να ο κατακλυσμος! τρεχουν προς τα κατω τα κιλα! :smug::thumbup: REDROSE!
Printable View
να ο κατακλυσμος! τρεχουν προς τα κατω τα κιλα! :smug::thumbup: REDROSE!
επιτελους γιατι δεν αντεχα....αλλο...ηθελα να σπασω αυτο το κολονουμερο τα 110...ποσο διαστημα ειμαι εκει 110-111..αμαν πια...και τωρα εχω και πιο πολυ διαθεση για την επομενη μου βδομαδα:lol:
εσυ bad...απο τα ποσα κιλα ξεκινησες αν επιτρεπεται απο τα 106? εχω καταλαβει καλα>???
ναι κ ειχα παει 80, τωρα ξανα στον αγωνα~!
μπραβο ρε κοριτσι...εγω τα 80 κιλα ουτε στα ονειρα μου δεν το εχω δει......θυμαμαι οταν παντρευτηκα μιλαμε για 13 χρονια πριν ημουνα στο 84 κιλα και εκανα μια διαιτα αστραπη εφτασα σε ενα μηνα τα 74...εκανα το γαμο μου και αυτο ηταν μετα απο ενα μηνα τα κιλα πηραν τον ανηφορο και γεια σας, τωρα ειμαι πανω απο τα 100 εδω και μια δεκαετια...που θα παει ομως...
καλα θα μπορουσα να ειμαι στη θεση σου σε 10 χρονια ανετα!
τι μπραβο, εμενα μου ξινιζαν τα 80 στο γαμο (περυσι) γιατι καπου εκει ημουν πριν 5 χρονια και για πολλα πολλα χρονια...
με θεωρουσα χαλια, με πεσμενη διαθεση.
Οταν πηγα στα 100 καταλαβα οτι μπορω να με πατησω ακομα πιο πολυ κ τα εκτιμησα τα 80 κιλα...
Αμα παω 70 κατι ας μεινω εκει για παντα, δεν ξερω καν ποτε ημουν 70+ κιλα...
Οταν θα παμε στα 84 θα δεις ολα θαναι τελεια, αντε παμε μαζι!
Badgirl γλυκό,
Αρχικά καλημερες!!!
Χθες είχα μια συζητηση με την κυρα Δεσποινα (την μανούλα μου) γιατι μετα την εγκυμοσυνη δεν εχω καταφερει να μπω σε προγραμμα (και είναι 4,5 μηνες). Αυτο λοιπόν γιατι απλά με τον αντρουλη μου εχουμε τεράστεια οικονομικά θεματα και ο μπεμπης όσο μεγαλώνει, τόσο ζητάει... αλλιώς όπως καταλαβαίνεις τα είχαμε υπολογίσει, αλλιώς μας ήρθαν. Anyway καταφερα και βρήκα μια διαιτολόγο κοντά στο σπίτι και την δουλειά μου με την οποία συμφωνησα ενα ποσό στο οποίο μπορώ να ανταπεξέλθω, γιατι η αφεντια μου δεν μπορεί χωρις παρακολούθηση. Επίσης επειδή εχω παραδείγματα κακά μεά από εγκυμοσυνες (τις δύο ξαδερβες μου οι οποίες εχουν γίνει τεράστειες και ενω εχουν θεμα δεν κάνουν τιποτα) δεν θέλω να βρεθώ στην κατάστασή τους...
Γιατί στα λέω αυτά??? για να δεις ότι ότι και να συμβαίνει δεν πρεπει να αφήνουμε τον εαυτό μας, γιατί αν δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας τοτε δεν μπορουμε να είμαστε καλά με κανέναν. Πως θα βοηθήσεις αυτή την γυναίκα η οποία ενδεχομένως αυτή την περιοδο να χρειαζεται να είσαι κοντά της όταν αφηνεσαι?
Σκεψου το λιγο....
φιλια πολλά
ωραιο θεματακι....
μιας και μολις γεννησα να σας πω και γω τι περασα....
λοιπον μεχρι τον τριτο μηνα ειχα εμετους και αντι να παιρνω εχανα...οταν σταματησε αυτο το μαρτυριο επανηλθα στα κιλα που ξεκινησα και πηρα και αλλα δυο μεχρι τον 6ο...εκει ειναι που εκανα και την καμπυλη και μου βγηκε αυξημενη η μια τιμη...παω σε διαβητολογο μου δινει διατροφη και συσταση να μην παρω κιλα γιατι ηδη ειμαι παραπανω και δεν με παιρνει για την υγεια του παιδιου...εν το μεταξυ δεν μπορουσα να ρυθμισω το ζαχαρο μου και μου δινει και βραδυνη ινσουλινη...εγω τα χα βαλει με τον εαυτο μου γιατι δεν ειχα ουτε καν κληρονομικοτητα απο καποιο συγγενη...
