καλο ειναι να μην ξεφευγουμε στους υδατανθρακες καθημερινα αλλα μια με δυο φορες την μερα...εγω χασει 21 κιλα δημητρουλα...
Printable View
καλο ειναι να μην ξεφευγουμε στους υδατανθρακες καθημερινα αλλα μια με δυο φορες την μερα...εγω χασει 21 κιλα δημητρουλα...
και απο ποσα ειχεσ ξεκινησει αν επιτρεπεται????
αν σου πω οτι δε μου κανει αισθηση καθολου,τι θα μου πεις??? κ ειναι τα 2 αγαπημενα μου...καρμποναρα,κ οτιδηποτε εχει σοκολατα!!!!!Quote:
Originally posted by dimitroula22
κι εγω χριστινακι δεν πειναω αλλα ψηνω στηθος κοτοπουλου και θα φαω και μαρουλοσαλατα..... εν τω μεταξυ η αδερφη μου παρειγγειλε καρμποναρα και κρεπα σοκολατα μπανανα....την πνιγεις η οχι?????
τι να σου πω...μαλλον συνηθισα στα κοτοπουλα κ τα ψαρια και δε θελω τπτ αλλο! :P
και τη σοκολατα που θα φαω σημερα,δεν ειναι οτι την θελω!
απλα θελω να τη δοκιμασω γιατι δεν εχω ξαναφαει τετοια!
εμενα μου κανει αισθηση ομωσ..............
Eπειδη ειναι αρχη γιαυτο.Εγω οταν ετρωγαν πιτσες και τετοια απλα εμπαινα μεσα στο δωματιο μου για να μην μπω στο πειρασμο.Quote:
Originally posted by dimitroula22
εμενα μου κανει αισθηση ομωσ..............
θα το προσπαθησωωωωωωωωωωω
ειμαι 1,78 ξεκινησα 147 κιλα,εφτασα 130 εκανα διαλλειμα ξαναξεκινησα και τωρα ειμαι 109
1,78?Quote:
Originally posted by migg
ειμαι 1,78 ξεκινησα 147 κιλα,εφτασα 130 εκανα διαλλειμα ξαναξεκινησα και τωρα ειμαι 109
Φτου σου κοπελαρα μου!!!
χαχαχαχα ευχαριστω να σαι καλα...φτυσε φτυσε...χαχαχαχαχα
μα οντωσ φτου σου.... εδω μιλαμε για 1,65 σκαμπο και 93 κιλα....
1.78!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ουαουυυυυυυυυυυυυυ φτου σου κούκλα μου!!!!!
Εγώ 1,67 και 111 κιλά!!! αχ και τι δεν θα έδεινα να ήμουνα 10 πόντους πιο ψηλή!!!!
κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι???? εχω αρχισει και βγαζω σπυρακια....μπορει καποια να μου πει αν το αντιμετωπισε αυτο και φυσικα τι να κανω???η να μ συστησει καποιεσ βιταμινες????
απο τα τροφιμα της τκινς η μονη που μπορει να προκαλεσει αλλεργιες και ακμη ειναι το αυγο. Ολα τα αλλα με τιποτα! Ισως και καποιο τυρι αν τρως συχνα,αλλα δεν ειναι τοσο συνηθισμενο.... Εγω σπυρακια ειχα λογω σοκολατας αλλα σε 2 εβδομαδες εφυγαν,αφου αρχισα ατκινς!
δεν τρωω τοσο τυρι αλλα με τα τοσα λιπαρα τησ ατκινσ σε συνδυασμο με την ελλειψη βιταμινων ηρθαν και μου καναν κατι σπυρακιαααααααααααα.......
να στε καλα βρε κοριτσια μου...το μονο κακο ειναι στο θεμα του αντρα και το θεμα των τακουνιων που δεν τα χω ευχαριστηθει γιατι ολες οι σχεσεις μου -πλην ενος- ηταν κοντυτεροι(δεν με ηθελαν ποτε οι ψηλοι αντρες κλαψ κλαψ κλαψ).....ακομα και ο αντρας μου λιγο πιο κοντος οποτε και τωρα δεν φοραω τακουνια...........κλαψ κλαψ κλαψ...κανενας ψηλος ρε παιδια????????
ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ τωρα ειμαι παντρεμενη..........χαχαχαχαχα χαχαχαχα...
δημητρουλα οσον αφορα τα σπυρακια δεν μου χει τυχει οποτε δεν ξερω να σου πω καθολου....για περιορισε τους κροκους και τρωγε ασπραδια για να δουμε...........