λιγο..( αλλη μαλακια που δεν μπορω ευκολα να κοψω...) και ειμαι σιγουρη οτι επειδεινωσε την κατασταση μου,τοσο ψυχλογικα οσο και βουλιμικα..γενικα στη ζωη μου ολο λαθος επιλογες εκανα στα παντα,στα αγορια, στο τι θα κανω , σε ολα.. ευχομαι αν τα διαβασει καποια κοπελα στην ιδια φαση να ξυπνησει μια ωρα αρχιτερα..και ποτε δεν ειναι αργα. στο χερι μας ειναι να ειμαστε καλα:yes:
Aγγελακι μου, οι ανθρωποι που σε αγαπουν θελουν να σε βλεπουν να γελας και να εισαι ευτυχισμενη,
και εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,, ο αδερφος μου προχθες μου ειπε οτι εχω παχυνει και με πειραξε τοσο πολύ.. τωρα ειμαι καλύτερα πιο γερη και στεκομαι στα ποδια μου.. μακαρι να ερθει η ωρα να ειμαστε τελειως ξεπερασμενες απο αυτό
Κοριτσάκια μου γλυκά, γεια σας και από 'μενα... πείτε μου, ενώ μας έχει δωθεί ένα τόσο όμορφο δώρο που μας λέγεται ζωή, γιατί να το πετάμε στα καλάθια των αχρήστων; Επίκεντρο της ζωής μας το ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ. Όλα κινούνται γύρω από αυτό και αν έστω και μια φορά παραστρατήσουμε τα βάζουμε με τον εαυτό μας... μα είμαστε άνθρωποι, αλίμονο αν είμαστε τέλειοι. Η λέξη "τέλειος" είναι παράγωγο της λέξης "τέλος". Και εν τέλει σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι..
aggelaki, σε παρακαλώ μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Μπορεί να έπεσες αλλά θα ξανασηκωθείς.. είναι ο κύκλος της ζωής.. ας μάθουμε από τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε.
Magdalena μου, από ότι έχω διαβάσει αναφορικά με την ιστορία σου υπήρξες ανορεξική άρα η φράση " πάχυνες" ίσως και να αποτελεί κομπλιμέντο για 'σενα, σημαίνει "φαίνεσαι πιο υγιής". Αν και καλό θα ήταν τέτοιες εκφράσεις να αποφεύγονται σε άτομα υπό ανάρρωση και ειδικά από πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος μας. Κατά την άποψη μου, θα ήταν εποικοδομητικό αν έκανες μια συζήτηση με τον αδερφό σου επί του θέματος..
Δείτε και αυτό, αξίζει τον κόπο:
http://www.youtube.com/watch?v=4FRgZ...el_video_title
Απίστευτο κομμάτι..Το μόνο που μένει τώρα κορίτσια είναι να βρούμε τον τρόπο..το μονοπάτι..για να 'αγαπήσουμε τον εαυτό μας'..
Το αξίζουμε όπως όλοι οι άνθρωποι.
Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις οι οποίες μας ρίχνουν..
ʼλλωστε μην ξεχνάμε πως πάντα δυστυχώς υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα....που όμως αντιμετωπίζονται με μοναδικό τρόπο..όπως
http://www.youtube.com/watch?v=6F8zK...eature=related
καλα ο τυπος ειναι απιστευτος.. δειτε ποσο χαρουμενος ειναι!! εμεις αρρωστησαμε μονες μας τους εαυτους μας, ειναι πραγματικα για γελια.. !! και γιατι.. επειδη φαγαμε κανονικα το παραμυθι του αδυνατου σωματος. ας αλλαξουμε λοιπον τροπο σκεψης, μιας και ειναι τοσο λαθος.. νους υγιεις εν σωματι υγιη που λεγανε.. αν δεν εχεις υγιες σωμα ουτε η ψυχη σου ουτε το μυαλο σου ειναι καλα.. η ψυχη υποφερει και το μυαλο σκεφτεται με λαθος τροπο! ευχομαι το γρηγοροτερο δυνατον να ξεπερασουμε ολες μας τα θεματα μας..:starhit: ευτυχια μου με περιοδο τι εγινε??
Υπέροχα video και τα δύο μπράβο!:thumbup::thumbup::thumbup: