-
καλησπέρα εγώ τα παίρνω τώρα εδω και λίγες ημέρες και έχω χάσει κάποια γραμμάρια. Δεν κάνω δίαιτα αλλά έχω κόψει κάποια πράγματα και επίσης ξεκίνησα γυμναστήριο (δηλαδή πάω και κάνω μόνο διάδρομο). Θα περιμένω να περάσει λίγος καιρός και θα δω. Πάντως παρενέργειες μέχρι στιγμής δεν έχω
-
Καλημέρα σας!
Ας καταθέσω κ εγώ την εμπειρία μου!
Ξεκίνησα από προχθές τα Lipotox. Επειδή είμαι ψιλοφοβιτσιάρα είπα να αρκεστώ στα δύο πριν το κυρίως γεύμα.
Το κακό με εμένα είναι οτι μεσημεριανό τρώω κατά τις 16.30, και πέφτω για ύπνο και η ζωή μου γενικότερα είναι καθιστική αν εξαιρέσεις τις δουλειές του σπιτιού που με πιάνει η μέση μου κάθε φορά.
Τον τελευταίο μήνα έκοψα τις τυρόπιτες, σπανακόπιτες κ ότι έχει να κάνει με το snack cafe του γραφείου, έτσι έφυγε το 1 kg.
Τη Δευτέρα λοιπόν έφαγα ένα γιαουρτάκι και το μεσημέρι πήρα δύο χαπάκια. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις την ώρα, οι οδηγίες αναφέρουν μία ώρα πριν το γεύμα. Έτσι έφαγα λίγο νωρίτερα. Πεινούσα σαν λύκος αλλά ενώ άλλη φορά θα έπεφτα με τα μούτρα, χόρτασα με πολύ μικρή ποσότητα κ σαλάτα. Και μετά άρχισε να γουργουρίζει η κοιλιά μου, όχι όμως απο πείνα - λες κ γινόταν πόλεμος με τα λίπη ένιωθα. Ιδέα μου λέω θα είναι... Ξύπνησα κ είχα μια πείνα...δεν πήρα όμως άλλο χάπι μιας κ έφαγα φρούτα!
Χθές κατά τις 12.00 πήρα ένα χάπι και παράγγειλα μία μπαγκέτα light στη δουλειά γιατί δεν θα έτρωγα παρά μόνο το βράδυ. Ελα μου όμως που άργησαν να τη φέρουν κι άρχισε το γουργουρητό κ ένας τρομερός πονοκέφαλος.
Το καλό είναι οτι μου πέρασε με το που έφαγα. Είχα σκάσει. Και να το πάλι το γουργουρητό! Λες κ χωνεύεις, ένα περίεργο πράγμα.
Το βράδυ που ήμουν καλεσμένη σε τραπέζι πάλι άργησα να φάω. Πήρα 2 χάπια κ μετά το 40λεπτο νατος πάλι ο πονοκέφαλος. Μάλλον που πρέπει να συντονίσω τα γεύματα μου.Πάλι έφαγα λίγο κ έσκασα! Μια χαρά!
Σας συμβαίνει αυτό? Η οφείλεται μόνο στο άδειο στομάχι μου?
Αποφάσισα λοιπόν να τρώω υγιεινά το πρωί. Γάλα, φρούτα κ λαχανικά κ το μεσημέρι να χαπακώνομαι. Ισως πρέπει να προσέξω την ώρα που πίνω το χάπι ώστε να μην καθυστερώ το φαγητό, καλύτερα νωρίτερα παρά αργότερα.
Σίγουρα κάτι κάνει κ αυτό αλλά το σημαντικό είναι οτι σε βοηθάει ψυχολογικά.
Λες αφού χαπακώνομαι δεν θα φάω αυτή τη λιπαρή μπουκιά, ας τσιμπήσω λίγη σαλάτα. Παιδιά η σαλάτα μπροστά σας!