προσπαθουσα εγω να το ρυθμισω αλλα εκει εκανα υπογλυκαιμιες...παιρνω το γιατρο τηλ και αρχισε να μου φωναζει οτι κανω οτι θελω και διαφορες βλακειες και ενιωσα οτι φταιω εγω...αλλαζω διαβητολογο και η συγκεκριμενη να ναι καλα μου εξηγησε οτι ειχα ανεβασμενο λογω ορμονων και οχι φαγητου μιας κ ακολουθουσα την διατροφη που επρεπε...συμπληρωνει και ινσουλινη για πριν τα γευματα και μετρησεις ζαχαρου 5 φορες την μερα...κουραστηκα εκλαψα γκρινιαξα ομως ολα πηγαν καλα και φτασαμε στην 38η εβδομαδα που επρεπε να βγει το παιδι για ασφαλεια και ολα κυλισαν τελεια...θα παω να κανω και σε 2 βδομαδες μια καμπυλη να δω αν μου μεινε το ζαχαρο...αλλα οπως και να χει πρεπει να χασω τα κιλα που ειναι περιττα για να μην εμφανησω μονιμο διαβητη και αυτο ειναι ενα πολυ καλο κινητρο μιας και το ζησα καλα και δεν το θελω...
καλο κουρραγιο πενουδακι, τα δυσκολα περασαν, τωρα εχετε το μωρακι σας,
οολα τα αντιμετωπιζετε με αλλο τροπο.
Δεν κουβαλας καμια ψυχουλα μεσα σου πια οποτε κ καλη να μην ειναι η καμπυλη δεν θα εχεις ττυψεις κ θα το αντμετωπισεις πιο ηρεμα.
Μη στεναχωριεσαι για τιποτε, ολα καλα θα πανε, σκεψου θετικα κ συνεχισε τη προσπαθεια σου να παρακινουμαστε κ εμεις!
εισαι παραδειγμα προς μιμηση, ασχετα με το λογο μονο 2 κιλα ειναι σουπερ! κ για τη μεση σου, κ για το μωρο σου, και για τον καλο σου!
ετσι ακριβως βρε ειντζελ,
οσο για το διαιτολογο πολυ καλα εκανες. αξιζεις κ καποια πραγματα γα τη φροντιιδα σου κ ας στερηθειτε κατι αλλο...
ειμαι σιγουρη θα βρειτε τον τροπο. μη μου αγχωνεσαι...
Quote:
Originally posted by angel79
Badgirl γλυκό,
Αρχικά καλημερες!!!
Χθες είχα μια συζητηση με την κυρα Δεσποινα (την μανούλα μου) γιατι μετα την εγκυμοσυνη δεν εχω καταφερει να μπω σε προγραμμα (και είναι 4,5 μηνες). Αυτο λοιπόν γιατι απλά με τον αντρουλη μου εχουμε τεράστεια οικονομικά θεματα και ο μπεμπης όσο μεγαλώνει, τόσο ζητάει... αλλιώς όπως καταλαβαίνεις τα είχαμε υπολογίσει, αλλιώς μας ήρθαν. Anyway καταφερα και βρήκα μια διαιτολόγο κοντά στο σπίτι και την δουλειά μου με την οποία συμφωνησα ενα ποσό στο οποίο μπορώ να ανταπεξέλθω, γιατι η αφεντια μου δεν μπορεί χωρις παρακολούθηση. Επίσης επειδή εχω παραδείγματα κακά μεά από εγκυμοσυνες (τις δύο ξαδερβες μου οι οποίες εχουν γίνει τεράστειες και ενω εχουν θεμα δεν κάνουν τιποτα) δεν θέλω να βρεθώ στην κατάστασή τους...
Γιατί στα λέω αυτά??? για να δεις ότι ότι και να συμβαίνει δεν πρεπει να αφήνουμε τον εαυτό μας, γιατί αν δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας τοτε δεν μπορουμε να είμαστε καλά με κανέναν. Πως θα βοηθήσεις αυτή την γυναίκα η οποία ενδεχομένως αυτή την περιοδο να χρειαζεται να είσαι κοντά της όταν αφηνεσαι?
Σκεψου το λιγο....
φιλια πολλά
Καλησπερα κοριτσακια
τι μου κανετε?Εχω τυψεις γιατι εχθεα και σημερα δεν εκανα τη διατροφη μου....Μολις πεσα στα 77,5 κατευθειαν πηρα θαρρος :regan::regan:
Απο αυριο θα λιωσω στο διαδρομο τερμα....
Μαλωστε με please......
μια απο τα ιδια, κ γω θελω να λιωσω στο ελλειπτικο-διαδρομο αλλα για να ελαττωσω το τσιγαρο κ να αναπνεω καλυτερα.
Ποιο το νοημα να σκοττωνεσαι για να καψεις 250 θερμιδες? μπορεις απλα να φας +250 λιγοτερες τις επομενες μερες κ να εξακολουθησεις να γυμναζεσαι οπως πριν...
εγω τουλαχιστο αυτο θα κανω, αλλιως θα με καψω κ ειναι ππολυ νωρις. been there, done that,,,
ΥΓ δε σε μαλωνω τουλαχιστον εγω, μεταξυ κατεργαρεων... ;)
αλλα καλοδεχουμενο να τα ακουσω απο εσας μηπως κ σταματησω τις κρεπαλες!
Απο Δευτερα διατροφη 1600-1900 θερμιδων το ανωτερο και αποφυγη γλυκων...back on track ελπιζω...
Οι αλλες κοπελες πως τα πατε? τι προγραμμα ακολουθει καθεμια? διαιτολογιο θερμιδες ή τιποτα?
καλημερες από το γραφείο και σήμερα Κυριακή.
Badgirl πηγα τελικά διαιτολόγο. μου εδωσε πρόγραμμα και ξεκινάω από Τρίτη για να προλάβω να ψωνίσω... μαζί μου ξεκινάει και το αντράκι μου το οποίο τα εχει τα κιλά του (και εχει πολλά περισσότερα- μαγειρας γαρ και λιχουδης....). θα σε αντιγράψω λίγο και θα ανοίξω topik με το τι τρωω για να τα βλέπω και να δεσμεύω τον εαυτό μου.... θα με σχολιάζεις????
Merenta δεν σε μαλώνουμε, όλοι την κάνουμε την κουτσουκελα μας λιγο πολυ!!!!
Τι καλες ειστε κοριτσια:starhit::starhit:
Το καλο νεο ειναι οτι εμαθα οτι ανοιξε γυμναστηριο 20 λεπτα απο εδω και κανει αερομπικ και χορους:starhit::starhit: και επισης οτι μια αγγλιδα κανει γιογκα σε γκρουπ απο τουριστες που φερνει..Φως στο τουνελ...Μου αρεσουν πολυ αυτα
Φιλια κοριστακια καλη Σαρακοστη
Μερεντα ειναι πολυ καλο να βρεις κατι να σου αρεσει, το βασικο ειναι να "κουνιομαστε" παντιοτροπως κ να μας αρεσει ωστε να το κρατησουμε...
angel μια απο τα ιδια, τρεξιμο στη δουλεια, + τη διασκεδαση εχω ξεπατωθει! ακομη να συνελθω απο τα φαγοποτια, τα τσιγαρα κ το τρεξιμο δουλεια-σπιτι-μπαρ-εστιατορια-χωρια.
Παντου τρωγαμε κ πειναμε χεχε
Τελικα στο διαιτολογο δεν πηγα καθοτι ειχα πει θα περνουσα απο εκει μετα το καρναβαλι αλλα μας πηρανε σε χωριο σε γλεντι κ δεν ειχα χρονο...
Θα κανω μονη αυτη την εβδομαδα διαιτα χαμηλων θερμιδων να αντισταθμισω το τριημερο του φαγοποτιου,
κ παραλληλα μπαινω σε 40μερη διαιτα.
Δεν θα μετραω θερμιδες με τρελα, θα αφαιρω απο "ετοιμα" διαιτολογια καποιες τροφες ωστε να ειμαι χοντρικα σε χαμηλες θερμιδες.
Αλλοι νηστευουν, εγω δεν θελω, θα ακολουθησω ομως 40 μερες σωστη διατροφη και η νηστεια μου θα ειναι οτι θα αποφευγω να τρωω χωρις να το θελω κ "κακες τροφες".
Την ημερα του Πασχα ειναι η επετειος του γαμου μας κ θα ληξω επισημα τη διαιτα για 1 εβδομαδα :roll:
Εννοειται να γραφεις τι τρως, δεν ειναι καθολου αντιγραφη, ισα ισα, ειναι απλα καταγραφη, να ξερουμ τι τρωμε κ γιατι παχυναμε/δεν αδυνατισαμε/γιναμε κουκλαρες! χεχε
Παραλληλα μειωνω τα τσιγαρα γιατι απλα δεν μπορω να λειτουργησω, εχω χαλια αναπνοες/αναπνευστικο. Το υποσχομαι σεμενα!
Ευχομαι να περνατε σουπερ τελεια κ καλη σαρακοστη να εχουμε!