καλησπερα. να ρωτησω? ποσο κοστιζει αυτη η επεμβαση και ποσα κιλα πρεπει να εισαι για να την κανεισ?
εγω ειμαι 92 kg 1,70cm μπορω να κανω τετοια επεμβαση για ναχασω τα κιλα μου?
Printable View
καλησπερα. να ρωτησω? ποσο κοστιζει αυτη η επεμβαση και ποσα κιλα πρεπει να εισαι για να την κανεισ?
εγω ειμαι 92 kg 1,70cm μπορω να κανω τετοια επεμβαση για ναχασω τα κιλα μου?
zwhtsa καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολα θα πανε καλα και θα γυρισεις γρηγορα στο σπιτι σου.
καλη κατηφορα απο εδω και περα......
να μας ενημερωνεις...
katrania69 μπορεις να την κανεις την επεμβαση, το θεμα ειναι αν εισαι διατεθειμενη για τοσα λιγα κιλα να υποστεις ενα χειρουργειο. δεν ειναι παιξε γελασε τα πραγματα, κανονικο χειρουργειο.
το κοστος πρεπει να ειναι γυρω στις 4000 αν δεν κανω λαθος. ο Σκρεκας ειναι ο μονος που ξερει να το κανει. συμβουλευσου αυτον για τα περαιτερω......
καλησπερα παιδια!!αυριο ειναι η μεγαλη μερα..
η επεμβαση με 2 βραδια νοσηλεια στην κλινικη Βιοκλινη κοστιζει 6500? εγω δυστυχως θα τα δωσω ολα γιατι δεν ειμαι ακομη καπου ασφαλισμενη λογω σπουδων.. αλλα χαλαλι!!!
νομιζω πως τα αξιζουν...
περιμενω πως και πως να βλεπω τα κιλα που θα φευγουν!!
θα σας ενημερωσω ξανα κυριακη βραδυ που θα εχω ιντερνετ!
ζωητσα μου γλυκια καλη επιτυχιά, όλα να πάνε κατ'ευχήν...ήρθε η στιγμη να ζήσεις το ονειρο σου :) απολαυσέ το κούκλα μου.
αντε ρε ζωη
ελπιζω να πηγαν ολα καλα και να σαι στο ποδι το βραδυ
θα προσπαθησω να ερθω να σε δω απο κοντα
Ζωη καλη επιτυχια σου ευχομαι και ολα να πανε καλα!!
Γρηγορα να γινεις περδικι και να μας λες ποσα χανεις!!!! :)
Καλη επιτυχια ζωητσα....
Σημερα κιολας ειναι η πρωτη μερα μετα το χειρουργειο...
Ευχομαι να πηγαν ολα καλα και να ακουσουμε τα νεα σου την Κυριακη!!!
Λογικά τώρα πρέπει να είσαι μια χαρα, ενδεχωμένος με κάποια πονακια και μια σχετική ανακατωσούρα.
ολα θα πανε καλά, και μην ξεχνας ότι δεν θέλει βιασύνες σε τίποτα, όλα θα έρθουν απο μ'ονα τους.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
Σε όλα τα παιδιά που τόλμησαν και μπήκαν χειρουργείο συγχαρητήρια. Σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την πτύχωση γιατί άκουσα ότι είναι η λιγότερο μετεχειρουργικά ανώδυνη. Δεν με ενοχλεί που είναι νέα μέθοδος. Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερο να έχεις ράμματα στο στομάχι παρά ξένα αντικείμενα. Ήθελα να ρωτήσω:
-Πόσο καιρό μετά την επέμβαση (αν όλα πάνε καλα) μπορεί κάποιος να επιστρέψει στα καθήκοντα του (γραφειακή δουλειά). Η δουλειά μου είναι αρκετά πιεστική και δεν μπορώ να απουσιάζω αρκετό καιρό.
- Τι γίνεται με το θέμα των αναγούλων και εμετών. Πόσο έντονο είναι τον πρώτο καιρό.
-Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου και επειδή ποτέ μου δεν σκέφτηκα σοβαρά την εγχείρηση, αυτή η προοπτική με φοβίζει, αν και ξέρω ότι είναι η μόνη που μπορεί να μου λύσει το πρόβλημα, δεν θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία με άτομα του κύκλου μου. Όσο για το γραφείο, δεν το συζητάμε. Δεν θέλω να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό γιατί θα πέσουν πάνω μου οι κουτσομπόλες. Ίσως αν κάνω την επέμβαση και χάσω κιλά να μπορέσω να είμαι ανοιχτή για αυτό το θέμα. Πείτε μου μόνο: είναι εφικτό αυτό, να το κρατήσω για μένα; Ή θα με προδώσουν τα συμπτώματα. (δεν μιλάμε για το γεγονός ότι δεν θα μπορώ να φάω, εννοώ θα αισθάνομαι άρρωστη και θα με βλέπουν να τρέχω τουαλέτα να κάνω εμετό; )
Έχω πολλά ερωτήματα και πιστεύω οι καλύτεροι να με βοηθήσουν είστε όλοι εσείς που το ψάξατε και το περάσατε. Ήμουν κάποτε 180 κιλά και με διατροφή κατάφερα να πέσω στα 110. Τώρα σιγά σιγά ανέβηκα στα 145 περίπου. Δεν έχω βουλιμικές τάσεις και μπορώ να κρατώ το μέτρο. Πάσχω όμως από πολυκυστικές ωοθήκες και παίρνω εύκολα βάρος. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μοντέλο. Ίσα-ίσα φοβάμαι να χάσω πολλά κιλά (άλλο θέμα αυτό...). Δεν θέλω να πάω 60 κιλά. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Αν όμως έφτανα στα 90 θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη.
kalhspera.....
mitsara ptyxwsh exeis kanei?????
kalhspera kai apo emena!!