Ασε που πίνεις 3 1/2 ποτήρια νερό. Εγώ νερό δεν έπινα καθόλου κ χθές ήπια 2 μπουκάλια! Κ ξέρουμε όλοι οτι το νερό βοηθάει! Επίσης έκοψα τη ζάχαρη στον καφέ στη μισή κουταλίτσα για αρχή. Κ περιορισα τα γλυκά. Χθες έφαγα μίσή μπάλα παγωτό μετά το φαγητό ενώ σε άλλες συνθήκες θα έτρωγα κ 3. Κ ήταν μια χαρά κ δεν ζήλεψα κ δεν έφαγα πολύ, άσε που δεν μου έκανε κ τρελή όρεξη.
Κ πήρα απόφαση να γυμνάζομαι κ λίγο. Ελεγα γυμναστηριο αλλά δεν μένει χρόνος. Μετά διαδρομος δεν χωράει σπίτι, έχω ήδη ένα πολυόργανο. Οπότε κανένα ποδήλατο ίσως.
Σήμερα θα προσπαθήσω να φάω στο 40λεπτο κ θα σας ενημερώσω!
http://ticker.7910.org/wg__73__01QH0...NXw7_zv7d4.gif
-
Καλωσήρθες Ρέα, καλά τα πας.... εγώ το μόνο που παρατήρησα με τα lipotox από τις 3 μέρες που τα έπερνα ήταν ένα απίστευτο φούσκωμα και μιά ευεξία, ίσως λόγω των βιταμινών, αλλά την όρεξη δεν μου την έκοψαν... Καλή συνέχεια!!!
-
Kαλώς σας βρήκα!
Προς το παρόν δεν βλέπω κ πολλά!
Νιώθω όμως ότι μετά το φαγητό κάνει τη δουλειά του.
Παίρνεις κ τα έξι?
Γιατί όπως ενέφερα παίρνω 2-3 μόνο!
Καλή συνέχεια κ σε εσένα, έχεις χάσει αρκετά κιλάκια - μπράβο!
Είναι απίστευτο πόσο ωραία νιώθουμε έστω κι αν χάσουμε μισό κιλό! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
Και ελπίζω να καταφέρουμε όλοι να βάλουμε λίγη άσκηση στο ρυθμό της ζωής μας!
-
Οχι δεν τα παίρνω πια τα πήρα μόνο για 4 μέρες.
-
ego koritsia den 8a ksanaparo xapia gia tpt ston kosmo ekopsa k auta tis diskiliotitas.kala lene oti ola ta farmaka einai epikindina k oti kalo einai na ta apofeugoume.pados kali thxh se olous
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο.... κανονικά ούτε βιταμίνες δεν θα πρέπει να παίρνουμε, ας παίρνουμε τις βιταμίνες από τις τροφές... Εγώ μόλις και αν δω το πολυπόθητο 7 θα τα κόψω όλα..... Πάντως τώρα που ο οργανισμός μου συνήθισε τα νέα μου κιλά με ξαναπονάνε τα γόνατα μου, πρέπει να χάσω κι άλλα κιλά, δεν μπορώ να τρέχω και σε ορθοπεδικούς.....
-
Εγώ πέρνω τα lipotox αλλά νιώθω κομμάτια.
Όταν λέμε κομμάτια είναι λίγο, χάλια εντελώς.
Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν μου φταίνε τα χάπια , περνάω δύσκολα την πρώτη φάση της δίαιτας γενικότερα, δεν χάνω παρά μόνο γραμμάρια, έχω φρακάρει και αυτό με έχει ρίξει πολύ.
Σας έχει τύχει να κολλάει η ζυγαριά για μέρες και μέρες?
Τί κάνετε τότε?
-
Καλωσήρθες blue σκέτο, γιατί το υπόλοιπο είναι δύσκολο..... Τι εννοείς είσαι κομμάτια με τα lipotox εγώ 4 μέρες που τα έπαιρνα με τόσες βιταμίνες που έχουν ένοιωθα τρομερή ευεξία. Απλώς εμένα δεν μου έκοψαν την όρεξη και μου δημιούργησαν ένα τρομερό φούσκωμα.... Πάντως αν είσαι στην αρχή της δίαιτας δεν δικαιολογείται να έχεις κολλήσει κάτι κάνεις λάθος..........
-
Ναι αλλά τι ?
Τηρώ τα γεύματα κλπ, δεν κλέβω.
Τα νεύρα μου !
Χάλια νιώθω μάλλον από τη διατροφή κι όχι από τα χάπια.
