:thumbup: ότι είναι πιο νόστιμη συμφωνώ απόλυτα!θα την δοκιμάσω στο φούρνο την επόμενη φορά που θα μαγειρέψω χοιρινό !
Printable View
:thumbup: ότι είναι πιο νόστιμη συμφωνώ απόλυτα!θα την δοκιμάσω στο φούρνο την επόμενη φορά που θα μαγειρέψω χοιρινό !
Ιωάννα, βλέπω το 7 σαν ένα πολύ αγαπημένο αριθμό, και εσύ τον έπιασες! Τι καλά! Ελπίζω σε κανένα εικοσαήμερο να το δώ και εγώ! Φιλιά!
Γιώτα μου πιστεύω πως θα το δεις πολύ γρηγορότερα από το εικοσαήμερο,είμαι σίγουρη για αυτό!Και εμένα το 7 είναι ο αγαπημένος μου αδελφός αλλά θα χαρώ πολύ περισσότερο όταν δω το 6 :D
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 30γρ μυζήθρα ανάλατη
μεσημέρι 2 μπουκετάκια βραστό κουνουπίδι,30γρ μυζήθρα,30γρ κοτόπουλο κοκκινιστο
απόγευμα 30γρ λογάδι
βράδυ μισό σπιτικό τηγανόψωμο με περίπου 40γρ φέτα ,1 μπουκετάκι κουνουπίδι,3-4 κάστανα
γειά σου μάγειρα!!! εγώ πάντα λαιμό παίρνω πλέον, ειδικά στα κάρβουνα είναι ότι πιο μαλακό έχω δοκιμάσει ... βέβαια εμείς βάζουμε και καμία πανσέτα στη σχάρα αλλά όχι συχνά γιατί έχει λιπάκι αρκετό!!!Quote:
Originally posted by stelios
Πάρε σπάλα ή μπριζόλα λαιμού
Έεεεεεετσιιιιιι,γιατί από τα πολλά λιπάκια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και αν τα συνεχίσουμε,ο θρόνος παραμονεύει!!
Δευτέρα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 30gr μυζήθρα ανάλατη
μεσημέρι 60γρ κοτόπουλο κοκκινιστό,1 πηρουνιά μακαρόνια
απόγευμα 20γρ λογάδι
βράδυ 60γρ κοτόπουλο κοκκινιστό,5-6 τηγανητές πατάτες
Τρίτη
πρωίμισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα μισή μπανάνα
μεσημέρι60γρ μπιφτέκι,1 μπολάκι σαλάτα λάχανο
απόγευμα τίποτα
βράδυ 60 γρ κοτόπουλο βραστό κ 1 κουτάλα σούπα αυγοκομμένη από τις κοτούλες της μαμά μου.
Σήμερα
πρωίμισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα μισή μπανάνα
μεσημέρι5-6κγ φακές,60γρ μυζήθρα ανάλατη
απόγευμα 1 φέτα λογάδι (μου φαίνεται τις τελευταίες φορές πολύ αλμυρό :( )
βράδυ 60 γρ μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα,5-6 τηγανητές πατάτες
αύριο θα πάω να δώσω και αίμα για τις εξετάσεις του εξαμήνου,ελπίζω να είναι όλα οκ!
Τρως ανάλατα, για αυτό σου φαίνεται αλμυρό το λογάδι - και γω έχω την ίδια αίσθηση. Τελικά, έχω καταλήξει στο ανθότυρο.Quote:
Originally posted by aggeloydaki
1 φέτα λογάδι (μου φαίνεται τις τελευταίες φορές πολύ αλμυρό)
Ιωάννα μου όλα ΟΚ θα είναι με τις εξετάσεις μην ανησυχείς!
Λοιπόν έχω χάσει λίγες μέρες αλλά επανέρχομαι με τα χθεσινά. Πάντως αν εξαιρέσεις χθες που έφαγα κάτι καινούριο όλες τις άλλες μέρες ακολουθούσα το γνωστό μου πρόγραμμα.