πεμπτη 23/07απογευμα εκανα την επεμβαση.. παρασκευη πρωι εκανα βολτες στους διαδρομους, και σαββατο μεσημερι πηρα εξητηριο!!
ειχα λιγους εμετους την παρασκευη που πιο πολυ ηταν υγρα του στομαχου.. και το σαββατο μετα λογω του ταξιδιου(απο αθηνα επεστρεψα αλμυρο), η τελευτα φορα που εκανα εμετο ηταν το σαββατο το βραδυ που πηρα για πρωτη φορα το σιροπι της αντιβιωση μου επεσε σαν τουβλο στο στομαχι το αντεξα μονο μιση ωρα..
απο την επομενη μερα ολα μια χαρα!
και μερα με την μερα ειμαι καλυτερα τωρα φτασει συνολικα να πινω κοντα 2 λιτρα υγρα ( χυμοι,τσαι,νερο, καφε, ζωμους)
ολα πανε μια χαρα!! μολις επεστρεψα και βολο και απο αυριο δουλεια..
ειμαι ακομη στα υγρα αν και χθες δοκιμασα και λιγο γιαουρτακι....
μου κανει ενυπωση που ειμαι στην 10 μερα με τα το χειρουργειο και ειμαι ακομη με υγρα και δεν πειναω καθολου....
αλλα φοβαμε λιγο .. γιατι πινω πολυ νερο.. γουλια γουλια μεν.. αλλα φοβαμε μη σπασω κανενα ραμα....
που θα παει θα το συνιθισω..
τελειωσα και τα φαρμακα σημερα.. μονο τα λαπραζολ πλεον μου εχουν μεινει να παιρνω καθε πρωι . αλλα ετσι και αλλιως αυτα ειναι για τρεις μηνες ειναι για το στομαχι το προστατευει...
πρεπει να εχω χασει ηδη γυρω στα 6 κιλακια... αλλα μου ειπε ο γιατρος να ανεβαινω μια φορα το μηνα στη ζυγαρια !!
την συστηνω ανεπιφιλακτα αυτη τη μεθοδο σε ολους.
μονο την πρωτη μερα ειχα πονακια και εμετους...
απο τη επομενη και μετα ολα μια χαρα!!
το μονο κακο ειναι πως κουραζομαι πλεον ευκολα.. την παρασκευη ημουν ακρετη ωρα εξω στον ηλιο υπο αλλες συνθηκες δεν παθαινα τπτ τωρα ομως ζαλιστικα πρεπει να το συνιθισω σιγα σιγα .. ξεγελιεμαι γιατι νοιωθω πως δεν εχω τπτ... ουτε που το καταλαβαινω πως εχω ραμματα.. την τριτη θα βγαλω και τα ραμματακια απο τις τομουλες και θα ξεκινησω βιταμινες..
αυτα..!! φιλακια
Μην σου κανει εντυπωση που δεν πεινας ακομα, απλα σκεψου τι συνεβει ακριβως μεσα στην κοιλια σου και 8α δεις γιατι δεν γινετε να πεινασεις (ακομα)
Σε ακουω πολυ ηρεμη και συνηδητοποιημενη εν αντιθεση με καποιους που (καλα πριν) αλλα ΚΑΙ μετα τα χειρουργεια κλαινε και οδυροντε για το ''κακο που τους βρηκε'' και απειδη τους εκαναν τσιμπι τσιμπι με την ενεση οι διαβολικοι γιατροι ( Awww ;'( )
Συγχαρητηρια και περιμενω photos με λευκα μινι φουστακια που να μην ξεχωριζουν εαν ειναι φουστες η ζωνες :D
Συγχαρητηρια και παλι.
εδω εκανα μονη μου και ενεσεις για 8 μερες.. τις αντιπηκτικες που κανεις μετα το χειρουργειο ... βαριομουν να πηγαινω καθε πρωι στο φαρμακειο.. πηγα τη πρωτη μερα μου εδειξε πως γινεται και τις εκανα μονη μου :P
και στην κλινικη ανα τεσσερις ωρες ερχοντουσαν και ολο κατι μου εκαναν.. η υποθετο.. η ενεση.. η αλλαγη ορου η αντιβιωση...κατι τελος παντων, τους ειχα μαθει πια χαχα
αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο την κλινικη. στην Βιοκλινικη. η εξυπηρετηση ηταν αριστη!!! σκεψου την πρωτη μερα επρεπε να πινω με παγακια το τσαι και μονιμος ζητουσα παγο ακομη και στις 4 το βραδυ.. και μεσα σε ενα λεπτο ερχοντουσαν! εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο ολα!
ευτυχως! ισως γιατι και εγω σκεφτομουν θετικα! ηξερα πως ολα θα πανε καλα, ηξερα πως λογικο ειναι να ποναω λιγο στην πρωτη μερα ολοκληρο χειρουργειο εκανα αλλα τελικα τα πραγματα πηγαν πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. το χειρουργειο το εκανα το απογευμα και απο την επομενη μερα στο πρωι ειχα ξεκινησει τις βολτες και εκανα γνωριμιες χαχαχα
εβαζα τον ορο μου στο μαραφετι που δεν θυμαμε πως το λενε.. και εκανα βολτες στο διαδρομο και μιλαγα με τις νοσοκομες και αλλους νοσηλευομενους :P
(Στατό-ώ το λενε το μαραφετι)
Θυμασαι που στο ελεγα? Στην Βιοκλινικη θα μπεις για νυστερι και θα βγεις νομιζοντας πως ησουν στο Alu fun park:P
Μπραβο, παει και αυτη , ελα μια μια να λιγοστευουμε.
;)