-
Kαλησπέρα...μετά από πολύ καιρό!
Ελπίζω όλοι και όλες να τα πάτε καλά με τις προσπάθειες σας, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, πριν βγω στους δρόμους αύριο για αναζήτηση, είναι αν υπάρχει κάτι που να βλέπεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα, ας πούμε μέσα σε μια εβδομάδα (οκ, μη φανταστείτε και πολύ, 2 κιλάκια πχ για οργανισμό που καίει εύκολα, και με διάθεση για γυμναστική.)
Ας πούμε το lipodox έχει τόσο γρήγορα αποτελέσματα; Αν όχι, κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
LIPOTOX
HI SE OLOUS EIMAI KAINOURGIO MELOS ALLA EIPA KAI EGO NA EKFRASO TIN APOPSI MOU GIA TA LIPOTOX!ARXIKA EIMOUNA KATA TO XAPION KAI FISIKA KATELIKSA KAI EGO NA TA PERNO ! PERNO TA LIPOTOX EDO KAI MIAMISI EBDOMADA PERIPOU KAI ENO DEN TROO SXEDON KATHOLOU KAI NIOTHO OTI EXO XASEI KILA I ZIGARIA EINAI EKEI KOLIMENI ! ANTE KAI AYTO LIGO TO KAKO TO OTI ME TO POU THA PARO TO XAPI PRIZOMAI MEXRI NA SKASO!EKTOS TO OTI DEN XORAEI TIPOTA NA FAO I KOILIA PRIZETE PARA POLI ! IPARXEI KAPIOS I KAPOIA POU NA TA EXEI DOKIMASEI KAI NA EXEI PATHEI TO IDIO?
-
lipotox
Kalispera se olous. Eimai kainourgio melos kai tha thela na moirastw tin empeiria mou apo to lipotox mazi sas. Kanw diaita (sxetika afstiri) kai gimnastiki (mia apo ta idia) edw kai 5 evdomades me parallili proslipsi lipotox. Exasa 8 kila kai sigkekrimena apo ta 93 epesa sta 85. Simfwnw oti se kapoious isws den leitourgei to idio apotelesmatika. pistevw oti einai thema organismou kai an sindiazetai me gimnastiki kai diatrofi swsti. Apo mona tous ta xapia den kanoun thafmata. Ipostirizoun apla mia skliri prospatheia pou xreiazetai na kanoume. Se prwti fasi to ksekinima mia diaitas kai i eggrafi se ena gimnastirio einai to kalitero.
Filakia se olous kai kali sinexeia stis prospatheies sas.
-
δεν ξέρω, εγώ 8α ξεκινήσω τώρα τα lipotox
Τα παίρνουν κάτιφίλες μου γτ μια άλλη φίλη μας είδε μεγάλη διαφορά
Αυτο πο μας είπε είναι ότι μπορεί να μην έβλεπε μεγάλη διαφορά στη ζυγαριά αλλα έβλεπε στα ρούχα
έχανε πόντους
8α τα δοκιμάσω κ μετά το πρώτο κουτί 8α σας πω
-
xmmmm....egw pali exw dokimasei ta xs...kai alli mia vlakeia pou leei oti exei 30 votana klp
ta xs ta epairna parallhla me diatrofi eixa dei kapoia apotelesmata alla dn kserw an ofeilontan sta xapia i stin diatrofi.....pantws to xapi pou eprepe na pairnw to prwi mou dimioyrgouse aforhto priksimo!!!!i de alli vlakeia me ta 30 votana itan s ena mpoukalaki opou eprepe na to dialiw se ena litro nero kai kata ti diarkeia tis imeras na to pinw...perito na sas pw oti itan mia ahdia kai peran aftou pou na kouvalisw olokliro boukali m afti tin ahdiastiki kitrinila sti douleia kai na to pinw!!!oute kai m afto eida apotelesma!!!genika lew na mn peftw s eafti tin pagida me ta farmaka...giati kserw pws iparxoun pio ugeiois tropoi na xasoume kila....xreiazetai megalh dynamh psyxhs gia na nikisoume tis orekeis mas!!!otan vroume ton tropo exoume kerdisei tin maxi!!!!