Τετάρτη 9/11
Πρωί: 1 φρυγανιά σικάλεως και 20 γρ γραβιέρα
Μεσημέρι: 60 γρ κοτόπουλο με κάρυ και 1 κουτ σούπας πουρέ
Απόγευμα: 10 φυστίκια χωρίς φλούδα
Βράδυ: 2,5 γαρίδες ψητές στη σχάρα με λίγο λαδολέμονο (επιτέλους!!!!) και 1 φέτα ψωμί του τοστ χωρίς κόρα με 1 φέτα πάριζα
Δεν ξέρω αν ήταν το γεγονός ότι χθες έφαγα περισσότερο από ότι συνήθως ή ήταν τυχαίο πάντως η ζυγαριά με αντάμειψε και έδειξε 99.9 σήμερα το πρωί!!!! Bye-bye τριψήφιο!!!! :D
αχ γαριδούλες τι ωραία!!!!θα το βάλω και εγώ στο πρόγραμμα!Μαρία μου μήπως έχεις φάει ποτέ la vache qui rit να μου πεις τι γεύση έχει?ʼννα μου ανάλατα δεν τρώω,στην επανεξέταση του τριμήνου είχα πολλές ζαλάδες και με ρώτησε ο γιατρός αν τρώω αρκετό αλάτι και μου είπε ας βάζω λίγο παραπάνω,άρα αλατίζω το φαγητό όπως και πριν από την επέμβαση ;)
Μαράκι μου διψήφιο όλεεεεεεεεεεεεεεεε,εύχομα� � να μην ξαναδείς ποτέ-ποτέ τριψήφιο!Επίσης ο λαός απαιτεί να δει φώτο σου!!!!
σήμερα
πρωί : τίποτα ,ήμουν στο Ικα για τις εξετάσεις,επίσης από την προηγούμενη εβδομάδα το ικα δεν κάνει εξετάσεις θυρ,φεριτίνης,και κάποιες άλλες λόγω έλλειψης υλικών και μας στέλνουν εκτός.
ενδιάμεσα : πήρα από το περίπτερο ένα σακουλάκι ξηρούς καρπούς της tasty χωρίς αλάτι(αμύγδαλα,κάσιους,απο� �ηραμένα κράνα κ σταφίδες) και έφαγα 20γρ από αυτά
μεσημέρι : 80γρ ψητά συκωτάκια κοτόπουλου,5-6τηγανητές πατάτες
απόγευμα : 1 babybel
βράδυ :80 γρ κοτόπουλο ψητό ,σαλάτα λάχανο
Μαρία, συγχαρητήρια για το διψήφιο!!:thumbup:
Ιωάννα, το la vache qui rit καλό είναι, δλδ. εμένα μου αρέσει και το παίρνω που και που. Πάει και πολύ με κρακεράκι και καπνιστό σολωμό!
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!! Ιωάννα σύντομα θα βάλω φώτο για τον λαό χαχα! ʼντε μπας και δείτε εσείς διαφορά γιατί το δικό μου το μυαλό παίζει παιχνίδια ώρες-ώρες..
Ιωάννα μου εννοείς τα τριγωνάκια? Αν ναι ωραία είναι σε ένα κρακεράκι αλλά όχι σκέτα για μένα. Το τετηγμένο la vache σε φέτες απλά δεν το αντέχω. Νιώθω σαν να τρώω πλαστικό. Εγώ τώρα τελευταία τρώω κατίκι, φέτα ή γραβιέρα. Α και κανένα babybel. Ξέρω πως έχουν πλήρη λιπαρά αλλά με τόσο λίγο που τρώω δε νομίζω ότι πειράζει.
Μαρία μου είμαι σίγουρη πως έχεις μεγάλη διαφορά και ας μην την βλέπεις,μη νομίζεις και εγώ ώρες-ώρες αναρωτιέμαι αν έχω διαφορά (ξέρω βλακεία μου :D ) και η καλύτερη απόδειξη είναι η φώτο του πριν ,δίπλα-δίπλα με την φωτογραφία του σήμερα!Και για να είμαι ειλικρινής οι τελευταίες που είδα δίπλα δίπλα με έκαναν και τρόμαξα!ούτε καν μπορούσα να φανταστώ σε τι σημείο είχα φτάσει,δεν με θυμάμαι έτσι βρε παιδιά αλλά προφανώς για να το βλέπω στις παλιές φώτο έτσι ήμουν.
στα χτεσινά μπορούμε να προσθέσουμε και 3 βραστά καστανάκια!
σήμερα
πρωί : τίποτα ,πήγα σούπερ μάρκετ και ψιλοάργησα να γυρίσω και μετά βαριόμουν να φάω/πιώ κάτι :D
ενδιάμεσα : 100gr γιαούρτι
μεσημέρι : 70γρ κοτόπουλο γιουβέτσι,3κσ μανέστρα
απόγευμα : 50γρ γιαούρτι,2 μίνι oreo
βράδυ : 60γρ κοτόπουλο ,1κγ μανέστρα
και προβλέπω πως αργότερα θα φάω 2-3 καστανάκια ακόμα!
Όλο και κάποιο ρούχο ξεχασμένο πιάνει καμιά φορά το χέρι μου από τη ντουλάπα, και αναρωτιέμαι πως διάολο μου ήταν στενό εκείνο το ράσο! Ούτε που μπορώ να θυμηθώ πως ήταν να ανεβαίνω έναν όροφο και να λαχανιάζω, να περπατάω ένα τετράγωνο και να το σκέφτομαι ως περιπέτεια, να ψάχνω τα περσινά ρούχα και να είναι όλα στενά... Κι όμως, ήταν τόσο απλό!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ούτε καν μπορούσα να φανταστώ σε τι σημείο είχα φτάσει,δεν με θυμάμαι έτσι βρε παιδιά αλλά προφανώς για να το βλέπω στις παλιές φώτο έτσι ήμουν.
Είναι αλήθεια ότι το μυαλό δυσκολεύεται να αναγνωρίσει την αλλαγή. Ελπίζω με τον καιρό να μπορέσω να δω αυτό που βλέπουν οι άλλοι γύρω μου.
Πέμπτη 10/11
Πρωί: μισή κούπα γάλα με 1 κουτ γλ σιρόπι σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
Μεσημέρι: 100 γρ σνίτσελ γαλοπούλας στο φούρνο και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 10 φυστίκια
Βράδυ: 1 φρυγανιά, 40 γρ φέτα, 1 κομματάκι ντομάτα και 1 φέτα πάριζα
Παρασκευή 11/11
Πρωί: μισή κούπα γάλα με 1 κουτ γλ σιρόπι σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
Μεσημέρι: 50 γρ κρέας χοιρινό και 3 πατατούλες σαν τηγανιτές αλλά φούρνου
Απόγευμα: 10 φυστίκια
Βράδυ: λίγο καλαμάκι κοτόπουλο, λίγο καλαμάκι χοιρινό και μια μπουκίτσα κεμπάπ (σύνολο 50 γρ περίπου όλα μαζί)
Χτες
πρωί : μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα : μισή μπανάνα
μεσημέρι : 1 αυγό,μία φέτα τηγανητό zwan,μισή φέτα φρέσκο ψωμάκι που ζύμωσα το πρωί και μετά από όλα αυτά έσκασα :D
απόγευμα : 1 babybel
βράδυ : 50γρ σπιτικό γύρο,1/3 μικρής τορτίγιας,2 μπουκιές από τάρτα που έφτιαξα με σφολιάτα,μοτσαρέλα κ ντομάτα (ήταν ψιλό μπλιάχ αλλά επειδή εγώ ήθελα να το φτιάξω δεν είπα κουβέντα )
αυτό με τα ρούχα δεν το έχω πάθει ακόμα,δηλαδή δεν βλέπω τα μεγαλύτερα μεγέθη και να αναρωτιέμαι πω-πω πόσο μεγάλα είναι/ήταν.Την μεγάλη διαφορά την είδα μόνο όταν είδα τις 2 φωτογραφίες δίπλα-δίπλα τότε έπαθα πλάκα και είπα θέε μου πως είχα γίνει έτσι.